Natalia Boboc are timp și de afaceri, și de cei 3 copii, dar și de muzică

Are 3 fete, o familie împlinită și o afacere profitabilă. Muzica este prima ei dragoste, care a adus-o la Chișinău după 10 ani de trai liniștit la Ungheni. Natalia Boboc se declară o femeie împlinită deoarece face ceea ce-i aduce satisfacție.

separator

Sunt o persoană fericită, o femeie împlinită, o mamă și soție iubită. Am 3 fetițe: Anastasia, care are 16 ani, Daria, în vârstă de 13 ani și Polina, de 10 luni. Fata cea mare este pasionată de dans modern, iar cea mijlocie calcă pe pașii mei, cântă și scrie versuri. Din acest an, este elevă la colegiul de coregrafie. Cea mică simte muzica chiar dacă are doar 10 luni.

image (5)
 
image (7) image (4)

Muzicii i-am dedicat 14 ani din viața mea. Am făcut școala muzicală, colegiul muzical cu profil pedagogic din Bălți, după care Universitatea de Stat. Cred că dragostea pentru muzică am moștenit-o de la bunici. În pasiunea mea au crezut toți cei dragi: initial, părinții, după care soțul și copiii.

La început am fost profesor de muzică la școală, după care am activat ca funcționar public în domeniul culturii la Ungheni, iar mai târziu m-am transferat la Ministerul Culturii și Turismului din Chișinău. Acum sunt directorul unui complex de restaurante din capitală, stăpâna unei agenții de organizare a evenimentelor și încerc să combin cât de bine pot muzica cu serviciul și familia.

Scriu muzică… mai mult pentru mine și mai puțin pentru alți interpreți. Până acum, am lansat un album și 2 videoclipuri. La moment, vreau să acumulez mai multă informație pentru a organiza, peste vreun an, un spectacol propriu cu muzică bună și duete cu interpreți autohtoni.

Nu-mi plac concursurile. De multe ori am făcut parte din juriu și știu cât de dureroase sunt sfârșiturile competițiilor. Sunt prea sensibilă pentru asta. Am participat la unele evenimente de peste hotare care m-au marcat și mi-au adus experiență. Nu am prieteni printre interpreți, încerc să-mi fac singură drumul în muzică. Cei de-acasă sunt cei mai devotați amici.

Imaginea unei persoane publice este foarte importantă. Atunci când apari undeva, trebuie să fii memorizat. În cazul meu, articolul care mă face deosebită este pălăria. Am aproximativ 30 în garderobă. Cea mai scumpă este una cumpărată din Franța, care costă în jur de 180 de euro.

 
image (17) image (19) image (20) image (21)

Hobby-uri…designul interior, exterior și vestimentar. Am schițat singură casa în care locuim până la cele mai mici detalii. În materie de stil vestimentar, îmi aleg singură toate ținutele de scenă și accesoriile.

Îmi place să călătoresc. Am fost în cadrul unor festivaluri internaționale în Italia, Portugalia, Grecia, Turcia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, China, Rusia, Ucraina. Cel mai mult m-au impresionat Coreea și China. Noi știm foarte puține despre aceste țări. De exemplu, mulți spun că tot ceea ce se produce în China este necalitativ. Sunt categoric contra… ei au lucruri foarte bune.

image (15)image (10) image (12)
image (13)

Dacă ar trebui să aleg între muzică și familie, aș alege-o pe a doua. Poate că dacă nu aș fi fost atașată de familie, succesele în muzică erau mai mari.

Peste 10-15 ani mă văd în Moldova, tot în domeniul muzicii. Am avut mai multe oferte în Portugalia, Italia, Canada, dar le-am respins. Poate acolo e mai bine, dar este de datoria noastră să rămânem acasă pentru a face lucruri bune aici… în Moldova.

Text: Sorina Țurcanu

alte Articole interesante