Șocant! A făcut cumpărături de sărbători, dar iată ce a descoperit în caserola cu mititei

Un bărbat a avut parte de o surpriză oribilă în momentul în care a deschis caserola cu mititei pe care o cumpărase pentru familia sa.

separator
wwwwBucureşteanul a explicat că a cumpărat micii de la un hipermarket şi că, întrucât intenţiona să îi gătească pentru copil, a fost foarte atent ca produsul să nu fie expirat. Numai că, atunci când a ajuns în bucătărie şi a deschis caserola, a fost lovit în plin de un miros pestilenţial. Când a întors micii, a descoperit că aceştia erau… verzi!

imgConform specialiştilor, citaţi de Antena 3, orice tip de carne alterată este o adevărată bombă cu ceas pentru sănătate. Cea mai gravă afecţiune pe care o poate determina consumul de carne stricată este toxiinfecția alimentară, dar și şocul anafilactic. Cu alte cuvinte, o moarte rapidă. Asta pentru că în timp ce carnea se strică, în compoziţia ei apare o substanţă foarte alergenă şi anume histamina.

În funcţie de mediul şi locul în care este păstrată, carnea poate fi infestată chiar cu salmonela. Specialiştii în alimentaţie recomandă ca atunci când cumpărăm carne să fim foarte atenţi, în primul rând la miros, aspect şi culoare şi apoi la termenul de valabilitate înscris pe ambalaj.

sursa

alte Articole interesante