Globurile de Aur 2018: Iată ce ținute au purtat actrițele pe covorul roșu!

Ținutele celebrităților de pe covorul roșu de la Globurile de Aur 2018 au fost în centrul atenției. Pentru prima dată în istorie, actrițele au ales să protesteze împotriva hărțuirii sexuale și a inechității de gen de la Hollywood purtând ținute negre.

separator

Cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur a avut loc seara trecută, pentru prima dată la Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills.

În urmă cu câteva săptămâni s-a aflat că vedetele vor purta negru ca declarație și semn de protest împotriva hărțuirii sexuale și a inechității de gen de la Hollywood.

Deși unele persoane, inclusiv actrița Rose McGowan, una din liderele mișcării #MeToo, a criticat ideea de a folosi covorul roșu al Globurilor de Aur pentru acest lucru, multe activiste, alături de celebrități, au simțit să se exprime astfel. Pe lângă vedetele care s-au îmbrăcat în negru am mai văzut câteva purtând insigna Time’s Up, o organizație care vine în sprijinul persoanelor abuzate sexual. Printre membrii acestei organizații se numără Reese Witherspoon, Shonda Rhimes, Ashley Judd, Eva Longoria, America Ferrera, Natalie Portman, Rashida Jones, Emma Stone și Kerry Washington.

Și unii bărbații celebri și-au arătat solidaritatea și au ales ținute all black, pe care le-au accesorizat cu insigna Time’s Up. William H. Macy, Edgar Ramirez, Richard Jenkins, Sebastian Stan, Ryan Seacrest, Chris Hemsworth si Steve Carell au fost doar câțiva dintre aceștia.

sursa

alte Articole interesante