Master class Antos: Masca Alginată și efectele ei!

Dacă dorești să arăți spectaculos de bine de sărbători, începe cu îngijirea tenului. Antos Cosmetică Naturală vine în întâmpinarea ta cu un master class de la care nu ai dreptul să lipsești. Giulio Mortara, fondatorul Antos Cosmetică Naturală îți va prezenta personal cele două măști alginate, precum și etapele de aplicare a lor: de la pregătirea tenului, aplicarea corectă a măștilor, precum și îngrijirea tenului după ce a fost scoasă masca, dar și multe altele.

separator

Este vorba de Masca Alginată de Purificare indicată pentru curățarea profundă a epidermei faciale, grație acțiunii de purificare a uleiului esențial de arbore de ceai și a uleiului neem și Masca Alginata Tonifiantă, indicată pentru a înlătura semnele de îmbătrânire a pielii și pentru a hrăni pielea datorită prezenței ceramidelor, a acidului hialuronic și a alginatelor. Efectele miraculoase ale acestor două măști le vei putea testa chiar tu, dacă vii la master class, în această duminică la ora 12:00, la magazinul Antos Cosmetică Naturală de pe strada M. Eminescu 66. (vis-a-vis de Filarmonica Națională). Tot la noi vei mai găsi dispoziție de sărbătoare, cafea și gustări din partea casei. Dacă ești interesată de eveniment, te rugăm să confirmi prezența la numărul de tel. 069441170. Te așteptăm cu drag!!!

30 de zile de arest pentru șeful biroului INTERPOL Moldova, care ar fi lăsat 20 de criminali notorii să scape de urmărirea internaţională

Şeful biroului INTERPOL Moldova, Viorel Ţentiu, este printre cei reţinuţi şi acuzaţi că au lăsat douăzeci de criminali notorii din întreaga lume să scape de urmărirea internaţională, după ce le-au fost şterse numele din lista INTERPOL. Ţentiu a fost adus ieri în faţa magistraţilor, unde procurorii au cerut mandat de arestare.

Judecătorii au dictat pentru cei patru bănuiți în dosarul privind manipularea datelor Interpol arest preventiv pentru 30 de zile.

Cazul este anchetat de procurorul şef de la Anticorupţie, Veronica Dragalin.

La ședința de judecată au fost prezenți și procurorii de caz: Veronica Dragalin, Vasile Plevan și Roman Porubin.

Surse oficiale spun că ar fi reţinut şi fostul ministru al Justiţiei, Vitalie Pîrlog.

Transfăgărăşanul se deschide de astăzi. Șoferii și turiştii, avertizaţi să fie atenţi la urşii de pe şosea

Şoferii pot circula din nou, începând de vineri dimineaţa, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac (judeţul Sibiu) şi Piscul Negru (judeţul Argeş), însă doar pe timpul zilei, a anunţat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, printr-un comunicat de presă, transmite Agerpres.

„De mâine (7 iunie), începând cu ora 07,00, se deschide circulaţia pe Transfăgărăşan, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) şi Piscul Negru (AG). Precizăm că circulaţia va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 07,00 – 21,00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiţii de siguranţă”, au arătat cei de la DRDP Braşov.

Potrivit sursei citate, cei care circulă pe Transfăgărăşan trebuie să fie atenţi la urşi, pentru că aceştia apar tot mai des pe şosea.

„De asemenea, vă recomandăm să circulaţi cu atenţie, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urşilor care se deplasează şi chiar staţionează pe partea carosabilă”, este sfatul DRDP Braşov.

Turiştii mai pot parcurge şi cu telecabina distanţa dintre Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac.

Transfăgărăşanul este închis circulaţiei rutiere în sezonul rece, din cauza pericolului de avalanşe, dar şi a stratului foarte mare de zăpadă de pe şosea.

Iile din R. Moldova, expuse la o galerie de artă din Suedia

Iile tradiționale din Republica Moldova, expuse la Galeria de Artă Aurora Kulturhus din Kiruna, Suedia, au captivat publicul cu ocazia vernisajului expoziției „Practicing Our Knowledge”, organizată cu ocazia Zilei Naționale a Suediei, scriee tvrmoldova.md.

„În ajunul Zilei Naționale a Suediei, iile noastre au traversat Cercul Polar, fiind admirate de zeci de persoane din domeniul culturii, funcționari, politicieni, artiști și vizitatori din Suedia care au participat la vernisajul expoziției „Practicing Our Knowledge” lansată la Galeria de Artă Aurora Kulturhus din Kiruna, Suedia, unde sunt expuse 15 lucrări realizate de către 15 femei din Republica Moldova”, informează Liliana Guțan, ambasadoarea Republicii Moldova în Suedia.

Timp de cinci zile, cele patru reprezentante ale comunității moldovenești – Parascovia Lepădatu și Nadia Mînzu de la MăiestrIA în acțiune, împreună cu Cristina Dan și Irina Briceag de la Șezătoarea Basarabiei – au susținut activități și ateliere practice, având un schimb de experiență cu femeile din localitățile nordice ale Suediei, unde locuiește populația Sami și Lanta.

„Cămașa noastră tradițională, inclusă pe Lista Patrimoniului Imaterial al Umanității UNESCO, a cucerit pur și simplu sufletele oamenilor calzi și ospitalieri din nordul Suediei, fiind fascinați de poveștile noastre, care le trezeau tot mai mult curiozitatea și interesul.

Până pe 14 iulie, iile noastre sunt în centrul atenției vieții culturale într-o regiune suedeză vastă, de la coasta Golfului Botnic din Marea Baltică, aproape până la cea a Oceanului Arctic”, menționează diplomatul.

Partenerii noștri
Author Antos
Adresa: Str. Mihai Eminescu, 66
Tel.: tel. (373 22)23-23-35, 069026886
Facebook: https://www.facebook.com/Antoscosmeticanaturala/?fref=ts
Moduri inedite în care mai poți să folosești uleiurile esențiale
Articolul anterior
Întâlnire periculoasă între un scafandru și un rechin în apele Africii de Sud
Articolul următor