Fiul unui oligarh rus a plecat acasă cu ” золотой граммофон”. Spectatorii l-au şuierat de indignare

Fiul businessmanului Vladimir Kiselev, Iurii, de numai 17 ani, alături de fiica lui Dmitrii Malikov au mers cu premii acasă de la cel mai important eveniment muzical al anului în Rusia.

separator
htfy

Iurkis, acesta este numele de scenă al tânărului, consideră că premiul i s-a dat pe bună dreptate, deşi a fost criticat şi chiar fluierat din sală de spectatori. Oamenii nu au auzit de el, nici atât de piesele lui şi consideră că ceea ce fac organizatorii este o ofensă la adresa interpreților care au meritat să fie considerați cei mai buni.

Fiica lui Malikov s-a arătat mult mai deranjată că a fost salutată cu ofense. Perechea a adunat cele mai dure comentarii din acest an pe site-ul oficial „золотой граммофон”.

Singura persoană în care Prințesa de Wales mai are încredere de când s-a îmbolnăvit

Kate Middleton s-a retras din viață publică după ce a anunțat în luna martie că a fost diagnosticată cu cancer. Prințesa de Wales nu a mai fost văzută de atunci, iar alături îi sunt doar câteva persoane foarte apropiate, scrie protv.ro.

Pe lângă Prințul William, care a supravegheat-o îndeaproape pe Kate Middleton, Prințesa de Wales mai are o persoană care este mereu disponibilă zi și noapte pentru a o asculta. Nu este vorba despre un membru al familiei regale, ci de o persoană care i-a fost mereu alături lui Kate încă de când aceasta s-a căsătorit cu William.

Potrivit The Sun, este vorba despre confidenta ei Natasha Archer, expertă în modă, care nu este doar asistenta personală a lui Kate Middleton, ci și stilista, prietena și confidenta ei.

Într-un interviu pentru Fabulous, biografa regală Claudia Joseph, autoarea cărții „Kate: The Making of a Princess”, a precizat că „Natasha i-a fost alături de Kate încă de când s-a alăturat familiei regale și a fost mereu un sprijin pentru ea în lupta cu cancerul”.

Natasha Archer a fost singura persoană care a vizitat-o pe Kate în timpul spitalizării sale la Clinica din Londra, unde a suferit o operație abdominală majoră în ianuarie 2024.

Cine este Natasha Archer, confidenta lui Kate
Natasha Archer lucrează cu Prințesa de Wales de mai bine de zece ani și a devenit atât de apropiată de soția Prințului William, încât este pur și simplu mereu disponibilă ori de câte ori Prințesa de Wales are nevoie de ea.

Se pare că rolul principal al lui Natasha Archer este acela de asistent personal, dar în ultimele luni a ajutat-o pe Prințesa de Wales în calitate de consultant de stil. Natasha a fost chiar responsabilă pentru unele dintre cele mai emblematice ținute vestimentare ale lui Kate Middleton. Experta în modă a început să lucreze cu familia regală britanică în 2007 ca asistentă și, cinci ani mai târziu, a devenit creierul din spatele garderobei luxoase și sofisticate a Prințesei de Wales.

Meseria foarte bine plătită, dar unde nu se înghesuie nimeni

Meseria de inginer nuclear pare să revină în forță, având în vedere ultimele evoluții pe acest plan la nivel mondial. Drept dovadă multe țări printre care SUA, Polonia, dar și România caută astfel de profesioniști, potrivit informațiilor din spațiul public. Culmea este că se încearcă aducerea inginerilor pensionați pentru a se realiza proiectele noi din ultimele decenii, scrie evz.ro.

Pe de altă parte, cei care construiesc noi reactoare își doresc forță proaspătă de muncă care să înțeleagă preocupările legate de climă. Mai ales că aici este vorba și despre o reînnoire a tehnologiei care presuspune emisii reduse de CO2, spun dezvoltatorii guvernamentali.

Meseria care aduce pensionarii în prim-plan

Pe de altă parte, India, SUA, Franța, Marea Britanie, dar și Polonia încearcă să găsească soluții pentru asigurarea energetică în contextul războiului. Mai ales că în continuare planează amenințarea legată de aprovizionarea cu gaze naturale venită din partea Rusiei. Iar în acest moment majoritatea angajatorilor se îndreaptă către inginerii deja pensionați.

Multe dintre aceste ieșiri la pensie au avut loc după Cernobâl și apoi Fukushima. Pe de altă parte, muncitorii pensionați nu exclude o întoarcere în câmpul muncii, fiind dornici să împărtășească experiența lor. Pe de altă parte, cei din industrie speră să atragă și tineri care să aibă preocupările climatice din zilele noastre.

„Problema generaţiei Z este schimbarea climatică. Și am constatat că majoritatea tinerilor sunt foarte deschişi să vorbească despre energia nucleară”, a spus un inginer din acest domeniu, care are doar 22 de ani. De altfel, femeia a fost încoronată Miss America 2023. Ea a fost supranumită „o Barbenheimer în carne şi oase” de presa din State.

Pe de altă parte, ea este și cea care a pledat pentru a aduce mai mulți tineri în acest domeniu. A încercat prin pozițiile ei publice să arate că inginerii sunt „abordabili, sociabili, amuzanţi şi gata să facă faţă provocărilor lumii”.

Ce au scos medicii din stomacul unei fetițe care și-a mâncat părul timp de mai mulți ani

Mia, o fetiță de șapte ani, a trecut printr-o operație de cinci ore pentru a i se extrage o minge de păr de 15 centimetri din stomac. În martie, Mia a fost transportată de urgență la spitalul din Newcastle, acuzând dureri abdominale severe și greață, informează BBC.

Medicii au descoperit că 80% din intestinul ei era blocat de o minge de păr, acumulată în urma obiceiului de a-și mesteca și mânca părul timp de cinci ani. Această afecțiune rară, cunoscută sub numele de Trichofagie sau Sindromul Rapunzel, afectează în principal adolescentele și poate fi cauzată de stres, anxietate sau căutarea de confort.

„Dacă nu ar fi intervenit când au făcut-o, ea nu ar mai fi aici”, a declarat mama Miei, precizând că anterior, medicii i-au spus să nu-și facă griji în legătură cu obiceiul fiicei sale de a-și mesteca părul.

Mia a explicat că mestecatul părului era un „lucru de confort”, însă mama copilei a descris vederea mingii de păr drept „oribilă”. Ea crede că această afecțiune este mai frecventă decât se crede și îndeamnă părinții să ia în serios obiceiul copiilor de a-și mesteca părul.

„Nu vreau ca nimeni altcineva să experimenteze prin ce am trecut noi ca familie”, a spus ea.

După operație, Mia s-a recuperat complet și s-a întors la școală. Ea le-a transmis un mesaj celorlalți copii: „Nu-ți mânca părul. S-ar putea să nu fii la fel de norocos ca mine și dacă o faci, îți va provoca multă durere”.

sursa

Prețuri mici și premii mari în Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova
Articolul anterior
A decedat fiica violonistului Oleg Vitliuc!
Articolul următor