Cătălina Pînzaru: “Nu am ținut niciodată diete”. Află secretul siluetei sale!

Face parte din top 100 cele mai sexy femei ale Moldovei, este un model cunoscut atât în țară cât și peste hotare, arată de milioane, însă nu face mari jertfe pentru a-și menține silueta. Tot secretul Cătălinei Pînzaru sunt genele moștenite de la părinți.

separator

Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele (poate doar în mintea mea). Maxim am avut 60 de kg, dar era ok la înălțimea mea de 1,74 cm. Am mare noroc de părinții mei, de la care am moștenit cele mai bune gene.

Merg la spa. Ador să petrec timpul la diverse proceduri de masaj.

Nu mă pot impune să merg cu regularitate la sport. Însă, încerc să găsesc diverse alternative. Recent, am “descoperit” tenisul, care îmi place foarte mult.

cata9

Îmi doresc foarte mult să mă întorc în lumea dansului. Cred că e o modalitate perfectă de a combina plăcutul cu utilul. Dansul îmi dă mereu emoții mega pozitive și mă ajută să mă mențin în formă.

Pentru că merg foarte des în călătorii, nu pot să-mi permit să mă alimentez doar sănătos. De fapt, nici nu-mi doresc asta, îmi place să mănânc ce vreau și cât vreau. Nu am renunțat la niciun aliment total, însă am început să consum tot mai puțină pâine și văd rezultate.

Nu am ținut niciodată diete. Nu pot și nu cred că am nevoie de ele. Puține cure de slăbire sunt sănătoase și dau rezultate. Mai multă mișcare și dietele nu vor fi necesare!

ego_fashiontv-235w

A pus hârtia igienică la fiert. Nu-ți imaginezi ce a obținut din ea!
Articolul anterior
Interpreții care nu au permis de conducere!
Articolul următor
Alte articole interesante