#usideschise Natalia Proca: nunțile țiganilor, artiștii ce nu pot cânta, campaniile electorale

La sigur ai văzut-o și auzit-o peste tot prin țară. Ai asistat la recitalurile care le dă pe la petreceri, sau ți-a făcut chiar ție nunta sau cumetria de neuitat. Natalia Proca vorbește cu Aura despre prezent, muzică, valori și fericirea personală care o trăiește. Este una dintre artistele cele mai vânate de organizatorii de petreceri și printre puținele interprete care cântă la nunțile țiganilor. Natalia ne dezvăluie astăzi momentele de debut ale carierei sale, tențatiile și pericolele scenei, dar și de ce acum se simte mai fericită ca niciodată. Și, pentru că nu puteam rata ocazia, am rugat-o să ne cânte ceva din folclorul nostru.

#stilunic – Johy Davis:”Atunci am avut o depresie foarte mare”!

Așa pe interpretul Johy Davis la sigur nu l-ați văzut: liniștit, romantic și „scump la vorbă”. Ne-a spus că l-am prins în perioada când a decis să fie mai atent la ceea ce spune și ce face. Dar am mai aflat și detalii despre ultima nouate muzicală care a pregătit-o acesta pentru fanii lui. A pierdut pariul și a trebuit totuși să sune o persoană draga și să-i spună:”Te iubesc”. În această ediție #stilunic ai ocazia să vezi cum s-a descurcat cu aceasta!

#unicLifeHacks: 7 sfaturi utile pentru spălarea hainelor negre

Salutare prieteni la o editie noua #uniclifehacks cu noi trucuri cerute de voi. Ne-a scris o doamna care ne-a rugat să îi oferim câteva sfaturi utile pentru spălarea hainelor negre!

Zis și făcut, am venit aici la UNIC Centru Comercial și am selectat 7 sfaturi utile!

Începem?

#usideschise Radu Dolgan: conflictul cu Dan Bălan, relația cu tata, regretul care îl are

Să fii copil de om celebru este greu, Radu Dolgan, însă, și-a acceptat soarta, ba chiar nu vede o problemă în asta, ci un previlegiu. Cu toate acestea, nu a intrat în formația ”Noroc” prin pile, a trebuit să de-a un test ca și fiecare membru. A avut momente de răbufnare, dar tata și mama a știut să-l aducă cu picioarele pe pământ.

Din acest interviu aflăm istorii din spatele creării unor piese legendă, detalii despre relația cu soția care a fost pusă pe pauză, timp de 12 ani și cum vede Radu Dolgan muzica de acasă. Ah da, și chiar ne-a rugat să nu scoatem fragmentul în care vorbește despre unii interpreți de astăzi, cum ar fi Dan Bălan!

Astăzi, în Chișinău, se desfășoară Festivalul Etniilor
Articolul anterior
Doi soți din Moldova care produc cașcavaluri au obținut două medalii la competiția internațională de cașcavaluri „Mondial du Fromage” din Franța
Articolul următor