Nastya Kamensky a pozat goală

Aceasta se odihnește pe plajele din Maldive și publică, zi de zi, fotografii în costum de baie. Mai nou, interpreta și-a uimit fanii cu o poză în care apare fără haine. Nastya are un bronz perfect și o siluetă apetisantă.

separator

Pentru această vacanță, vedeta și-a luat mai multe costume de baie și poartă în fiecare zi câte unul.

39

Klaus Iohannis, mesaj de Paște pentru toți românii: „Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruința vieții asupra morții și a luminii asupra întunericului”

Președintele României Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă, un mesaj de Paşte pentru românii de pretutindeni, dar despre gândurile care se îndreaptă către ”semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”.

”Sărbătoarea Sfintelor Paşti ne apropie, pentru a trăi împreună Învierea Domnului. Oriunde ne-am afla, celebrăm în comuniune biruinţa vieţii asupra morţii şi a luminii asupra întunericului, reîncărcându-ne cu speranţă în puterea tămăduitoare a credinţei şi a rugăciunii. În aceste zile speciale, gândurile noastre se îndreaptă şi către semenii aflaţi în suferinţă, care trec prin încercările cumplite ale unui război nemilos”, a transmis, sâmbătă, preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta a adăugat că ”Învierea Domnului reaminteşte tuturor chemarea creştină la iubirea aproapelui şi îndemnul convieţuirii în pace şi bună înţelegere”.

”Acestea sunt valorile noastre cardinale, aşezate de generaţii pe o temelie de solidaritate şi spiritualitate creştină. Vă urez tuturor, dragi credincioşi ortodocşi, greco-catolici, armeni şi neoprotestanţi, să primiţi în suflet Lumina Învierii şi bucuria deplină prilejuite de Sărbătoarea pascală”, a mai transmis şeful statului român.

Un român și-a pierdut antebrațul în Italia, încercând să arunce în aer un bancomat

Un român și-a pierdut antebrațul în urma unei încercări eșuate de a arunca în aer un bancomat. Mai mult, complicii săi l-au abandonat la locul faptei.

Un român în vârstă de 36 de ani și-a pierdut antebrațul în urma unei încercări eșuate de spargere a unui bancomat al băncii Riviera din orașul Cattolica, scrie stiridiaspora.ro.

Potrivit informațiilor furnizate de presa locală, evenimentul a avut loc în timpul nopții dinspre 4 mai, în jurul orei patru dimineața, când membrii unei presupuse bande de infractori, denumită „banda marmotă”, au încercat să detoneze bancomatul folosind o metodă specifică.

Hoții, folosind tehnica cunoscută sub numele de „marmota”, au plasat un dispozitiv exploziv în fisura bancomatului, însă detonarea acestuia a dus la o serie de consecințe neașteptate. Unul dintre hoți, a suferit răni grave, fiind ulterior abandonat la locul faptei de complicii săi.

Imagini video de Paște din România, de acum 83 de ani

Imagini cu pregătirile de Paște din anul 1941 au fost postate de Cineclic pe pagina de Facebook, iar acestea arată atmosfera romanțată a României de acum 83 de ani. Țărani care ară cu plugul și tinere fete care încondeiază ouă, într-o ogradă în care pasc miei.

”Natura e numai floare și bucuria plutește în văzduh. E primăvară, anotimpul tuturor nădejdilor, timpul înfrățirii și al înălțării sufletești.

Sunt tradiționalele pregătiri în vederea sfintelor sărbători ale Paștelui, păstrate și respectate cu sfințenie de toată lumea creștină, ostașii țării vor avea partea lor de bucurie prin grija Consiliului de Patronaj, care a pregătit ouă roșii și mii de cozonaci”, se precizează în filmul de câteva minute.

În anul 1941 întreaga lume se afla în mijlocul celui de-al Doilea Răboi Mondial. Teritoriul Transilvaniei de Nord-Est era ocupat de Ungaria în urma Dictatului de la Viena, iar întreprinderile mai importante din țară au fost militarizate, indiferent dacă erau proprietate de stat sau privată.

În luna aprilie are loc masacrul de la Fântâna Albă, unde trupele sovietice ucid între 2000 și 4000 de români care încercau să treacă granița din URSS în România, iar Iugoslavia și Grecia capituleaz în fața germanilor.

Surpriză mare în familia Karizmei! Video
Articolul anterior
15 buchete de mireasă colorate
Articolul următor