Actorul Dwayne Johnson a devenit tată pentru a treia oară

Actorul a devenit tată pentru a treia oară, după ce iubita sa, Lauren Hashian a născut al doilea copil al cuplului. Fostul „wrestler profesionist” mai are două fetițe, dintre care una în vârstă de 16 ani din prima căsătorie a acestuia.

separator

Anunțul a fost făcut publica chiar de Johnson, printr-o fotografie postată pe rețelele de socializare, care era însoțită și de un mesaj. Mai mult de atât, acesta a menționat că este binecuvântat și mândru de a fi adus pe lume încă o fată puternică.
„Am ceva de spus pentru bărbații înțelepți: este important să fii alături de femeia ta atunci când ea naște. Să o susții cum poți… ținând-o de mână, de picioare, să faci orice îți stă în putință. Dacă vrei totuși să afli cât de puternică este o femeie, trebuie doar să fii alături atunci când copilul tău este născut. Este un moment care îți dă viață, iar respectul și admirația pentru mamă nu va avea limite”, a scris actorul.

Dwayne Johnson a devenit unul dintre actorii care figurează pe lista celebrităţilor cu cele mai mari încasări la Hollywood și asta datorită în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei „Fast and Furious“.

Sursa

Primele căpșune autohtone au apărut în vânzare. Care este prețul

Temperaturile foarte generoase din această primăvară au copt căpșunile mult mai devreme. Au apărut deja primele căpșuni moldovenești, iar la piață prețul acestora pornește de la 65 de lei.

Cei care au reușit să le guste spun că sunt deosebit de aromate și dulci. Cel mai bine au simțit asta pofticioșii care au mers să le savureze chiar din sere, deoarece unii producători au decis să ofere și astfel de servicii, transmite tv8.md.

„Ne ocupăm cu două soiuri: Marmelad și Asia. Sunt foarte gustoase, aromate, deoarece timpul este uscat, este secetă care ne și favorizează, dar și defavorizează, însă contribuie la dulceața fructului, la aroma lui, sunt și plusuri, sunt și minusuri”.

„Acest soi de căpșuni se numește Asia. Sunt foarte dulci și aromate, dar și cele mai solicitate de cumpărători. Mai mult, comercianții ne asigură că fructele sunt bio, fără chimicale”.

De 15 ani, soții Tertiuc muncesc acasă. Au pus pe roate o afacere profitabilă, pentru care depun zilnic un efort considerabil. Dar e nevoie și de multă pasiune și dragoste. Reportajul integral poate fi urmărit aici.

Integrarea europeană în domeniul economic, discutată la Chișinău

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a participat pe 2 mai, împreună cu premierul Dorin Recean și cu vicepremierul Dumitru Alaiba, la o ședință de lucru cu echipa Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării.

Integrarea la UE în domeniul economic, discutată la Chișinăul

Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării este instituția în a cărei gestiune se află nouă dintre grupurile de lucru implicate în procesul de negociere, responsabile pentru nouă capitole ale aquis-ului comunitar.

Astfel, discuțiile s-au focusat pe prioritățile ministerului în contextul Planului Național de Acțiuni pentru integrarea europeană și al pregătirii pentru screening-ul bilateral, precum și despre următoarea contribuție la pachetul de extindere pentru acest an.  

De asemenea, a fost abordat modul în care va fi asigurată livrarea măsurilor planificate pentru anul 2024.

„Am pus accent pe importanța conlucrării active cu mediul de afaceri în procesul de aderare la UE. Ne vom asigura, astfel, că ajutăm agenții economici din țară să fie cât mai bine pregătiți pentru procesul de integrare europeană”, a menționat după ședință viceprim- ministra Cristina Gherasimov.

O învățătoare din Hâncești, mamă a doi copii, cere ajutorul oamenilor pentru a putea învinge cancerul

Eudochia Grib este mama a doi copii și profesoară de clasele primare, iar de jumătate de an luptă cu o boală rară și nemiloasă.

