Argentinienii, uimiți de viteza atinsă de șutul lui Leo Messi: „FIFA a dezvăluit această viteză șocantă de la gol”

Starul Lionel Messi a fost la datorie și a deschis scorul în minutul 64, când a primit o pasă de la Angel Di Maria și a șutat puternic cu piciorul stâng, de la aproape 25 de metri, fără șansă pentru portarul Guillermo Ochoa. Sud-americanii au stabilit scorul final în minutul 87, când Enzo Fernandez a primit o pasă de la Messi și a finalizat spectaculos, cu un șut plasat din marginea careului, informează Sport.ro. 

Argentinienii, uimiți de viteza atinsă de șutul lui Leo Messi: "Un glonț! FIFA a făcut anunțul"_7

După meci, publicația argentiniană Tyc Sports s-a arătat uimită de viteza atinsă de șutul lui Leo Messi: 122 km/h: Un glonț! FIFA a dezvăluit această viteză șocantă de la gol”, au scris sud-americanii.

Argentina știa că are nevoie de victorie pentru a continua să aibă șanse la Mondial. Astfel, în repriza secundă, Messi a primit o pasă de la Angel Di Maria în poziție centrală și, fără ezitare, a expediat un șut impresionant, chiar lângă stâlpul din stânga lui Guillermo Ochoa”, a mai scris sursa citată.

Argentinienii, uimiți de viteza atinsă de șutul lui Leo Messi: "Un glonț! FIFA a făcut anunțul"_2

Grație acestei victorii, Argentina a urcat pe locul secund în grupa C de la Cupa Mondială, cu 3 puncte, la o lungime în spatele liderului Polonia, următoarea adversară a „pumelor”, miercuri, de la ora 21:00.

Maia Sandu, către eurosceptici: „Integrarea europeană înseamnă condiții de viață mai bune în localitățile noastre”

„Eu cred că asta își doresc toți cetățenii Republicii Moldova” este mesajul transmis de președinta, Maia Sandu cetățenilor țării, în special celor care privesc cu scepticism procesul de integrare europeană și participarea la referendumul din toamnă. Declarația a fost făcută de șefa statului, în timpul unei vizite de lucru, în satul Chetrosu, din raionul Drochia, scrie tvrmoldova.md.

Integrarea europeană înseamnă condiții de viață mai bune în localitățile noastre, atât în orașe, cât și în sate. Înseamnă salarii mai mari, pensii mai mari și mai multă siguranță. Eu cred că asta își doresc toți cetățenii Republicii Moldova. De aceea este important să ajungem la toți și să le explicăm. Este natural pentru oameni să aleagă ce este bine pentru ei”, a menționat ea, transmite NordNews.

Președintele a făcut, de asemenea, un apel către instituțiile de presă să ofere informații obiective despre referendumul din 20 octombrie, subliniind importanța unei alegeri informate pentru cetățeni.

Dacă vor avea acces la informații obiective, lucru pe care îl veți face și dumneavoastră, oferindu-le aceste informații, oamenii vor alege ce este bine pentru ei. Pentru ei este bine să avem pace, condiții mai bune de viață, de lucru și condiții mai bune de studii pentru copiii noștri. Acesta este procesul de integrare europeană. Este calea cea mai scurtă pentru modernizarea și dezvoltarea țării noastre”, a adăugat șeful statului.

Amintim că pe 20 octombrie în R.Moldova vor avea loc alegeri prezidențiale și referendumul constituțional privind integrarea în UE.

Protest la Judecătoria Chișinău. Susținătorii Marinei Tauber și Evgheniei Guțul scandează lozinci antiguvernamentale

Un nou protest la Judecătoria Chișinău cu sediul la Buiucani. Susținătorii deputatei Marina Tauber și bașcanei Evghenia Guțul scandează lozinci antiguvernamentale, scrie stiripesurse.md.

Astăzi, la Judecătoria Chișinău cu sediul la Buiucani are loc ședința de judecată în dosarul finanțării ilegale a fostului Partid „Șor” scos în afara legii. Tauber și Guțul au luat cuvânt în fața celor câteva zeci de persoane și au pledat nevinovat.

În zonă au fost dislocați, de asemenea, mai mulți polițiști.

Vreme frumoasă în Moldova. Câte grade vor indica termometrele

Vremea va fi frumoasă astăzi în Moldova, cu o tendință spre înnorări temporare, informează unica.md.

Maximele vor ajunge până la 27 de grade Celsius în orele amiezii. Spre seară, vremea se va menține stabilă.

Mâine, temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius, iar minima va fi de 16 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult acoperit, însă nu sunt așteptate precipitații.

Adolescentele care conduc revoltele din Iran. „Mă pregătesc să mor de câte ori plec de acasă”
Articolul anterior
Mamele soldaților ruși mobilizați cer oprirea războiului
Articolul următor