Și-a drogat fiica și i-a ras părul de pe cap pentru ca oamenii să creadă că este bolnavă de cancer

O tânără din statul Ohio, SUA a făcut dezvăluiri șocante cum mama ei a drogat-o, i-a ras părul și i-a spus că are cancer terminal la vârsta de numai șapte ani. Tânăra pe nume Hannah Millbrandt a mai spus că mama sa, Theresa, a falsificat întreaga poveste pentru a-i convinge pe vecini să doneze suma de 23.000 de lire sterline pentru tratamentul ei.

separator

Femeia i-a făcut ședințe de chimioterapie și a forțat-o pe Hannah, să poarte o mască chirurgicală, spunându-i – că avea doar câteva săptămâni să trăiască. Potrivit tinerei, totul a început de la o vizită a asistentei medicale la domiciliu când ea a răcit și câteva zile prezenta febră înaltă. După câteva zile însă, mama ei i-a spus că de fapt, ea ar suferi de cancer.
„Într-o zi m-am trezit cu un bandaj pe coloana vertebrală”, a adăugat Hannah.”

„Beth ( sora medicală) venea regulat de atunci, deși niciodată nu o vedeam. Mă trezeam cu bandaje pe care mi le-ar fi pus așa zisa asistentă”, a spus Hannah.

Atunci a fost momentul în care Theresa a început să ceară ajutor la biserica locală și la diferite comunități. Ea a zis că familia ei are nevoie de bani pentru a-și trata fiica de cancer. Toți s-au organizat și au strâns fonduri pentru a o ajuta.

„Am urât atenția, dar mama era atât de recunoscătoare pentru fondurile primite. „Esti copilul meu de mlioane”, îmi zicea, dar nu știam ce înseamă. Banii au început să curgă în momentul în care cazul meu a fost publicat și în ziar”, a explicat fata.
Biserica a donat circa 7000 de dolari din vânzările de la brutărie, departamentul de pompieri i-au oferit Hannei un cățelus.

„O fetiță într-un scaun cu rotile, care a stat 9 ani să strângă bani pentru tratamentul ei, mi-a donat mie toate fondurile ei”, a adăugat Hannah.

Într-un final, Theresa a fost prinsă. O profesoară de la școala fetei și-a dat seama că lucrurile nu stau chiar așa. Părul Hannei începea să crească în ciuda experienței chimioterapeutice. Profesoara a devenit suspicioasă și a contactat protecția copilului.Părinții Hannei și bunica acesteia au fost arestați. După confruntare, Theresa a recunoscut că a falsificat boala fetei și a fost trimisă la un spital pentru boli psihice. Femeia a susținut că are sindromul Munchausen. Această boală mentală implică o persoană care dorește să inventeze o boală pentru cineva pe care îl are sub grijă. Cu toate acestea, la proces, diagnosticul a fost respins, iar Theresa a fost condamnată la 6 ani de închisoare.

Tatăl fetei a susținut că el este inocent, dar a pledat vinovat pentru periclitarea sănătații copilului și furt. Acest lucru nu înseamnă că a admis să meargă mai departe cu planul Theresei.

Sursa

Kate Middleton, operată de medici italieni. S-a ținut în secret

Ies la iveală noi detalii legate de operația suferită de Kate Middleton. La începutul anului, aceasta a fost supusă unei intervenții la abdomen. Pentru această procedură medicală, o echipă de medici din Italia s-ar fi deplasat la Londra. Printre cei care au luat parte la intervenție se numără unul dintre cei mai renumiți specialiști ai Policlinicii Gemelli, scrie evz.ro.

Potrivit unor zvonuri apărute în spațiul public, neconfirmate de Casa Regală, chirurgii italieni ar fi fost implicați în operația suferită de prințesă în ianuarie. Pentru intervenția suferită de Kate Middleton, soția moștenitorului tronului Angliei, William, medicii britanici ar fi colaborat cu cei italieni.

Cu toate că nu există o confirmare din partea Palatului Buckingham, informația s-a răspândit rapid in spațiul public. De altfel, subiectuleste detaliat de revista „Gente”, în ediția din 3 mai. Nici Policlinica Gemelli nu confirmat această informație.

La intervenție a luat parte un medic reputat de la Gemelli

Kate Middleton ar fi fost operată de un reputat medic din Italia. Încă de la începutul lunii, acesta a vorbit despre diagnosticul prințesei, dar și despre șansele de supraviețuire ale persoanelor care se confruntă cu el. Totuși, acesta nu a lăsat de înțeles că ar fi făcut parte din echipa de medici care s-au ocupat de caz.

