Brad Pitt a recunoscut că Angelina i-a cerut divorțul. Iată mesajul lui

Luni, Angelina Jolie a depus actele de divorț, iar Brad a dat deja prima declarație pentru revista People. Iată ce a spus actorul:

separator

5aa_150

„Sunt foarte trist, dar tot ce contează acum este binele copiilor noştri. Rog frumos presa să arate discreţie în acest caz, aşa încât copiii să aibă linişte în această perioadă dificilă.”

O sursă apropiată vedetelor a declarat pentru People că ambii sunt foarte apropiaţi de copii. Angelina şi Brad Pitt au fost văzuţi de presă pentru ultima dată împreună la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de aniversarea mariajului lor, dar sursele declară pentru People că Pitt a plecat în Franţa „de multe ori în acest an, din cauza certurilor”.

„Vestea divorţului e neaşteptată”, a declarat o sursă apropiată vedetelor pentru People. „Au petrecut mai mult timp separaţi decât împreună anul acesta, totuşi nimeni nu se aştepta să divorţeze.” Sursa mai afirmă şi că în cuplu existau disensiuni legate de creşterea şi educaţia copiilor, scrie gandul.info.

„Nu cădeau de acord în privinţa creşterii copiilor”, a mărturisit sursa pentru People. „Cu atâţia copii, poate deveni haotic la un moment dat”, a mai spus sursa.

Angelina Jolie a depus luni documentele pentru divorţ la tribunal, citând drept cauză „diferenţe ireconciliabile”. Cei doi actori sunt împreună din 2004 şi s-au căsătorit în 2014.

Jolie a cerut custodia celor şase copii, cu clauză prin care se specifică faptul că Brad Pitt are dreptul legal de a-i vizita. Actriţa nu cere pensie alimentară. Data separării a fost stabilită de Jolie drept 15 septembrie în actele divorţului, relatează The Guardian.

Jolie nu doreşte ca Brad Pitt să aibă custodie comună a copiilor, ci doar custodie comună juridică. Potrivit unor surse apropiate cuplului, decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa cere, aşadar cutodia fizică a celor şase copii. Jolie nu doreşte ca Pitt să aibă, în termeni legali, „custodie fizică partajată”, ci doar „custodie legală partajată”. Surse apropiate cuplului au declarat pentru TMZ că decizia Angelinei Jolie este legată de felul în care Brad Pitt alege să se poarte cu copiii. Sursele afirmă că Angelina „nu mai poate îndura” să-l vadă pe Brad Pitt fumând marijuana şi consumând alcool. În plus, Pitt are un comportament impulsiv şi îşi manifestă făţiş furia, iar agresivitatea sa ar putea să le facă rău copiilor.

Astfel, un alt avocat al lui Jolie, Robert Offer susţine într-o declaraţie că „Angelina a luat decizia pentru binele familiei”. Mai mult, site-ul american TMZ precizează că nicio terţă persoană nu este implicată în divorţ, subliniind că hotărârea Angelinei Jolie se bazează strict pe relaţia pe care Brad Pitt o stabileşte cu copiii.

Jolie este reprezentată în instanţă de avocata Laura Wasser, cea care l-a reprezentat şi pe Johhny Depp în procesul de divorţ cu Amber Heard. Angelina Jolie nu a solicitat suport marital sau pensie alimentară.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de peste zece ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Brad Pitt a fost căsătorit anterior cu actriţa Jennifer Aniston (2000 – 2005), iar Angelina Jolie a fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller (1996 – 1999) şi Billy Bob Thornton (2000 – 2003).

“Este mai bine să fii în UE!”. Premierul polonez Donald Tusk afirmă că peste cinci ani Polonia va fi mai bogată decât Marea Britanie

Premierul polonez Donald Tusk a promis miercuri, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la aderarea țării sale la UE, că peste cinci ani venitul pe cap de locuitor al Poloniei va fi peste cel al Marii Britanii, țară care a părăsit Uniunea Europeană în 2020, devenind primul stat din istorie care s-a retras din UE.

Într-un mesaj pe platforma de socializare X (ex-Twitter), Tusk a făcut aceste remarci în contextul în care Marea Britanie are loc o “dezbatere aprinsă” provocată de previziunile Băncii Mondiale, potrivit cărora venitul pe cap de locuitor va fi mai mare în Polonia decât în Marea Britanie în 2025.