Apelul disperat al unei învățătoare: Ajutați-mă, sunt disperatăFoto: Eudochia Grib/Facebook

„Bună ziua, dragi prieteni, oameni cu sufletul bun și inimă mare. Mă numesc Eudochia Grib, am 47 de ani, mamă a doi copii, iar de aproximativ 15 ani activez în domeniul educației ca învățătoare, meserie ce îmi aduce satisfacție și mari împliniri zi de zi alături de micii mei elevi”, povestește femeia, conform www.stiri.md.

Aceste momente frumoase însă nu mai fac parte din viața Eudochiei deja de jumătate de an. Totul s-a spulberat la sfârșitul toamnei din 2023, când în urma unor investigații medicii de la spitalul raional au hotărât să o opereze de apendicită, ca în timpul intervenției chirurgicale să descopere că de fapt este vorba de ceva mult mai grav și nu ține de competența lor. 

„Au închis la loc și mi-au dat îndreptare la Spitalul Oncologic din Capitală, bănuind o tumoare ce trebuie înlăturată urgent – „Tumora unghiului ileocecal T4 N2 Mx aderat la trompa uterină dreaptă Ascită”, spune Eudochia.

Femeia susține că a reușit să recapete speranța la viață datorită sprijinului din partea familiei, iar la o clinică din străinătate ultimele rezultate s-au arătat a fi pozitive. Cheltuielile pentru o șansă la viață însă sunt destul de mari.

„A fost o știre care ne-a cutremurat întreaga familie, știind că astfel de boli rar care se tratează, iar costul tratamentului nu ar fi pe puterile noastre. Dar dorința de a trăi este totuși mai presus și am trecut prin intervenția chirurgicală care a înlăturat tumoarea. Eram nespus de bucuroasă și plină de speranțe că totul va fi bine, dar după o lună tomografia a arătat o metastază, astfel toate speranțele mele s-au pierdut… Lumea nu este însă fără oamenii buni pe care bunul Dumnezeu i-a trimis în calea mea și astfel am ajuns la o clinică din străinătate, care îmi dă mari speranțe la viață. Au urmat ședințe de chimioterapie, tomografii, RMN-uri, ultimele arătându-mi rezultate bune, ceea ce mă bucură. Lupta însă nu se oprește aici așa cum credeam eu. Este necesară încă o intervenție chirurgicală care va ajuta să înlăture orice urmă de celule canceroase și apoi iarăși câteva chimii pentru care din păcate nu mai suntem în stare să acoperim cheltuielile – 36.000 de euro. Eu sunt disperată, e o sumă colosală, pentru mine, de domeniul fantasticului. A mai rămas puțin, dar chiar nu știm ce să facem, mie îmi vine gândul să renunț… copiii nu-mi permit. 

Vă sunt profund recunoscătoare și vă mulțumesc din inimă pentru orice formă de sprijin pe care sunteți dispuși să o faceți.

Domnul să vă trimită sănătate și să vă ajute în toate!”, spune Eudochia.

Link online pentru donații din orice colț al lumii:

mcharity.org

SMS cu textul 291 la 3300 (Moldcell) sau 9005 (Unite): 45 lei 

(0)900 09005 din rețelele fixe, mobile Moldtelecom: 45 lei

Paypal: office@mcharity.org – Eudochia Grib 

B͟a͟n͟c͟a͟r͟e͟

MDL

Depuneți pe numele fundației: Fundația MCharity

Codul băncii: AGRNMD2X

Cod Fiscal: 1021620005849

IBAN Lei: MD22AG000000022514454458

IBAN USD: MD54AG000000022514454464

IBAN EUR: MD81AG000000022514454463

Adăugați în comentariile plății: pentru Eudochia Grib 

R͟e͟v͟o͟l͟u͟t͟

IBAN: LT43 3250 0579 3096 9989

SWIFT: REVOLT21

Notați în comentariu – pentru Eudochia Grib

Karizma s-a tuns scurt!
Articolul anterior
Comunitățile de microbiști îl susțin fastuos pe reprezentantul Belarusiei la „Eurovision 2018”, ALEKSEEV!
Articolul următor