Modelul Nastasia Urbano, care câștiga un milion de dolari pe an, a ajuns cerșetoare în Barcelona

Un fost model care a apărut pe coperta Vogue și care câștiga un milion de dolari pe an trăiește acum pe stradă, la Barcelona. În anii ’80 era o femeie superbă, plătită regește pentru frumusețea ei. A lucrat alături de nume mari din modelling, precum Linda Evangelista, a fost imaginea parfumului emblematic al casei Yves Saint Lauren, Opium, și a luat masa cu Jack Nicholson și Andy Warhol, în anii ’80. Și totuși, steaua ei a apus, iar acum, la 57 de ani, Nastasia Urbano trăiște pe străzi.

separator
„Am apărut în toate revistele, eram iubită de toți. Luam un milion de dolari pe an pentru doar 20 de zile lucrate și am dus-o așa cam doi sau trei ani. Luam masa cu Jack Nicholson, a doua zi cu Andy Warhol sau chiar cu Roman Polanski. Am fost la petreceri cu Melanie Griffith, Don Johnson, și Simon and Garfunkel. Trebuia să merg la nunta Madonnei cu Sean Penn, fiindcă David Keith era invitat și noi aveam o relație atunci, dar în acea zi eram mahmuri și nu ne-am putut trezi. Aveam tot, trăiam ca o regină”, a povestit Nastasia Urbano, potrivit Daily Mail. Nastasia Urbano spune că viața ei s-a schimbat când l-a cunoscut pe bărbatul care i-a devenit soț și tatăl copiilor ei. Ea susține că a plătit singură toate cheltuielile și în cele din urmă soțul a părăsit-o, lăsând-o doar cu hainele de pe ea: „Singurul lucru bun din acea relație au fost copiii, restul a fost oribil. El a plătit tot cu banii mei. La doar două zile după ce l-am cunoscut, mi-a cerut să-i cumpăr un BMW, iar eu, ca proasta, am semnat cecul. Eram îndrăgostită…”.

Fostul model suferă acum de depresie. A fost evacuată din multe case deoarece nu a mai putut plăti chiria și acum trăiește sub cerul liber, în Barcelona. Uneori doarme pe la prieteni, alteori în spațiile pentru bancomate cu uși automate din sediile băncilor.

„Vreau să trăiesc, nu doar să supraviețuiesc. Am obosit să supraviețuiesc și să cerșesc. Oamenii din jurul meu m-au părăsit, toți au plecat și nu sunt surprinsă. Vreau să vadă copiii că sunt bine. Vreau să mă reclădesc ca persoană și să fiu OK, ca să fie mândri de mine”, a spus Nastasia.După ce au auzit despre situația ei, câțiva foști colegi au decis să facă tot ce le stă în putință pentru a o ajuta să-și revină. „Am fost șocată. Nimeni nu se aștepta la asta. Eram la nivelul unor prințese, dar ea era o zeiță”, a spus fostul model Ruth Schuler, care a lucrat cu Nastasia. „Îmi amintesc că era o persoană introvertită, foarte frumoasă și foarte generoasă cu ceilalți. Cunoșteam multă lume. Primul lucru pe care o să-l fac e să vorbesc cu ea, să văd cum e și ce îi trebuie”, a promis Ruth.

Un alt fost model, Hernando Herrera, vrea să o ajute pe Nastasia: „Are multe lucruri de oferit lumii modei. Poate face multe lucruri, nu doar să fie model, ci să țină conferințe, discursuri și alte activități. Sunt pregătită să o învăț și să vorbesc cu fotografii și cu agențiile pentru ca ea să lucreze din nou.”

sursa

Foto! Cum a arătat centrul Capitalei în Noaptea de Înviere

La slujba de Înviere din centrul municipiului Chișinău s-au adunat sute de oameni. Scuarul Mitropoliei Chișinăului si a întregii Moldove a devenit neîncăpător pentru enoriașii care au asistat la serviciul divin cu coșurile pline de bunătăți și purtând Focul Haric.