“Și vă promit acest lucru: la cea de-a 25-a aniversare, polonezii vor fi mai bogați decât britanicii. Este mai bine să fii în UE!“, a spus Tusk, cel care a fost președinte al Consiliului European în perioada desfășurării referendumului privind Brexit și în etapa negocierilor de retragere a Regatului Unit din UE.

Un raport publicat în luna ianuarie de Cambridge Econometrics la solicitarea primarului Londrei arată că economia britanică este cu aproape 140 de miliarde de lire sterline mai mică din cauza Brexitului. De asemenea, alte cercetări indică faptul că economia britanică este cu 2,5% mai mică decât ar fi fost în cazul în care tabăra “Remain” ar fi câștigat referendumul, potrivit CaleaEuropeană.ro.

Datele Băncii Mondiale arătau în urmă cu trei ani că PIB-ul pe cap de locuitor a fost de 44.979 dolari în Marea Britanie și 34.915 dolari în Polonia. Estimările indicau că Polonia – dacă își va menține creșterea medie anuală de 3,6% – va depăși Marea Britanie până în 2030.La data de 1 mai 2004 a avut loc cel de-al cincilea val de extindere din istoria UE, când zece țări au aderat la UE: Republica Cehă, Cipru, Estonia, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia și Ungaria. Aceasta a fost cea mai mare extindere din punctul de vedere al populației și al numărului de țări, momentul fiind denumit colocvial “Big Bang”.De atunci, UE s-a mai extins în 2007, cu aderarea României și a Bulgariei, și în 2013, prin aderarea Croației.

sursa

Morți și răniți la Odesa, după un nou atac cu rachete balistice

Noaptea trecută, armata rusă a atacat centrul Odesei. Trei persoane au fost ucise, printre care un polițist. Precizările au fost făcute de șeful administrației militare al regiunii Odesa Oleg Kiper. Alte trei persoane au suferit răni, una din ele se află în stare gravă la spital. 

Atacul asupra Odesei a fost efectuat cu rachete balistice, potrivit lui Oleg Kiper. În consecință au fost ucise trei persoane, inclusiv un polițist. Încă trei persoane au suferit răni. 

Primarul de Odesa Ghenadii Truhanov a spus că urmare a atacului au fost avariate clădiri rezidențiale și infrastructura civilă.

Publicația locală Dumskaia a menționat că una dintre cele trei victime, care au suferit răni, se află la spital în stare extrem de gravă. Potrivit sursei, urmare a atacului, a fost avariat inclus oficiul reprezentanței din Odesa a Comisarului Radei Supreme a Ucrainei pentru drepturile omului, transmite Newsmaker

Partea rusă deocamdată nu a comentat atacul. Amintim că, în seara zilei de 29 aprilie trupele ruse au lansat un prim atac cu rachete asupra Odesei. Publicația Dumskaia a scris că urmare a atacului au fost ucise 5 persoane, iar peste 30 au suferit răni, printre acestea – doi copii și o femeie însărcinată.

Un moldovean, încătușat în Italia după ce a încercat să-și bată soția

Un moldovean de 47 de ani a fost arestat de polițiștii italieni, după ce a încercat să-și înjunghieze soția cu foarfeca și a atacat oamenii legii cu un scaun. Cazul a avut loc în orașul Perugia.

Potrivit PerugiaToday, autoritățile au fost alertate, precum că într-un apartament din localitate ar avea loc un conflict. Ajunși, polițiștii s-au apropiat de bărbat, însă acesta îi insulta și amenința, transmite deschide.md.

La un moment dat, individul a luat un scaun și a încercat să lovească colaboratorii Poliției cu un scaun.

După ce moldoveanul a fost încătușat, fiul acestuia a declarat că tatăl său are dependență de alcool și jocuri de noroc. În acea zi, înainte ca polițiștii să ajungă la fața locului, individul și-a agresat soția și a încercat să o lovească cu o foarfecă.

Judecătorul de instrucție a dispus plasarea moldoveanului în izolator. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru violență în familie.

Angelina Jolie a depus actele de divorț
Articolul anterior
Mai mulţi oameni din Drochia s-au intoxicat la o nuntă, printre care şi mirele!
Articolul următor