Cadoul superb pe care i l-a făcut Costi Burlacu, soției sale Corina Țepeș, chiar de ziua ei

Îndrăgita interpretă Corina Țepeș a fost ieri, 21 mai, omagiată. Cu această ocazie, soțul ei și partenerul de scenă, Costi Burlacu, a suprins-o cu un cadou special. Întrucâ artista își dorea de ceva timp să-și schimbe mașina, Costi i-a făcut i-a îndeplinit dorința făcându-i o surpriză.

Chiar de ziua interpretei, Costi a anunțat-o că merge să-i spele mașina, dar s-a întors acasă cu o altă bijuterie, nou-nouță. Complice i-a fost un salon de automobile din Capitală.

”Este exact cum mi-am dorit!”, a spus omagiata.

Corina Țepeș s-a născut la 21 mai 1982 în or. Hâncești din Republica Moldova, într-o familie de muzicieni. Aici a luat şi primele lecţii de pian. La 10 ani, împreună cu familia se stabileşte la Bardar, Ialoveni. Participă la toate manifestaţiile artistice de la şcoală devenind vedeta şcolii. Treptat, Corina începe să-şi dorească o carieră muzicală. Părinţii, însă, n-au fost de acord cu alegerea fiicei. Astfel, în 2004, Corina absolveşte Universitatea de Stat din Republica Moldova, Facultatea de Limbi Moderne.

Timp de doi ani a luat ore de canto. Tot atunci face primele înregistrări audio şi începe să participe la diverse concursuri și festivaluri muzicale. În anul 2003 îl cunoaşte pe Costi Burlacu, participînd ambii la Festivalul-concurs „Două inimi gemene”, unde au obținut Premiul Mare.

Aşa s-a întâmplat, că muzica a fost cea care i-a unit şi le-a marcat destinul, făcîndu-i să creeze un duet în scenă şi mai ales să-şi unească destinele formând o familie.

Echipa unica.md îi urează artistei mulți ani și să ne bucure în continuare cu vocea ei.

O femeie din Fălești, pedepsită după ce a mințit polițiștii despre un pretins furt

Procuratura raionului Fălești a obținut o sentință de condamnare pe o cauză penală pornită în temeiul bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de prezentarea cu bună-știință a declarațiilor mincinoase (art. 312 din Codul penal).

Astfel, potrivit sentinței Judecătoriei Bălți, sediul Fălești din 18 iunie 2024, o femeie în vârstă de 48 de ani, a fost recunoscută vinovată de comiterea infracțiunii nominalizate, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de muncă neremunerată în folosul comunității pe o durată de 135 de ore. 

Potrivit învinuirii înaintate de către procurorii de la Fălești, inculpata, la data de 11 februarie 2024, aflându-se la domiciliul său din satul Musteața, raionul Fălești, acționând în mod intenționat și urmărind scopul comiterii unei infracțiuni contra justiției, a prezentat declarații mincinoase într-un proces penal.

Mai exact, în cadrul audierii acesteia în calitate de parte vătămată, în cadrul procesului inițiat de organul de urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Fălești, în baza plângerii depuse de către ultima, pe faptul furtului comis din domiciliul acesteia, fiind preîntâmpinată contra semnătură de către ofițerul de urmărire penală despre răspunderea penală pentru declarații mincinoase, ultima, în cadrul interogatoriului, a prezentat cu bună știință declarații mincinoase, comunicând poliției că: „în perioada de timp cuprinsă între luna decembrie 2023- februarie 2024, o persoană necunoscută, prin forțarea ușii, a pătruns în locuința ei și a sustras mijloace bănești în suma de 5000 lei, inclusiv și buletinul de identitate și pașaportul cetățeanului Republicii Moldova eliberat pe numele său și buletinul de identitate și pașaportul cetățeanului Republicii Moldova eliberat pe numele concubinului său”.

 Ulterior, fiind stabilit faptul că, partea vătămata în cadrul procesului penal a dat declarații mincinoase, prin ordonanța din 19 februarie 2024, s-a dispus neînceperea urmăririi penale, din motivul lipsei faptului infracțiunii.

Inculpata și-a recunoscut integral vinovăția în comiterea infracțiunii imputate, cauza în privința acestora fiind examinată în procedură simplificată.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Bălți.

„Reducerile te răcoresc” la UNIC cu până la 70%

În perioada 15 – 23 iunie, Unic te invită să profiți de campania „Reducerile te răcoresc” în cele peste 500 de magazine partenere. Fie că ești în căutarea unor ținute pentru copii, femei, bărbați, jucării, încălțăminte sau accesorii, acum ai ocazia să achiziționezi produsele dorite cu reduceri de până la 70%.

Pe 23 iunie, nu rata evenimentul special organizat de Unic! Vino să participi la tombola cu premii atractive, unde cei mai norocoși participanți vor avea șansa de a câștiga diverse cadouri surpriză.

Atmosfera va fi întreținută de Zebra Show, mimi și muzică bună, asigurând distracția pentru toate vârstele.

Nu pierde această ocazie unică de a te bucura de reduceri substanțiale și de a participa la un eveniment plin de surprize! Te așteptăm la Unic pentru o experiență de cumpărături de neuitat.

Doi bărbați au murit în două incendii produse în Chișinău și Criuleni

Două persoane și-au pierdut viața în urma nerespectării regulilor antiincendiare. Primul caz a fost înregistrat în amiaza zilei de 18 iunie în localitatea Miclești, raionul Criuleni.

Aici, într-o casă de locuit cu două nivele a izbucnit un incendiu, în urma căruia au ars mai multe bunuri materiale din interiorul unei odăi. Incendiul a fost stins de populație până la intervenția pompierilor, iar ulterior în interiorul locuinței a fost depistat cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 56 de ani. În urma analizei efectuate de specialiști la fața locului s-a stabilit, prealabil, că incendiul ar fi izbucnit din cauza imprudenței în timpul fumatului.

Un alt caz a avut loc tot în ziua de 18 iunie către ora 13:47 într-un apartament de pe bulevardul Dacia 49/1 din municipiul Chișinău. Conform informațiilor recepționate, aici s-a produs un incendiu, unde au ars hainele de pe corpul unui bărbat în vârstă de 82 de ani, care s-a ales cu arsuri pe circa 40% din suprafața corpului, iar în consecință acesta a decedat. Incendiul s-a autostins până la intervenția pompierilor. O cauză prevenită a producerii incendiului ar fi nerespectarea regulilor antiincediare în timpul utilizării focului deschis.

Toate circumstanțele izbucnirii incendiilor urmează a fi stabilite de organele de resort.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 44 situații de risc, printre care 25 intervenții la incendii și 19 intervenții căutare-salvare. De la începutul anului 2024 au fost înregistrate 715 incendii, unde și-au pierdut viața 54 de persoane, inclusiv 2 minori.

Traficantă de droguri, reținută la Orhei
Articolul anterior
Carla’s Dreams, comportament straniu la un concert din Craiova. Ce a transmis artistul după ce a fost acuzat că ar fi urcat drogat pe scenă
Articolul următor