Vladimir Zelenski a făcut o oprire la întoarcerea spre casă, după vizita în SUA: ”M-am întâlnit cu un prieten al Ucrainei”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a făcut o scurtă vizită în Polonia joi, 22 decembrie, după cea din SUA.

Ukrainian President Volodymyr Zelensky called out for tone deaf Vogue cover  shoot amid war | The West Australian

Zelenski a anunțat că s-a întâlnit cu omologul său polonez Andrzej Duda, pe aeroportul din sud-estul țării.

”Pe drumul de întoarcere (din SUA – n.red), m-am întâlnit cu un prieten al Ucrainei, preşedintele polonez Andrzej Duda”, a transmis Zelenski pe reţelele sociale, însoţind mesajul cu un video în care cei doi şefi de stat se îmbrăţişează.

”Am trecut în revistă acest an, care a adus provocări istorice dat fiind războiul. Am discutat, de asemenea, planuri strategice pentru viitor, relaţiile bilaterale şi interacţiunile la nivel internaţional în 2023”, precizează Zelenski pe Facebook.

sursa

Explozie într-o parcare din România. Un bărbat a ars de viu

Tragedie la Suceava, România. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit după ce autoturismul în care se afla a explodat într-o parcare din comuna Șcheia, transmite știripesurse.ro.

Primii care au intervenit au fost lucrătorii de la o reprezentanță auto din zonă, care au auzit o bubuitură puternică, iar când au văzut flăcările au venit cu stingătoare. Salvatorii au scos bărbatul din mașină, însă, din păcate, medicii nu au putut decât să constate decesul acestuia.

Din primele constatări, specialiștii tind să creadă că bărbatul s-a sinucis, respectiv explozia a fost provocată intenționat, mai ales că nu era la prima tentativă.

Un copil din stânga Nistrului a îngrozit părinții după ce a băut soluție pentru desfundarea țevilor. Medicii au avut misiune grea

Noapte agitată pentru medicii din stânga Nistrului. Un copil din Dubăsari a fost adus de părinți la spital după ce a băut soluție pentru desfundarea țevilor, scrie stiripesurse.md.

Copilului de doi ani i s-a acordat asistența medicală necesară, iar acum se află sub supravegherea doctorilor, scrie presa locală.

În aceeași seară, la urgență a ajuns și un copil de un an cu arsuri de gradul doi și trei după ce a vărsat o cană de ceai fierbinte peste el.

Ambii copii rămân internați și sub supraveghere.

Carla’s Dreams, comportament straniu la un concert din Craiova. Ce a transmis artistul după ce a fost acuzat că ar fi urcat drogat pe scenă

Imagini controversate cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. În timp ce cânta pe o scenă din Craiova, cântărețul Carla’s a avut un comportament neobișnuit, iar mai mulți fani au spus că se tem că bărbatul ar fi putut fi sub influența substanțelor interzise sau a alcoolului, scrie realitatea.net

Videoclipul în care Carla’s Dreams este filmat interpretând piesa „Imperfect” pe o scenă din Craiova a devenit viral pe rețele. Acesta a fost surprins suflându-și nasul și părea a fi la un pas de a se prăbuși. Respectiv, spectatorii au speculat că ar putea fi sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Contactat de jurnaliștii Realitatea PLUS, cântărețul a spus: „Avem toți uneori perioade mai complicate cu manifestări diverse. Niciunul dintre membrii echipei Carlas Dreams nu utilizează substanțe interzise.” 

Maia Sandu a înmânat azi distincții de stat mai multor personalități din Moldova
Articolul anterior
Calitatea internetului și telefoniei va scădea dramatic în Rusia. Firmele occidentale de telecomunicații se retrag la sfârșitul anului
Articolul următor