Parlamentul european cere din nou interzicerea TikTok

Parlamentul European cere din nou interzicerea TikTok la toate nivelurile guvernelor naționale și în instituțiile comunitare. Recomandarea vine în contextul alegerilor europene din 2024. Care sunt cerințele eurodeputaţilor, scrie antena3.

8 Useful TikTok Marketing Tactics

TikTok ar putea fi interzis la nivel european. Vorbim despre instituțiile de stat importante și, de asemenea, despre guverne.

În aceste instituții ar putea fi această aplicație TikTok interzisă. Motivul este acela că, spun eurodeputații, alegerile de anul viitor din Parlamentul European ar putea fi sabotate de cei care folosesc aplicația TikTok, motiv pentru care, iată, ar putea fi interzisă.

Eurodeputații vorbesc despre sabotaj, de asemenea, despre dezinformare, dar și despre faptul că, iată, oamenii ar putea să fie influențați de cei care comentează iată pe această aplicație.

Mai mult decât atât, eurodeputații fac un apel către Consiliul și Comisia Europeană ca tehnologia care este adusă din țări de mare risc, precum China sau Rusia, să nu mai fie folosită.

De asemenea, aceștia cer și finanțare pentru o campanie împotriva dezinformării.

Angajatul unui aeroport din Rusia a fost călcat de un avion. Și-a pierdut un picior și este în stare critică

Angajatul unui aeroport este în stare critică la spital, după ce a fost călcat de un avion de 77 de tone, duminică,  potrivit unui raport și a unei înregistrări video tulburătoare, scrie stirileprotv.ro.  

Muncitorul – un tânăr de 32 de ani pe nume Rail – a fost secerat atunci când pilotul a început să se miște prea devreme în timp ce rula pe pista aeroportului Koltsovo din orașul rus Ekaterinburg, potrivit The Sun.

„Tehnicianul a suferit o rană la picior”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei Ural Airlines. „O ambulanță a fost chemată la fața locului, iar circumstanțele sunt în curs de clarificare”.

Medicii i-au amputat unul dintre picioare după coliziunea brutală. Rail încă nu și-a recăpătat cunoștința, a precizat postul de televiziune.

„Pacientul se află la terapie intensivă, starea lui este gravă”, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului, potrivit The Sun.

Pilotul neidentificat – care a fost acuzat de neglijență – a fost interogat, a adăugat publicația.

În Rusia a fost deschis un dosar penal pentru „încălcarea normelor de siguranță care a dus la afectarea gravă a sănătății prin neglijență”, a precizat The Sun.

VIDEO! Moment de excepție cu miniștrii Energiei din R Moldova și România cum cântă la chitară melodia „Trenulețul”

Miniștrii energiei din Republica Moldova și România au oferit un moment spontan în timpul vizitei pe care Victor Parlicov a efectuat-o la București. Cei doi oficiali au cântat împreună la chitară melodia „Trenulețul”, scrie tvrmoldova.md.

„Frații în veci vor fi frați. Un moment spontan alături de bunul meu prieten de peste Prut, Victor Parlicov, ministrul Energiei. Ne-am bucurat pe acorduri de chitară de piesa mea preferată”, a scris ministrul român al Energiei, Sebastian Burduja, într-o postare pe Facebook.

Deschinderiîn biroul unui angajat al ANRE într-un dosar de corupție

Ofițerii CNA au efectuat astăzi acțiuni de urmărire penală în biroul unui angajat al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

Potrivit faptelor investigate, consultantul Secției Licențiere ar fi acționat în interesul unui agent economic pentru a grăbi procesul de înregistrare a documentelor primare pentru obținerea unei licențe. Acesta ar fi exercitat influență asupra unor membri ai  comisiei ANRE, care la rândul lor urmau să faciliteze procesul de obținere în termeni proximi a licenței privind importul şi comercializarea de combustibil pe teritoriul Republicii Moldova. Ca rezultat, licența a fost eliberată a doua zi de la depunerea pachetului de acte.

În cadrul perchezițiilor efectuate, ofițerii CNA au ridicat corespondența purtată anterior de angajatul ANRE cu reprezentatul agentului economic interesat de obținerea rezultatului urmărit, inclusiv dosarul de licențiere și dispozitive electronice care ar conține date relevante cazului investigat.

Angajatul ANRE a fost citat la sediul CNA pentru a fi recunoscut și audiat în calitate de bănuit de comiterea infracțiunii de trafic de influență în circumstanțe agravante.

Conducerea urmăririi penale este asigurată de către Procuratura mun. Chișinău.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată

Un bebeluș a ajuns la spital, după ce mama lui a adormit la volan
Articolul anterior
Țintașa moldoveancă Anna Dulce a ocupat locul 4 la Supercupa Mondială din Germania
Articolul următor