Cele mai trendy modele de manichiură. Nail artista Ina Ivanţoc îţi recomandă să optezi pentru o manichiură, care să te facă fericită

specialist în Nail-Art

În fiecare sezon, tendinţele în Nail-Art se schimbă, apar noi idei şi modele. Manichiura este un detaliu foarte important, atunci când vine vorba despre frumuseţea unei femei. Cu ajutorul unghiilor îngrijite, orice doamnă sau domnişoară îşi poate completa ţinuta şi crea propriul stil.

separator

În acest sens, Ina Ivanţoc îţi vine în ajutor, când vine vorba de îngrijirea unghiuţelor tale şi alegerea modelului perfect de manichiură. Tânăra specialistă, suţine că femeile, ar trebui să poarte manichiura care să le reprezintă cel mai mult, iar pentru un design original nu este neapărat să fie ales cel mai sofisticat model.

Mai jos, îţi prezint cele mai actuale idei de manichiură pentru acest sezon rece, recomandate de nail artistă:

Manichiura french – pentru unghiile cu gel este cea mai bună opțiune pe care o poți face, indiferent de ocazie pentru care îți pregătești unghiuţele. Fie că îți dorești o manichiură pe care să o porți zilnic, fie că ai nevoie de una mai specială, french-ul te va salva în ambele situații. Acest model este extrem de versatil, iar realizarea sa cu gel permite o precizie maximă și o diversitate de modele.

Roşu în toate nuanţele lui – reprezintă stilul classic din toate timpurile. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, roşu este cea mai actuală nuanţă care poate fi completată cu sclipici şi paiete, pentru a oferi manichiurii tale un plus de strălucire!
Manichiura în culoarea gri  chiar dacă te gândeşti la această culoare ca fiind una nu foarte veselă, trebuie să ştii că depinde foarte mult de nuanţa de gri pe care o foloseşti. Anumite tonuri de gri pot să arate foarte bine pe unghii, obţinând astfel o manichiură modernă pe care o poţi purta în orice moment. Această nuanţă este potrivită pentru birou, dar şi pentru petreceri sau evenimente mondene, astfel că nu ai niciun motiv, să nu-i dai o şansă acestei culori care transfromă aspectul unghiilor şi le conferă o notă de eleganţă.
Manichiura în culoarea liliacului – nunaţele de roz şi fucsia care erau la mare căutare în vara trecută, acum se transforma în cele de liliac, care poate fi completate cu nuanţe de contrast, precum şi nuanţe pastelate.
Impremeu de marmură – aici apelezi la texturile naturale care au devenit actuale în acest sezon rece. Cele mai des folosite combinaţii de culori sunt: negru, alb, gri şi bleu.Culori închise şi nude – chiar dacă este dificil să renunţăm la nuanţele deschise, totuşi cea mai folosită va fi culoarea inchisă, aproape negru, pe care o putem folosi sub orice formă: de la imprimeuri florale, figure geometrice la frech-ul classic, pe care le combin cu culori deschise doar pentru contrast.
Manichiura mată – şi în acest sezon unghiile mate sunt în trend. Ele au cucerit inimile multor femei prin efectul lor deosebit, dar şi diversitatea cu care pot fi realizate. Dacă pui în aplicare fantezia, poţi obţine adevărate opere de artă.
Cu pietre şi sclipici – Da! Se mai poartă, mai ales că suntem în pragul sărbătorilor de iarnă. Unghiile cu sclipi, folie sau pietre îţi vor completa perfect ţinuta de Revelion sau Crăciun, având rolul unei scumpe bijuterii care va da strălucire întregului tău look.
În orice sezon manichiura include în sine foarte multe tendinţe, de aceea este foarte important sa-ţi găseşti modelul de manichiură care te reprezintă. Pentru a purta un design original poţi apela cu încredere la specialistul în Nail-Art Ina Ivanţoc sau să accesezi pagina sa de facebook AICI.

alte Articole interesante