Până în prezent, cunoscuta clinică medicală din Italia nu a confirmat că ar avea vreo legătură cu situația prințesei.

Prințul William se ocupă în continuare de angajamentele publice, după ce tatăl acestuia anunțase o perioadă de pauză. Recent, acesta a călătorit în sudul Angliei pentru anumite evenimente, însă nu a scăpat de curiozitatea oamenilor. Aceștia l-au întrebat dacă soția și copiii săi sunt bine.

„Vă supărați dacă vă întreb de soția și copiii dumneavoastră?”, a fost întrebarea primită de William.

Călătoriți în siguranță! Precizările Poliției de Frontieră pentru cei care vor să meargă în călătorie cu copiii

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră a venit cu precizări importate pentru părinții și însoțitorii copiilor care planifică să se revină în țară de sărbători sau să plece într-o vacanță cu cei mici.

”Dacă vă întoarceți acasă de sărbători sau pregătiți o escapadă cu cei mici în afara țării, nu vă faceți griji cu privire la formalitățile de frontieră. Poliția de Frontieră vine în ajutorul vostru cu informații utile!

Dragi părinți și însoțitori ai copiilor, cetățeni ai Republicii Moldova,

Este important să vă asigurați că pașaportul copiilor este în regulă. De fapt, încă de la naștere, părinții sunt obligați să obțină acest document de călătorie pentru cei mici.

  • Copiii pot călători însoţiţi de UNUL dintre reprezentanţii legali (părinții), fără acordul celuilalt.
  • O călătorie peste hotare pentru minorii cu ÎNSOŢITORI este nevoie de o declaraţie de la reprezentantul legal.
  • În afară de părinți, reprezentanţi legali se consideră şi TUTORII.

Alte reguli și recomandări pentru o călătorie plăcută alături de copii găsiți AICI.”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”

Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”, operat de compania multinaţională franceză Accor, care va circula abia din 2025. Rezervările încep marţi, însă preţurile biletelor au crescut deja puternic, relatează CNBC.

Tarifele de pornire pentru o călătorie de o noapte cu trenul de lux au crescut de la 2.000 de euro (2.168 USD) de persoană, în decembrie 2022, la 2.500 de euro de persoană în noiembrie 2023.

Ambele tarife au fost stabilite în timpul unei perioade de rezervare înainte de vânzare, care necesită depunerea unui avans rambursabil.

Dar tarifele de pornire au crescut acum la 3.500 de euro de persoană pe noapte, potrivit unui comunicat de presă publicat în martie. Aceasta este o creştere uluitoare de preţ cu 75% într-o perioadă de 16 luni.

Trenul este programat să înceapă să circule în primăvara lui 2025, potrivit Accor, compania multinaţională franceză de ospitalitate care operează trenul.

La Dolce Vita Orient Express al Accor urmează să parcurgă nouă rute prin Italia, inclusiv o călătorie de coastă de la Palermo la Roma şi o alta de la Roma la comuna toscană Montalcino.

Trenul ”La Dolce Vita” – care se traduce prin ”Viaţa Dulce” – reflectă epoca glamourului italian surprins de faimosul film din 1960 al lui Federico Fellini cu acelaşi nume.

Filmul este, probabil, cunoscut cel mai mult pentru scena în care actriţa Anita Ekberg a făcut baie în Fântâna Trevi, un grst pentru care turiştii pot fi amendaţi cu o sumă uriaşă.

Rezervările pentru tren se deschid prin telefon pe 2 aprilie şi prin site-ul web al trenului din 24 aprilie.

Accor intenţionează să lanseze un alt tren – numit ”The Orient Express” – folosind vagoane restaurate din secolul al XIX-lea, care au făcut parte odată din trenul istoric ”Nostalgie-Istanbul-Orient-Express”.

Trenul va parcurge diverse rute prin Europa, inclusiv ruta emblematică Paris-Istanbul. Iniţial programat să fie lansat în acest an, trenul este acum programat să înceapă serviciile în 2026.

,,Campionatul de slăbit” – înscrie-te și participă la cea mai importantă competiție organizată de Centrul Estetic „Sculptor”!
Articolul anterior
A refuzat operația de micșorare a stomacului și a slăbit singură 45 de kg! Medicii au rămas uluiți
Articolul următor