Calculează-ți cifra căsniciei. Ce spune ea despre mariajul tău!

Numerologia îţi poate oferi diverse informații despre  mariajul tău. Ai aceleaşi visuri şi aşteptări ca și alesul tău? Sunteți făcuți unul pentru altul? Răspunsurile le găseşti într-o cifră.

separator

Fiecare relaţie are propriul destin, o identitate, un viitor relevat prin analiză numerologică.

Cum se calculează:

Ca să afli ce tip de căsnicie ai şi cum ţi se anunţă viitorul în doi, notează numele tău şi pe cel al soţului astfel:

PRENUMELE TĂU + PRENUMELE  LUI + NUMELE DE FAMILIE

(De exemplu: Maria + Radu + Ionescu)

Ştii deja, dacă ai citit articolele noastre anterioare, că fiecărei litere din nume îi corespunde vibraţia unei anumite cifre:

a, j, s – 1;

b, k, t – 2;

c, l, u – 3;

d, m, v, – 4;

e, n, w – 5;

f, o, x, – 6;

g, p, y – 7;

h, q, z – 8;

i, r – 9.

Cifrele corespunzătoare fiecărei litere a numelui se însumează până când, la final, rămâne o singură cifră. În cazul cuplului Maria + Radu Ionescu, calculul se face astfel:

4+1+9+9+1 (Maria) + 9+1+4+3 (Radu) + 9+6+5+5+1+3+3 (Ionescu). Rezultatul este 73, adică 7+3 = 10. Prin urmare, cifra căsniciei este 1+0 = 1.

Iată mai jos interpretarea pentru fiecare cifră a căsniciei:

1. Căsnicie dinamică

Sunteţi foarte tandri, îngăduitori şi iubitori unul cu celălalt, fără accese de gelozie şi îngrădiri ale libertăţii personale. Vă plăceţi şi vă acceptaţi aşa cum sunteţi, dar se întâmplă să apară conflicte, iar în acele clipe nu prea ştiţi cum să reacţionaţi. În momentele foarte tensionate, pot apărea despărţiri temporare, de genul „îmi iau jucăriile şi plec“, dar împăcările sunt dulci. Dacă încă nu aveţi copii, mare grijă când vor veni pe lume, pentru că emoţiile de părinte pot genera tensiuni, pe lângă fireştile răsturnări ale ordinii priorităţilor. În anii de maturitate ai căsniciei, există riscul să vă înstrăinaţi din cauza lipsei de comunicare.

2. Căsnicie de cinci stele

Sunteţi naturali, spontani şi jucăuşi împreună, vă place să descoperiţi locuri noi, să vă dedicaţi pasiunilor comune. Păreţi cuplul perfect şi stârniţi invidia celor care nu şi-au găsit perechea. Ce vă poate destabiliza sunt lipsurile materiale, pentru că funcţionaţi de minune doar într-un mediu de confort şi stabilitate materială. Cu timpul, nevoia de a vă întreţine fericirea cu ajutorul banilor vă concentrează prea mult atenţia asupra carierei. Soluţia ar fi să încercați să vă bucuraţi şi de clipele banale petrecute împreună. Mulţi divorţează din cauza banilor, iar acesta e un lucru foarte trist, mai ales că sentimentele adevărate au fost, sunt şi vor fi nepreţuite.

3. Căsnicie adaptabilă

Aveţi o relaţie viguroasă, capabilă să reziste intemperiilor de orice fel şi extrem de adaptabilă schimbărilor de mediu financiar sau personal. Vă place amândurora adrenalina provocărilor de zi cu zi, iar o situaţie calmă, fie ea şi prosperă, vă plictiseşte de moarte. Vă trebuie în permanenţă un ţel de care să vă entuziasmaţi, un plan pe care să-l duceţi la împlinire, chit că este vorba de o afacere sau de o vacanţă exotică. Imuni în fața stimulilor negativi exteriori, voi puteţi deveni singurii duşmani ai relaţiei voastre dacă o luaţi pe panta egoismului.

4. Căsnicie emoțională

Mariajul vostru se bazează pe o profundă legătură sufletească, pe comunicare spirituală. Împreună trăiţi clipe ca-n poveşti, dar există riscul de a ajunge să vă sufocaţi unul pe celălalt din prea multă… dragoste. Nu există spaţiu personal (practic, sunteţi nedespărţiţi), iar pe termen lung, visul frumos se poate transforma în coşmar dacă intervin abuzul emoţional sau încercările de manipulare. După ani petrecuţi împreună, unul dintre voi se poate trezi că a trăit exclusiv prin celălalt şi a renunţat la personalitatea şi visurile lui. Această revelaţie poate duce la o ruptură.