Cetățenii Republicii Moldova au trăit cu bucurie Învierea Domnului, s-au rugat pentru pace, sănătate și bunăstare. Iată, mai jos, care a fost atmosfera în centrul capitalei!

Foto: Primăria Municipiului Chișinău

Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului energetic și judiciar

Canada va acorda Republicii Moldova un sprijin financiar pentru dezvoltarea sectorului energetic și judiciar, dar și pentru sprijinirea societății civile. Un anunț în acest sens a fost făcut de ambasadorul Canadei în Moldova cu sediul la București, Gavin Buchan, în cadrul unui interviu. Potrivit acestuia, negocierile privind acordarea unui împrumut major acordat Executivului de la Chișinău sunt în proces.

„Introducem o serie de domenii în care vom sprijini Moldova. Avem un mic proiect de sprijin pentru societatea civilă, avem sprijin pentru sistemul judiciar, vom introduce un anumit sprijin în sectorul energetic și suntem în proces de negociere a unui împrumut major, pentru sprijin financiar acordat Guvernului. Moldova este o țară mică, dar este o țară care a făcut absolut tot ce trebuie să facă pentru a câștiga invitația de aderare la Uniunea Europeană, pe care a primit-o anul trecut”, a spus oficialul, transmite moldova1.md. 

Ambasadorul Canadei la Chișinău a spus că Republica Moldova face toate reformele corecte și este pe cale să devină o democrație europeană.

„Ei introduc tot felul de măsuri corecte și merită în mod absolut sprijinul nostru în fața eforturilor consistente ale Rusiei de a-i destabiliza. Deci, da, ca și în cazul Ucrainei, Canada și România sunt foarte aliniate în privința importanței susținerii Republicii Moldova. Și una dintre marile bucurii ale misiunii mele aici este că ajung să lucrez la lucruri concrete de genul acesta, în colaborare cu partenerii mei români, a relatat oficialul.

Referindu-se la combaterea fenomenului dezinformării din țara noastră, Buchan a precizat că autoritățile trebuie să se asigure că încurajează gândirea critică și să-i facă pe oameni să înțeleagă care sunt sursele de știri credibile și care nu.

„Trebuie să avem mesaje puternice și proactive, trebuie să preîntâmpinăm asta. Trebuie să faci ceea ce ei numesc pre-demontare, să ne asigurăm că oamenii au informațiile corecte în prealabil, astfel încât să știe când aud ceva care este dezinformare. Și într-adevăr, trebuie să încurajăm gândirea critică. Trebuie să-i facem pe oameni să înțeleagă ce este o sursă de știri credibilă și ce nu este o sursă de știri credibilă. Trebuie să-i facem pe oameni să aibă obiceiul să trateze toate postările de pe rețelele de socializare ca și cum ar fi 1 aprilie. Nu ar trebui să existe doar o zi pe an când ne uităm critic la fluxurile noastre de socializare. Ar trebui să fie 365”, a concluzionat Gavin Buchan.

Maia Sandu va efectua o vizită în Norvegia săptămâna viitoare

Președintele Maia Sandu va efectua o vizită de stat în Norvegia, în perioada 6-7 mai. Din delegația condusă de șeful statului va face parte și ministrul Apărării, Anatolie Nosatîi. Aceasta este prima vizită de stat a unui președinte al Republicii Moldova în această țară.

Pe 17 aprilie, Republica Moldova a fost vizitată de ministrul norvegian de Externe, Espen Barth Eide. Într-un interviu pentru Moldova 1, diplomatul a declarat că Norvegia își va deschide în scurt timp o misiune diplomatică în Republica Moldova, transmite moldova1.md.

De menționat că Norvegia este una dintre cele șase țări, unde moldovenii ar putea vota prin corespondență în cadrul alegerilor prezidențiale și referendumului constituțional din 20 octombrie.

Cum arată drumurile din Germania după o iarnă îndelungată
Articolul anterior
Sharon Stone, la un pas de moarte. Actrița a făcut dezvăluiri dramatice
Articolul următor