Cât costă studiile fiicei Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică. Adolescenta urmează cursurile unei școli private

Andreea Marin a răspuns recent unui comentariu venit din partea unui urmăritor ceva mai „cârcotaș”, referitor la școala la care învață fiica ei. Adolescenta este eleva unei instituții particulare. Ce răspuns a dat fosta prezentatoare TV.

Ca orice părinte, Andreea Marin își dorește ca educația fiicei sale să fie pusă pe primul plan, astfel că a luat decizia, în urmă cu ceva vreme, să o inscrie pe Violeta la o școală particulară, pentru a se asigura că tânăra are parte de condiții la cele mai înalte standarde.

Școala este cu predare în engleză, astfel că fiica Andreei Marin stăpânește foarte bine această limbă, care este de multă vreme văzută ca una de circulație internațională.

Totodată, și taxele sunt unele pe măsură, având în vedere că nu este vorba de învățământul de stat, iar un urmăritor i-a adresat fostei prezentatoare TV un comentariu ceva mai caustic cu privire la acest aspect.

Violeta, fiica Andreei Mărin rezultată din mariajul cu Ștefan Bănică Jr, urmează cursurile unei școli din București, în regim privat, iar unele voci sunt de părere că taxele învățământului particular ar fi unele mult prea mari, existând mai multe diferențe comparativ cu învățământul de stat.

„Fata Andreei Marin merge la o școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?”, i-a scris o urmăritoare Andreei Marin, în dreptul unei postări.

Vedeta TV nu a rămas indiferentă în urma comentariului și a ținut să dezvolte subiectul. Andreea Marin a explicat că în opinia sa școala internațională nu este una „de lux”, ci doar este mai civilizată decât cele de stat. De asemenea, are și un buget mai accesibil decâte multe altele care oferă aceleași condiții de învățământ.

„Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte multumiță ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici”, a fost replica oferită de Andreea Marin.

Potrivit informațiilor apărute în presă, citate de Spynews, doar înscrierea a costat 1.000 de euro, sumă nerambursabilă. Pentru cinci ani de educație, se plătește un total de 11.125 de euro. Aici se mai adaugă 800 de euro pentru masă. Pentru anii de gimnaziu s-au plătit în jur de 90.000 de euro pentru educația elevei.

sursa

Angajatul unui aeroport din Rusia a fost călcat de un avion. Și-a pierdut un picior și este în stare critică

Angajatul unui aeroport este în stare critică la spital, după ce a fost călcat de un avion de 77 de tone, duminică,  potrivit unui raport și a unei înregistrări video tulburătoare, scrie stirileprotv.ro.  

Muncitorul – un tânăr de 32 de ani pe nume Rail – a fost secerat atunci când pilotul a început să se miște prea devreme în timp ce rula pe pista aeroportului Koltsovo din orașul rus Ekaterinburg, potrivit The Sun.

„Tehnicianul a suferit o rană la picior”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Ural Airlines. „O ambulanță a fost chemată la fața locului, iar circumstanțele sunt în curs de clarificare”.

Medicii i-au amputat unul dintre picioare după coliziunea brutală. Rail încă nu și-a recăpătat cunoștința, a precizat postul de televiziune.

„Pacientul se află la terapie intensivă, starea lui este gravă”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului, potrivit The Sun.

Pilotul neidentificat – care a fost acuzat de neglijență – a fost interogat, a adăugat publicația.

În Rusia a fost deschis un dosar penal pentru „încălcarea normelor de siguranță care a dus la afectarea gravă a sănătății prin neglijență”, a precizat The Sun.

VIDEO! Moment de excepție cu miniștrii Energiei din R Moldova și România cum cântă la chitară melodia „Trenulețul”

Miniștrii energiei din Republica Moldova și România au oferit un moment spontan în timpul vizitei pe care Victor Parlicov a efectuat-o la București. Cei doi oficiali au cântat împreună la chitară melodia „Trenulețul”, scrie tvrmoldova.md.

„Frații în veci vor fi frați. Un moment spontan alături de bunul meu prieten de peste Prut, Victor Parlicov, ministrul Energiei. Ne-am bucurat pe acorduri de chitară de piesa mea preferată”, a scris ministrul român al Energiei, Sebastian Burduja, într-o postare pe Facebook.

Deschinderiîn biroul unui angajat al ANRE într-un dosar de corupție

Ofițerii CNA au efectuat astăzi acțiuni de urmărire penală în biroul unui angajat al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

Potrivit faptelor investigate, consultantul Secției Licențiere ar fi acționat în interesul unui agent economic pentru a grăbi procesul de înregistrare a documentelor primare pentru obținerea unei licențe. Acesta ar fi exercitat influență asupra unor membri ai  comisiei ANRE, care la rândul lor urmau să faciliteze procesul de obținere în termeni proximi a licenței privind importul şi comercializarea de combustibil pe teritoriul Republicii Moldova. Ca rezultat, licența a fost eliberată a doua zi de la depunerea pachetului de acte.

În cadrul perchezițiilor efectuate, ofițerii CNA au ridicat corespondența purtată anterior de angajatul ANRE cu reprezentatul agentului economic interesat de obținerea rezultatului urmărit, inclusiv dosarul de licențiere și dispozitive electronice care ar conține date relevante cazului investigat.

Angajatul ANRE a fost citat la sediul CNA pentru a fi recunoscut și audiat în calitate de bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de influență în circumstanțe agravante.

Conducerea urmăririi penale este asigurată de către Procuratura mun. Chișinău.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată

Ne putem aștepta la noi scumpiri a energiei electrice. Prețul curentului poate fi majorat în regim de urgență
Articolul anterior
Teamă pe toate fronturile. Armata rusă aduce un număr uriaș de fortificații la Melitopol
Articolul următor