Câștigă nu doar din cântat, dar și din publicitate! La ce produse fac reclamă!

Aproape fiecare, la vremea lui, a încercat să mai facă un ban nu doar din cântat. De ce n-ar accepta să facă publicitate la un produs sau serviciu, dacă popularitatea are puterea de a vinde. Unde  mai pui, că e o promovare în plus și pentru vedetă. Atâta doar că trebuie să mai cântărești când alegi ca numele tău să fie asociat cu vreo denumire. Vezi mai jos la ce au preferat VIP-urile să facă publicitate.

separator
htryty

Nu știm dacă Pasha Parfeni mănâncă atâta fast food și mezeluri la cât de mult le promovează. Sau umblă la sală ca să arunce caloriile goale ce le adună în urma unor astfel de gustări. Cert este că în unul din spoturile video în care s-a filmat, pare fericit și sătul după un ospăț cu bunătăți.

11950781_934854456582261_1203441603_n star_kebab_tu_ce_alegi_pasha_parfeni

Chiar și regina belly dance-ului de acasă încearcă să ne convingă că,  după un Kebab, tremură din buric mai energic.

N-am prins-o pe Dianna Rotaru cu paharul în mână, dar interpreta ne asigură că,  dacă bea de sănătatea noastră, o face doar cu aceste băuturi alcoolice în pahar.

53cf93b33a247

Cele mai spectaculoase apariții ale Diannei sunt în lenjerie. N-a putut trece pe lângă noi sesiunea foto în care blondina și-a lăsat acasă hăinuțele de dragul unor costume jucăușe cu urechiușe.

dianna

Adrian Ursu și-a implicat toată familia în promovarea unui brand autohton de accesorii. Având o soție model, a avut de la cine învăța cum să pozeze în sesiuni de reclamă.

unnamed-208

Natalia Gordienko, Dara și Vitalie Dani, cică, folosesc doar produse cosmetice de acasă. Dara a fost prima care a promovat acest brand. A scos pe piață chiar și un parfum care-i poartă numele.

Valerian Mînzat deja se simte în stare să-și promoveze nu doar numele. Această very important person își oferă serviciile în publicitate. Este imaginea unui hotel din Chișinău.

11950782_934854459915594_701839576_n

Cristina Croitoru se scaldă în ciocolată. Evident, de o anumită marcă. Cea pe care a promovat-o și a cântat-o vreme bună la televizor.

hfyh

Nicu Țărnă este securizat până-n dinți din momentul în care a acceptat să fie  imaginea unei companii ce oferă servicii de Securitate.

10531200_784582694919140_1413598166_n

Tania Cergă este și mai dulce de când își bea cafeaua cu un anume brand de zahăr.

hghy

Prezentatorul de la Sport, Iulian Ursu, ne învață să slăbim cu o bucată de salam în mână, promovând o firmă de mezeluri.

jgyuty

Aliona Moon și Pavel Stratan sunt mereu pe fir. Fac publicitate unui operator de telecomunicații mobile.

grtrt

Igor Cuciuc și-a invitat toți ”cumetrii” la filmările unui spot video în care ne cere să cumpărăm cazane de la o firmă x. Apropo și prezentatorul Andrei Porubin tot la cazane face reclamă.

Au încins grătarul și au sărbătorit cu muzică răposații. S-a întâmplat astăzi, în Moldova

Cu mesele pline de bucate, romii din diferite regiuni ale Republicii Moldova au sărbătorit Paștele Blajinilor. La Soroca romii au întins mese copioase cu bucate preparate acasă, buchete de flori, ouă cu pietricele, plăcinte, dar și băuturi alese, transmite www.stiri.md.

La Glodeni aceștia au încins grătarul și au sărbătorit cu chef răposații. De asemenea, romii din Chișinău și Florești s-au remarcat prin pomenile luxoase, bucatele sofisticate, pască grandioasă, rațe umplute, miel sau pește la cuptor și muzică ce răsuna tare.

foto: captura www.stiri.md; www.protv.md

Interpreta Iuliana Beregoi, în culmea fericirii! Surpriza pe care i-a făcut-o Alla Pugaciova

Interpreta Iuliana Beregoi, cu peste un milion de urmăritori pe Instagram, are un nou fan și nu este vorba despre unul obișnuit. Mai nou, comunității sale s-a alăturat legenda muzicii din Rusia, Alla Pugaciova. Artista din Moldova a rămas impresionată și a venit cu un mesaj de mulțumire către celebra cântăreață.

Legenda muzicii ruse Alla Pugaciova a apreciat piesa „Снег”, compusă de Ірина Білик, această melodie fiind interpretată și de Filip Kirkorov.

„Incredibil, vă mulțumesc mult! Vă ador și vă apreciez”, este mesajul Iulianei Beregoi pentru legenda muzicii ruse. Vezi momentul video mai jos!

Moment impresionant! Natalia Barbu interpretează deosebit piesa „In the Middle”, acompaniată de Isaak, reprezentantul Germaniei la Eurovision

Deși au fost concurenți la ediția din acest an a concursului Eurovision, unii interpreți au reușit să lege prietenii și să-i unească talentele, spre bucuria fanilor.


Natalia Barbu, care a reprezentat R. Moldova la competiția muzicală care s-a desfășurat în Suedia, a făcut publică o înregistrare în care cântă altfel piesa „In the Middle”, fiind acompaniată la chitară de reprezentantul Germaniei la Eurovision, Isaac.

„O sesiunea live magică împreună cu artist și muzician extraordinar din Germania, Isaak. Frumoasă amintire! Mulțumesc, Isaak!”, a scris Natalia Barbu pe Facebook, potrivit ziarulnational.md.

„Este superbă versiunea asta!” sau „Minunată!!!”, i-au transmis fanii.

Cine stă în spatele Unica?
Articolul anterior
3 tipuri de metabolism şi dieta corespunzătoare
Articolul următor