Experimente științifice și multe zâmbete de copil la Shopping MallDova

Din prima zi a lunii noiembrie la Shopping MallDova au răsunat voci vesele de copii. Un grup de copilași de la un centru comunitar au beneficiat de proiectul de responsabilitate socială „Zâmbete de copil la Shopping MallDova”.

separator

274a0380

Noaptea Reducerilor la Shopping MallDova scade prețurile și umple portofelele!

Micuții oaspeți au fost întâmpinați și însoțiți de animatori pe tot parcursul programului distractiv, care a inclus jocuri, distracții, dar și un eventiment științific grandios oferit de Laboratorul X. Copiii au devenit mici magicieni, participând activ în procesul științifico-practic, astfel nimeni nu a avut timp să se plictisească.

 „Mi-a plăcut mult când mi-a măsurat temperatura. Mi-a plăcut când au făcut gheață și au ieșit aburi.”

„Mie mi-a plăcut experimentul cu zăpada.”

„Am dansat, am cântat. Ne-am distrat!”

274a0567274a0614274a0794

Nici părinții și tutorii acestora nu au fost excluși din distracția de la Shopping MallDova.

Maria Grozav, mamă: „Noi suntem pentru prima dată în proiectul organizat de Mall și suntem foarte mulțumiți. Am primit o plăcere extraordinară.”

Ana Bulgaru, mamă: „Dispoziție bună, cu zâmbet.”

274a0831-2

Victoria Cecan, manager: „Ne bucurăm foarte mult de această invitație făcută de Shopping MallDova. Seprăm că pe viitor vom mai colabora și vom mai avea ceva activități împreună.”

După ce au cântat, dansat și îmbogățit cunoștințele în științe, copiii au primit cadouri din partea centrului comercial Shopping MallDova.

Proiectul „Zâmbete de copil la Shopping MallDova” a fost inițiat în luna iulie 2015. Prin acțiunile desfășurate, Shopping MallDova își reconfirmă statutul de actor social responsabil în Republica Moldova, fiind printre cei mai activi promotori ai acestui concept în țara noastră.

274a0384274a0400274a0404

274a0412

274a0448

274a0470

274a0546

274a0561

Moldoveanul Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box

Rezultat istoric pentru boxul din Republica Moldova. Pugilistul moldovean Alexandru Paraschiv a devenit vicecampion european la box.

Sportivul nu a mai disputat finala categoriei de până la 63,5 kg, din cauza unei accidentări, notează Noi.md. Acesta va încerca să se recupereze la timp, până la ultimul turneu preolimpic, care este 23 mai – 3 iunie în Bangkok, Thailand.

Pe podiumul de premiere a urcat și Vasile Cebotari. El a intrat în posesia medaliei de bronz la categoria de greutate de pînă la 71 kg.

Natalia Barbu, prima repetiție pe scena Eurovision 2024

Interpreta Natalia Barbu, care va reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a avut astăzi prima repetiție la Malmö, Suedia.

Artista a ieșit în scenă de una singură, într-o rochie albă și cu o vioară. Aceasta a interpretat piesa „In the middle”. Natalia Barbu va evolua în prima semifinală a competiției, pe 7 mai.

Natalia Barbu a mai reprezentat Republica Moldova la Eurovision în anul 2007 cu piesa „Fight”. Interpreta s-a clasat atunci pe locul 10.

E spirit de Sărbătoare în Capitală! Chișinăul, decorat de Paște

Primăria Chișinău informează că, tradițional, în preajma sărbătorilor luminate, în centrul Capitalei va fi inaugurată zona cu luminițe și decorațiuni având tematica pascală.

De asemenea, străzile din sectoarele capitalei sunt decorate cu figurine de iepurași, ouă colorate și flori de primăvară, creând o atmosferă plină de căldură.

Pe durata Sărbătorilor de Paște, pe străzile centrale va fi conectat și iluminatul decorativ.

Balul Brazilor de Crăciun își deschide ușile pe 24 noiembrie
Articolul anterior
Soțul Biancăi Drăgușanu s-a implicat în politică
Articolul următor