Prima imagine cu fiica Elenei Udrea

Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a rupt tăcerea după arestarea iubitei sale în Porto Rico şi a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook. În fotografie, acesta apare alături de fiica sa, Eva Maria, de numai 16 zile, şi mama acesteia, care este condamnată la 6 ani de închisoare în România.

separator

Imaginea a fost realizată cu ceva timp în urmă, pe când Elena Udrea se afla în libertate.

,,Am ales sa fac aceasta postare, cu Elena si fetita noastra Eva Maria, in semn de multumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastra, de sustinere si incurajare. Trecem prin momente dificile, si tot ce ne dorim este ca micuta noastra, un suflet nevinovat… sa nu fie tinuta departe de mama ei, pentru ca acum este momentul in care are are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra. PS: Imi este greu sa inteleg, sau sa procesez lipsa de umanitate a unor persoane din Romania, care gasesc satisfactie in smulgerea unui copil de doar 2 saptamani, din bratele mamei”, au fost cuvintele acestuia.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost arestate în data de 4 octombrie de către Interpol la scurt timp după ce au părărsit o cafenea, în Costa Rica.

alte Articole interesante