#usideschise Iulian Balan: chirurgia plastică, mituri, prețurile în Moldova, viața unui medic

Iulian Balan, unul dintre cei mai buni experți în chirurgia plastică din Moldova, îi dezvăluie lui Aura realitatea diferitor mitur legate de chirurgia plstică. Implanturile mamare îți cresc riscul de a face cancer la sân? Botox-ul este periculos pentru ten? Chirurgia plastică necesită o perioadă lungă de recuperare și dureroasă?

Află astăzi răspuns la aceste întrebări, un interviu care îți deschide ușile cunoașterii către un univers nebănuit.

La #usideschise, cu Aura vorbim despre medicină!

#stilunic – Felicia Dunaf și Valeria Pașa:”Vorbim azi mai mult despre stil sau Eurovision?”

Două interprete, prietene și foarte talentate. Felicia Dunaf și Valeria Pașa sunt invitatele acestei ediții #stilunic. Dacă sunt concurente și cum s-au susținut una pe alta pe parcursul carierei vom afla chiar de la ele. Dar și vedem cum s-au descurcat în rol de stiliste!

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

#mamasita: Dianna Rotaru – “Atunci nu mă recunoșteam și nu mi-a plăcut de mine!”

O emisiune cu Dianna Rotaru, care a reușit să facă o schimbare radicală. ’Viața mea arată Altfel’, este fraza prin care își definește această perioadă, deoarece discutăm despre maternitate.

’Nu am vrut niciodată să fiu femeia care uită de sine după ce dă naștere unui copil’, se autocaracterizează cu sinceritate Dianna. O veți descoperi pe aceasta mai calmă, la fel de sinceră și foarte împlinită.

Azi la #mamasita cu Olesea Sveclă avem o tânără mămică!

#unicLifeHacks: Top modele de încălțăminte pe care trebuie să le cumperi în această perioadă

Primăvara și-a intrat în drepturi, iar o dată cu îmbunătățirea vremii, garderoba noastră s-a schimbat, trecând de la paltoane și tricotaje, la trench coat-uri și materiale ușoare și vaporoase. A venit momentul să lasăm și cizmele îmblănite deoparte și să trecem la balerini, mocasini, pantofi colorați și nu numai.
Cu ajutorul încălțămintei potrivite, putem completa orice look, așadar, fiți foarte atente la pantofii pe care alegeți să îi purtați la birou, la plimbare, în club și în orice alta împrejurare.
Marii designeri ne spun ce se poarta sezonul acesta în materie de încălțăminte.

Putin și-a început turneul electoral: „Rusia a depășit Germania și e prima economie a Europei”
Articolul anterior
Anunț pentru utilizatorii Netflix: Lista televizoarelor de pe care aplicația va fi ștearsă automat în luna martie
Articolul următor