5. Căsnicie erotică

„Patul le face, patul le desface“ e zicala care defineşte cel mai bine relația voastră. Vă simţiţi extrem de atraşi fizic unul de celălalt şi aceasta e baza mariajului vostru. V-aţi căsătorit, probabil, la puţin timp după ce v-aţi cunoscut, împinşi de pasiune. Din păcate, cum nu puteţi petrece toată ziua la orizontală, pot apărea probleme cauzate de diferenţele de viziune şi ies la iveală incompatibilităţile. Dacă s-a întâmplat, însă, să vă potriviţi bine şi pe alte planuri, nu doar cel sexual, va așteaptă o lungă, fericită şi… sexy călătorie în doi.

6. Căsnicie… căznită

Voi vă străduiţi prea mult să vă fie bine, aveţi obsesia perfecţiunii, dar, se ştie, aceasta nu există. De aici, multe frustrări, reproşuri, neînţelegeri. Comunicaţi foarte bine la nivel intelectual, din punct de vedere social sunteţi pe acelaşi plan, dar simţiţi mereu nevoia de subiecte noi de conversaţii şi, dacă la început polemizaţi cordial, până la urmă, se încing certuri crunte. Conversaţiile muşcătoare dintre voi sunt pline de sare şi piper, dar, în timp, acestea pot slăbi legăturile emoţionale şi otrăvesc relaţia. Sunteţi destul de vulnerabili la intrigi – deci, dacă vrea cineva să-şi bage coada în relaţia voastră, din păcate, reuşeşte. Trebuie să învăţaţi lecţia încrederii şi a toleranţei.

7. Căsnicie cu surprize

Ba vă certaţi, ba vă împăcaţi, ba vă despărţiţi „definitiv“ ca apoi toată lumea să asiste la o nouă reconciliere sau o nouă… nuntă. Toate neînţelegerile se nasc din cauză că ţineţi la libertatea voastră personală, dar, în acelaşi timp, sunteţi foarte geloşi. Trăiţi ceea ce se cheamă o relaţie cu năbădăi, lipsită de plictiseală, dar şi de confortul emoţional atât de necesar unei familii armonioase. Vor exista şi probleme legate de tendinţa unuia dintre parteneri spre infidelitate. Este posibil să apară momente în care partenerul înşelat să facă apel la întreaga sa putere de înţelegere și să închidă ochii. Dar la fel de posibil e ca un astfel de incident să pună capăt căsniciei voastre.

8. Căsnicie longevivă

Aveţi toate şansele să îmbătrâniţi împreună, pentru că trecerea timpului nu erodează relaţia, dimpotrivă, o face tot mai solidă. La voi, problemele apar sau au apărut la începutul căsniciei, până la rodajul traiului în comun. Pe măsură ce vă cunoaşteţi mai bine, învăţaţi să vă respectaţi, să treceţi cu vederea părţile negative ale persoanei de lângă voi. Veţi găsi satisfacţie şi bucurie prin copiii voştri şi sunteţi dedicaţi în totalitate familiei. Se poate spune că aţi descoperit secretele fericirii în căsnicie.

9. Căsnicie optimistă

De-a lungul vremii, întâmpinaţi obstacole ce ţin îndeosebi de aspectul material. Dar înfruntaţi problemele financiare cu seninătate şi optimism, crezând cu tărie că veţi izbuti împreună să învingeţi greutăţile. Primejdiile care ameninţă pacea acestei căsnicii vin din afara sferei financiare – cu timpul, unul dintre voi va încerca să-l domine şi să-l controleze pe celălalt. Apar astfel accesele de gelozie, posesivitate şi acuzaţii lansate la nervi, pe care aţi putea să le regretaţi ulterior.

sursa

Psiholog, despre cuplurile care divorțează, deși sunt compatibile: „Pe scurt, divorțează din cauza celorlalți”

Un subiect abordat des în societatea noastră este divorțul, adesea dureros și cu suflete nevinovate la mijloc, copii acolo unde este cazul. Dar câte dintre aceste despărțiri se produc pentru că dragostea chiar dispare? Nu te-ai gândit vreodată că doi oameni care se despart pot să se iubească în continuare? Sau că atracția și compatibilitatea dintre ei nu dispare, chiar dacă au decis să o ia pe drumuri separate?

Doctorul Cristian Andrei este unul dintre cei mai apreciați psihoterapeuți din România. Invitat în emisiunea „La Măruță”, specialistul a vorbit despre posibilitatea existenței unor sentimente ce rămân în urmă, în ciuda producerii unui divorț.

