Un microbuz a intrat într-un pilon pe podul de pe strada Ismail

Un microbuz de rută s-a lovit de un pilon pe podul de pe Ismail. Doi oameni au avut de suferit. Potrivit martorilor, în microbuz erau pasageri.

separator

Actualizare: potrivit medicilor de la Urgență, victimele accidentului, şoferul şi doi pasageri, erau beţi criţă. De asemenea, oamenii legii au găsit o votcă în microbuz. Potrivit martorilor, o mașină care era parcată sub pod a avut de suferit. Politia și ambulanța se află la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor accidentului, transmite protv.md.

Președintele american Joe Biden a vorbit deschis despre o perioadă grea a vieții sale

Președintele american Joe Biden a vorbit deschis despre o perioadă grea a vieții sale și despre ce a îndurat după ce soția și fiica sa au murit într-un accident de mașină.

Într-un interviu, Joe Biden a dezvăluit că a luat în considerare să se sinucidă după ce soția sa, Neilia, și fiica lor de 13 luni, Naomi, au murit în decembrie 1972.

„Nu beau. Niciodată nu am băut. Dar atunci am stat și m-am gândit să scot o sticlă de whiskey. Și m-am gândit, de fapt, că nu trebuie să fii nebun ca să te sinucizi. Dacă ai fost în vârful muntelui crezi că nu vei mai fi niciodată acolo. Pentru un moment scurt m-am gândit să merg la podul Delaware Memorial și să sar, dar am doi copii”, a povestit Biden.

Interviul live acordat pentru un post de radio în New York a fost o surpriză pentru ascultători deoarece nu fusese anunțat înainte.

sursa

Un băiețel de 12 ani a avut parte de surpriza vieții lui, după ce anul trecut i-a trimis o scrisoare prințului William

Prințul William s-a întâlnit astăzi cu un elev de 12 ani, într-o vizită surpriză la școala adolescentului, în urma unei scrisori pe care acesta i-a trimis-o moștenitorului tronului britanic, anul trecut, și pe care a publicat-o și pe platforma X.

    În 2023, Freddie Hadley l-a invitat pe viitorul rege la o prezentare pe care urma să o susțină alături de alți elevi la școala sa, o cercetare legată de sănătatea mintală, cunoscând interesul lui William față de acest subiect.

    El a postat mesajul și pe X ,de Ziua Mondială a Sănătății Mintale, în octombrie anul trecut, povestindu-i prințului despre o inițiativă gândită de el și prietenii săi la școala din Rowley Regis, Sandwell. 

      Spre încântarea lui, William i-a răspuns, transmițându-i la vremea respectivă: „Bună ziua Freddie, îmi pare atât de rău că eu și Catherine și nu putem fi astăzi alături de tine și de restul elevilor de la St Michael’s. Abordarea directă a provocărilor legate de sănătatea mintală și de stigmatele ce o înconjoară este atât de importantă. Vă rog, continuați cu această muncă importantă”.

      Scrisoarea lui Freddie a avut în mod clar un efect profund asupra lui William, care a cerut echipei sale să organizeze în secret o vizită la școală la următoarele sale angajamente publice în West Midlands.

      Astăzi, elevul și colegii săi au avut parte de surpriza vieții lor, când prințul de Wales a sosit la clasa lor.

        Săptămâna trecută, prinţul William a luat parte la un angajament public, pentru prima dată după ce soţia lui, Kate Middleton, a dezvăluit că a început ședințele de chimioterapie preventivă împotriva cancerului.

        Într-un mesaj video publicat luna trecută, prinţesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a anunţat că testele medicale realizate după o operaţie abdominală majoră, pe care a suportat-o în ianuarie, au detectat prezenţa unui cancer, o descoperire despre care Catherine a spus că a reprezentat „un şoc uriaş”.

        Prinţul William nu a mai participat de atunci la niciun angajament oficial, într-o perioadă în care cuplul princiar britanic şi cei trei copii ai săi au încercat să gestioneze impactul avut asupra lor de acea veste.

        sursa

        Victoria Beckham dezvăluie secretul unei căsnicii reușite: „De asta e nevoie pentru a fi fericit”

        Victoria Beckham a dezvăluit secretul căsniciei sale fericite cu David Beckham, într-un interviu acordat revistei ELLE Spania. Creatoarea de modă, care tocmai a împlinit 50 de ani, este căsătorită de 25 de ani cu fostul fotbalist. 

        Fosta membră a trupei Spice Girls și-a lăudat partenerul de viață, în vârstă de 48 de ani, spunând că este o sursă de inspirație pentru ea și a divulgat singurul lucru care îi menține căsnicia într-un loc bun: râsul.

        „Soțul meu este inspirație pentru mine. Suntem exact ca și cuplul pe care l-ați văzut în documentar? Da. Ne place să râdem, să ne distrăm, să vorbim, să dansăm, să bem”.

        „Și, da, râdem mult, inclusiv unul de celălalt. De asta e nevoie pentru a fi fericit. Cred mult în umor, în râsete, în familie, în prietenie. Îmi dau seama că noi am devenit cumva un model. Oamenilor le place să vadă relații care durează”.

        Victoria a abordat din nou afirmațiile pe care le-a făcut, potrivit cărora provine dintr-o clasă muncitoare, o scenă memorabilă din documentarul lor, când David o întrerupe pentru a-i aminti că tatăl ei obișnuia să o ducă la școală cu o mașină foarte scumpă.

        Victora a insistat în discuția cu ELLE Spania că nu s-a născut cu „o lingură de argint în gură”.

        Designerul a declarat despre ea și David: „În adâncul sufletului, amândoi împărtășim aceleași valori. Venim din același mediu. Familiile noastre au muncit din greu pentru a ne crește. Tatăl meu a făcut bani, apoi a dat faliment. Nici David, nici eu nu ne-am născut cu o lingură de argint în gură. Avem această regulă în ceea ce privește egalitatea, fie că avem grijă de casă sau de copii.

        sursa

        Maternitatea Spitalului Clinic Municipal nr. 1 va dispune de cardiotocografe noi pentru măsurarea bătăilor bebelușului
        Articolul anterior
        Jessica Biel ,,dă vina” pe Justin Timberlake pentru ridurile ei
        Articolul următor