Mama celor șase copii din Răscăieți a fost condusă pe ultimul drum. Care este cauza preliminară a morții

Mama celor șase copii din Răscăieți, Ștefan Vodă, găsită fără suflare de către fiica ei, a fost condusă pe ultimul drum. Femeia de 35 de ani creștea și educa șase copii cu vârstă între 2 și 15 ani. Soțul femeii a fost ucis în bătaie de patru indivizi, în luna octombrie a acestui an, scrie Protv Chișinău.

separator

Femeia a fost găsită fără suflare în dimineață zilei de ieri, în propria casă. Preliminar, poliția spune că această a murit din cauza pneumoniei.

Toți cei șase copii au fost luați sub tutela de o femeie din satul vecin. Vezi mai multe imagini pe protv.md.

Accident grav la Ciocîlteni! O fetiță de doi ani, transportată de urgență la spital

Polițiștii din Orhei au fost sesizați în jurul orei 19:30 cu privire la un accident rutier în apropierea satului Ciocîlteni, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

La fața locului, preliminar, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 53 de ani, aflându-se la volanul unui Mercedes Sprinter, a încercat să evite acumulările de noroi și pietriș aduse pe carosabil de ploi.

Neasigurându-se corespunzător, conducătorul auto a efectuat o manevră spre stânga, moment în care s-a tamponat lateral cu o Toyota Camry.

În urma impactului, șoferul Toyotei a pierdut controlul volanului și mașina s-a inversat în șanț. O fetiță de doi ani, pe care o avea ca pasageră, a fost transportată de urgență la spital.

Poliția reiterează apelul către toți șoferii să respecte regulile de circulație și să acorde o atenție sporită când conduc, respectându-și colegii din trafic.

ATENȚIE, șoferi! Au fost găsite mai multe plăcuțe cu numere de înmatriculare

Atenție, șoferi! Au fost găsite mai multe plăcuțe cu numere de înmatriculare. Proprietarii le pot ridica de la sediul INSP, informează unica.md cu referire la un comunicat al Poliției.

Îndemnăm și persoanele care găsesc plăcuțe cu numere de înmatriculare, să le predea Inspectoratului Național de Securitate Publică din strada Doina 102, de unde șoferii le pot găsi și obține mult mai repede.

Trei copii și doi adulți, blocați într-o mașină pe Calea Ieșilor, salvați de polițiști

Trei copii și doi adulți, blocați într-o mașină pe Calea Ieșilor, au fost salvați, în această după-amiază, de polițiști din puhoaie, informează unica.md.

”Mulțumim polițiștilor din echipajul MAI 1207 al Batalionului de patrulare și reacționare operativă al Direcției de Poliție Chișinău, care tocmai au ajutat 3 minori și 2 maturi, blocați într-o mașină pe Calea Ieșilor.“

Oamenii legii au ajutat azzi mai multe persoane care au fost luate de puhoaie.

În China a fost construită o autostradă în jurul unei case, deoarece proprietara a refuzat să se mute
Articolul anterior
Expert: Tot mai mulți oameni de succes și cu venituri decente părăsesc Moldova
Articolul următor