Ei bine, doctorul Cristian Andrei a avut ocazia să analizeze astfel de cazuri și să își dea seama care sunt factorii ce îi îndepărtează pe soții ce ajung să devină, în cele din urmă, foști soți. Iată explicația expertului:

„Pe scurt, divorțează din cauza celorlalți. În timp ce oamenii se iubesc, sunt în dragoste, cei din jur nu sunt în dragostea aceasta. De obicei, lumea nu prea e de acord cu dragostea ta. E o intimitate, nu simt ceilalți ce simți tu față de persoana cealaltă. Ei bine, acești detractori – exemplul clasic este soacra, sunt cei care spun „nu, nu cu ea/nu cu el, nu așa, nu acum, stai să vedem” – aceștia așteaptă acest moment, când există dificultatea între cei doi. Și ei funcționează ca niște catalizatori în despărțirea celor doi și le spun „Vezi? Vezi că o să îți ia asta, să nu te lași mai fraier decât celălalt”.”

Potrivit spuselor doctorului Cristian Andrei, sentimentele rămân, doar că ele ajung să ia altă formă. Practic, dragostea se transformă în ură și o relație ce a fost cândva frumoasă devine un război greu de gestionat sau de oprit.

„Și se ajunge bineînțeles la aceeași pasiune, pentru că dragostea nu se termină pe 26 mai sau pe 30 iunie când se pronunță divorțul. Ea continuă, dar din cauză că lumea din jur începe să demonteze această dragoste, ea se transformă tot într-o pasiune și anume, ura, conflictul. Este același sentiment, practic, aceeași intensitate, numai că este interpretată nociv. Și îi vezi pe ăștia doi cum își dau întâlnire la tribunal, la notar, ei s-ar duce cu floricele, s-ar mai pupa un pic, dar stai că suntem în divorț. Și judecătorii cu experiență știu, cei de la civil, da? Știu că nu se prezintă la termen sau vrea neapărat să-l aducă pe celălalt pentru nu știu ce partaje prelungite. Doar, doar s-or mai vedea ăștia doi că se iubesc.

Știi cum era la școală, dacă mai ții minte, băiatul X și cu fata Y se urau între ei, dar lumea din jur știa că ei se iubesc. Și așa este și la cazurile de divorț. Ei în continuare mai au ceva, cel puțin unul dintre ei mai tânjește după celălalt, dar lumea din jur nu și nu. Trebuie scandal, trebuie împărțeală, trebuie ură, trebuie răzbunare, defăimare și așa mai departe. Și sunt și niște copii pe undeva pe acolo, care nu înțeleg nimic. Cum s-a întors frumusețea pe fața cealaltă între părinții noștri? Că asta este problema, de fapt.”

Pentru că este medic neuropsihiatru pentru copii și adolescenți, a văzut multe cazuri în care copiii au fost cei mai afectați de aceste rupturi dureroase.

Fetiță blondă care a rupt un desen în care se află părinții ei care s-au despărțit

„Nu este ok să faci confuzia între problema de cuplu, cu sexualitatea, cu toate lucrurile alea, dacă nu-s pentru copii și să bagi copiii ca argument în așa ceva. Majoritatea bagă copiii la divorț ca parte de negociere, ca răzbunare: „Lasă că îți arăt eu ție, îți iau copiii”. Așa ceva trebuie să înceteze în această țară, de dragul copiilor. (…) Există divorț/despărțire în cuplu, dar nu trebuie să existe și față de copii. Nu trebuie să existe aceleași argumente și față de ei.”, a mai explicat psihologul în cadrul emisiunii, potrivit divahair.ro.

Specialistul a oferit mai multe exemple de posibile motive pentru care partenerii se pot îndepărta, deși se iubesc în continuare. Iată ce a zis:

„Geloziile de genul gelozia soacrei, fratelui sau a surorii, gelozia prietenilor, gelozia prietenilor de băieți – „Ce, mă, te însori? Păi și cu noi ai terminat-o? Ești sub papucul nevestei?” Și fără să își dea seama, acești bărbați, acești băieți subminează cuplul acestui om – „Hai, vino și duminica asta, hai că nu stai mult!” și îi dau lui senzația că trebuie să fie un bărbat adevărat, nu să facă ce zice nevasta.”

Ce înseamnă asta? Că există șanse mari ca unele căsnicii ajunse în pragul divorțilui să fie reparate dacă soții lasă orgoliul în spate și nu mai apleacă urechea la vorbele celor care fac tot posibilul pentru a-i îndepărta.

„Dacă între soții care spun că vor să divorțeze mai există și ură, înseamnă că, de fapt, mai există pasiune și că dacă ar fi sinceri unul cu altul, ar putea să se împace. Și trebuie să știți că ura dintre voi doi este, de fapt, a celor din jur. Pentru că sunt sentimente, dar sunt interpretate altfel din cauza celor din jur.”, a concluzionat doctorul Cristian Andrei.

Ce femei nu au voie să meargă la Înviere!

