Interpreții care nu au permis de conducere!

Chiar dacă mașina nu mai este considerată un lux, ci o necesitate, unii artiști români nu au permis de conducere. Aceștia apelează, de cele mai multe ori, la taxi, colegi de breaslă, prieteni sau parteneri de viață.

separator

Matteo

Connect-R

conect

Ruby

Alex Velea

AMI și What’s Up

Daniel Buzdugan

sursa

Doliu uriaș în lumea medei! Japoneza Yumi Katsura, o renumită creatoare de rochii de mireasă, a murit la 94 de ani

Doliu uriaș în lumea medei! Creatoarea de modă Yumi Katsura, considerată un pionier în Japonia în domeniul rochiilor de mireasă şi cunoscută, de asemenea, la nivel internaţional după ce i-a oferit un veşmânt papei Ioan Paul al II-lea, a murit, pe 26 aprilie, la vârsta de 94 de ani, scrie realitatea.net.

Yumi Katsura, al cărei nume real a fost Yumi Yuki, şi-a deschis primul magazin dedicat rochiilor de mireasă în Japonia în anul 1964, după ce studiase la Paris, într-o epocă în care rochiile de mireasă erau purtate doar de 3% dintre mirese, a precizat compania ce îi poartă numele în comunicatul prin care a anunţat decesul creatoarei nipone.

Rochiile de mireasă „sunt de acum purtate de peste 90% dintre femei în ziua căsătoriei lor, iar activităţile sale au avut o influenţă puternică asupra stilului nunţilor dincolo de ţinuta vestimentară”, a adăugat agenţia sa, într-un mesaj transmis pe Instagram, relatează AFP citată de Agerpres.

După debutul ei internaţional la o prezentare de modă organizată la New York în 1981, Yumi Katsura şi-a extins activităţile în peste 30 de ţări, deţinând magazine inclusiv la Roma şi la Paris şi „influenţându-le pe mirese nu doar în Japonia, ci şi în lumea întreagă”, a adăugat agenţia pe care a înfiinţat-o.

În 1993, Yumi Katsura a creat un veşmânt sacerdotal pentru papa Ioan Paul al II-lea, care a necesitat doi ani de muncă, utilizând Hakata-ori, o tehnică de ţesut folosită la confecţionarea chimonourilor.

În acelaşi an, fostul suveran pontif, care a murit în 2005, a purtat acea capă şi acea mitră asortată în timpul slujbei de Paşte, o ceremonie difuzată la televiziune în lumea întreagă.

„Lacrimi au curs pe obrajii mei atunci când am primit cuvintele de mulţumire din partea papei”, a povestit creatoarea de modă japoneză.

Yumi Katsura a organizat peste 200 de defilări de modă pe parcursul cariei sale, îmbinând „tradiţii artistice japoneze şi moda internaţională”, au precizat reprezentanţii agenţiei sale. 

Cum arată acum actorul din Iisus din Nazaret. Este schimbat radical și se spune că a fost urmărit de ghinion

În 1977, actorul britanic Robert Powell a fost distribuit în rolul lui Iisus în filmul lui Franco Zeffirelli, Iisus din Nazaret. Jucând alături de nume mari de la Hollywood, precum Anne Bancroft, Christopher Plummer și James Mason, Powell a oferit interpretarea vieții sale. Serialul a avut un succes uriaș și a fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Chiar și Papa l-a vizionat, plăcându-i atât de mult încât l-a aprobat oficial, ceea ce reprezintă o adevărată recenzie.

Robert Powell, cel care i-a dat viață lui Iisus din Nazaret, are în prezent 79 de ani și nu mai este atât de implicat în lumea Hollywood-ului.

După marele succes al filmului, a jucat în numeroase producții, deși în niciuna cu aceeași recunoaștere și succes, fiind marcat de personaj de-a lungul carierei sale.

În prezent ține discursuri și este mai aproape de lumea literelor, păstrând o înfățișare care amintește încă de Iisus din Nazaret.

Există actori care nu vor putea niciodată să scape de personajele lor din cauza impactului pe care l-au avut asupra publicului.

Puțini știu că actorul avea rolul lui Iuda înainte ca regizorul să descopere că fața lui se potrivea mai bine de cea a lui Iisus. Aproape niciodată nu clipea la cameră la cererea lui Zeffirelli, care se ocupa de fiecare detaliu.

„Cu toate acestea, deși încerc mereu să-l minimalizez, nu pot să nu fiu surprins că în continuare oamenii mă opresc pe străzile din diferite părți ale lumii, chiar și cu părul scurt, ochelarii și fără barbă”, a spus actorul odată la BBC.

Robert Powell este schimbat radical

Robert Powell este schimbat radical la peste 40 de ani de la prima difuzare a peliculei care a ramas in istorie.

Schimbare profundă pentru Robert Powell, actorul care a jucat un rol istoric în cinematografie.

Actorul englez Robert Powell a rămas în istoria cinematografiei, după ce a jucat rolul principal în filmul „Iisus din Nazaret”. Pelicula s-a bucurat de un succes uriaș și la noi în țară, fiind difuzată cu regularitate în Perioada Paștelui în ultimii 25 de ani.

Capodopera a fost realizată de celebrul regizor Franco Zeffirelli (decedat în urmă cu doi ani la vârsta de 96 de ani) în 1977 și este considerată a fi cea mai reușită biografie a lui Iisus Hristos.

Potrivit KanalD, 12 actori extrem de cunoscuți au jucat cel mai complex personaj din istorie, pe Iisus. Despre toți 12 s-a spus că ar fi fost blestemați. Robert Powell, de exemplu, a fost urmărit de ghinion. După interpretarea rolului care l-a consacrat, niciun alt regizor n-a avut curajul să-i atribuie un alt personaj.

Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Cei 45 de ai trecuți din momentul în care a jucat rolul vieții lui l-au schimbat pe Robert Powell.

sursa

Patru morţi şi circa 30 de răniţi în Odesa, după ce o rachetă rusă a lovit o instituţie de învăţământ

Un atac rusesc cu rachetă, în plină zi, asupra unei instituţii de învăţământ din portul ucrainean Odesa a ucis luni patru persoane şi a rănit 28, au anunţat oficiali locali citaţi de Reuters, transmite News.ro.

Guvernatorul regional Oleh Kiper a informat pe Telegram că patru dintre răniţi sunt în stare gravă şi primesc tratament de urgenţă. El a precizat că printre răniţi se numără doi copii şi o femeie însărcinată.

Imagini postate online arată o clădire istorică din apropierea malului mării care este în flăcări, în timp ce fumul se ridică spre cer. Imaginile, care nu au putut fi verificate imediat, arată, de asemenea, persoane care primesc îngrijiri pe stradă şi mult sânge pe jos.

Purtătorul de cuvânt al marinei ucrainene, Dmyitro Pletenciuk, a precizat că lovitura a fost efectuată cu o rachetă balistică Iskander-M cu focos cluster. Aceste rachete sunt mai greu de interceptat.

Postul public de televiziune Suspilne a declarat că acoperişul clădirii, descrisă ca fiind o academie de drept, a fost aproape distrus. Aceasta a precizat că preşedintele academiei, un fost membru proeminent al parlamentului, Serhii Kivalov, se numără printre răniţi.

Odesa a fost o ţintă frecventă a atacurilor ruseşti cu rachete şi drone, fiind vizată în special infrastructura portuară.

Cătălina Pînzaru: “Nu am ținut niciodată diete”. Află secretul siluetei sale!
Articolul anterior
Efectul catastrofei nucleare de la Fukushima! Japonia este invadată de flori şi fructe mutante
Articolul următor