Sfânta noastră Tradiţie, păstrată neschimbată de două mii de ani, spune că femeia este specială în perioada lunii când sângerează din organul născător de prunci. Clericii sfătuiesc femeile să se roage acasă și să nu intre în Biserică până în ziua a opta.

separator

femei_biserica_02_ee9401fa26-1024x768

Nici in curte nu poţi asculta Liturghia lipită de zidul Bisericii, pentru ca curtea oricărei Biserici este sfinţită de episcopul locului, conform cuviosului Ilarie, potrivit antenastars.ro.
De asemenea, în această perioadă femeia nu are voie: să se împărtăşească, să ia anafură, să bea apă sfinţită, să se împreuneze cu bărbatul. Iată cuvintele lui Dumnezeu, aşa cum apar ele la scriptură, în Levitic 15, versetele 19-28.
„Mulţi vor zice că asta e legea veche, dar Măicuţa Domnului a respectat-o, deşi era pururea curată fecioară! De aceea, tu ca femeie trebuie să urmezi acest exemplu, să nu vii la Biserică şi să nu te atingi de cele sfinte atunci când borhotul pântecelui se revarsă. Nerespectarea acestei rânduieli este mare păcat, pentru care vei da seamă”, scrie cuviosul Ilarie pe blogul personal.

sursa: antenastars.ro



„Degeaba ignorăm instinctul”. Cum ştii că eşti în relaţia nepotrivită. Sfaturile unui parapsiholog

Viața de cuplu nu este mereu roz, iar atunci când vine vorba despre aceasta, unele semne te pot ajuta să îţi dai seama că eşti în relaţia nepotrivită. Iată ce sfaturi are un parapsiholog.

„Sunt multe semne care ne arată că nu este locul nostru acolo. Noi vom vorbi despre patru moduri în care putem afla. De pildă, când unul din ei stă de vorbă la telefon şi celălalt se învârte în jurul lui şi vrea să discute.

Atunci când zâmbeşti din ce în ce mai rar. Pe faţa oamenilor se pune tristeţea, dispare sclipirea. Oamenii când sunt fericiţi, atunci când sunt iubiţi, le sclipesc ochii. Când începe să îţi dispară sclipirea din ochi şi nu mai zâmbeşti atât de mult cât zâmbeai, trebuie să îţi pui întrebarea dacă eşti lângă persoana potrivită. Dacă te face să zâmbeşti, dacă te face să râzi, dacă te face să te simţi iubit, dacă îţi dă atenţie. E valabil şi viceversa. Nu numai femeile au sclipici în ochi.

Te confrunţi în mod constant cu o stare de agitaţie. Atunci când îşi găseşte lucruri de făcut. Ar pierde timpul oriunde şi cu oricine, numai să nu ajungă acasă. E un semn. Când începe să facă chestia asta, e un semn. Şi femeile au chestia asta de a se simţi anxioase în prezenţa bărbatului. Când li se pune lor pata pe ceva, încep să devină nervoase şi anxioase.

Un alt lucru este legat de insomnii. Oriunde te-ai duce, chiar dacă dimineaţa te aşezi să bei cafeaua, ele se aşează pe marginea ceştii şi se uită în ochii tăi. Alea sunt gândurile tale.

Cea din urmă, dar nu ultima, este atunci când simţi că ceva nu este în regulă. Instinctul tău ştie de cele mai multe ori. Degeaba ignorăm instinctul. Este primul care sesizează toate schimbările, toate energiile, toată starea, simţim când minte, când nu minte, când e agitat partenerul, când ascunde ceva.

Dacă eşti într-o relaţie fericită, instinctul doarme. Pentru că nu simţi acea formă de alarmă. Instinctul nostru simte alarma. Senzorii noştri spun ceva. Dacă simţim chestiile astea trebuie să vorbim, să discutăm. Dacă eu am o suspiciune, dacă am o stare de agitaţie. Discută, nu lăsa lucrurile la interpretarea altora, pentru că pe ceilalţi nu îi interesează.

Acestea sunt lucrurile pe care le putem vedea înainte de a fi parteneri de viaţă. Tocmai atunci, la început, trebuie bătut fierul cât e cald, când e îndrăgostirea maximă. E bine că eşti orb, pentru că te înveţi cu unele lucruri pe care partenerul tău le face şi le iei ca atare.

Sunt multe cupluri în care, după zece ani, oamenii sunt perimaţi. Aşa că, văzut, plăcut, luat. E o loterie, dar noi simţim care este partenerul nostru, noi simţim care poate fi tatăl copiilor noştri. Şi bărbatul simte cine poate fi mama copilului lui. Asta se vede de la început”, a povestit Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, potrivit antena3.ro.

Distrează-te cu iubitul tău acasă! Alungă plictiseala și economisește bani
Articolul anterior
Soția l-a rugat să meargă la întâlnire cu o altă femeie. Ce a urmat este incredibil!
Articolul următor