Vezi ce viață frumoasă are Dianna Rotaru! (Foto)

Fiecare videoclip este o nouă provocare pentru Dianna Rotaru, iar fiecare vară o platformă perfectă pentru lansarea acestor provocări. După ce și-a micșorat talia cu 6 cm și a reușit să-l cucerească pe designerul Evghenii Hudorojcov, interpreta revine la colaborarea cu Jucătoru’ pentru a cuceri totpurile alestei veri.

separator
coperta

IMG_8029”Colaborarea noastră anterioara a demonstrate că putem face lucruri frumoase și pe placul publicului de la noi și din România. Acum, când regizorul și compozitorul Ian Onică mi-a propus să facem iar o piesă în duet cu Jucătoru’ am acceptat, mai ales că piesa este superbă și mă reprezintă. Viața trebuie trăită la maxim! Aceasta vrea să transmită piesa și noi la fel”, a spus Dianna Rotaru

Piesa ”La vita e bella” este semnătă de compozitorul Ian Onică, pe versuri de Jucătoru’.  Ea va apărea la posturile de radio de săptămâna viitoare, iar peste o lună topurile TV vor fi sparte de videoclipul acestei melodii.

IMG_7457Filmările acestui clip au început deja, iar eroii principali apar într-o atmosferă feerică, foarte aproape de realitatea distracțiilor de vară. Șampanie, fete sexy, prieteni de scenă și nu doar, un extraterestru drăguț și câțiva acrobați – sunt doar câteva personaje din prima parte a clipului. Această nebunie s-a filmat într-un club de noapte din capitală de la 20.00 până la 4 dimineața. Alături de Dianna au fost colegii de scenă (MC Gootsa, Gloria Gorceag, Smally, Serghei Stepanov din SunStroke Project), prietenii și cei care de obicei stau în spatele aparatelor de fotografiat, băieții de la HD Studio. Celelate secvențe în care Dianna Rotaru va apărea într-o ținută elegantă urmează să fie filmate în câteva zile.

IMG_7461IMG_7563 IMG_7579 IMG_7593 IMG_7599
IMG_7645 IMG_7653 IMG_7660 IMG_7680 IMG_7689
IMG_7705 IMG_7715-3 IMG_7730 IMG_7736 IMG_7743
IMG_7892 IMG_7927 IMG_7931 IMG_7941 IMG_7953
IMG_8035 IMG_8051 IMG_8117 IMG_8128 IMG_8129
IMG_8135 IMG_8149 IMG_8151

text: Natalia Bodiu

foto: HD Studio

O tânără mamă din Italia a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor

O dramă medicală s-a încheiat tragic miercuri, 24 aprilie 2024, când inima Annabellei Benincasa, o tânără mamă și pianistă talentată, s-a oprit definitiv după ce a petrecut 14 ani în comă. Incidentul care a declanșat această lungă suferință a avut loc în mai 2010, când Annabella, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a suferit complicații severe în urma unei operații de augmentare mamară la o clinică privată din Caserta, Italia.

Un vis transformat în coșmar

Originară din Cava dei Tirreni, în provincia Salerno, Annabella își dorea să își îmbunătățească aspectul estetic printr-o intervenție aparent simplă și comună. Totuși, o reacție adversă la anestezie a precipitat un șir de evenimente nefericite, culminând cu intrarea sa în comă. Eforturile disperate de resuscitare nu au reușit să o aducă înapoi la o viață normală, lăsând-o într-o stare vegetativă profundă.

În urma incidentului, Annabella a fost transferată prin mai multe clinici specializate și a suferit numeroase intervenții ortopedice, într-o încercare de a-i îmbunătăți starea. În cele din urmă, a fost mutată acasă, unde a primit îngrijiri continue, sprijinită de Asl (Administrația Sanitară Locală). 

Ce spun medicii care s-au ocupat de Annabelle

Medicii implicați în cazul Annabellei au fost condamnați pentru vătămare corporală gravă, un verdict care a subliniat gravitatea neglijenței medicale și a stârnit un dialog național despre riscurile intervențiilor estetice și importanța supravegherii medicale. Tragedia a sensibilizat opinia publică și a determinat multe femei să fie mai precaute în privința alegerilor lor estetice.

Moartea Annabellei Benincasa ridică întrebări serioase despre standardele de siguranță în chirurgia estetică și despre cum o decizie vizând frumusețea exterioară poate avea consecințe devastatoare. 

Țânțari care răspândesc malaria, descoperiți și pe teritoriul României. Semnalul de alarmă transmis de autorități

România se confruntă cu o nouă provocare de sănătate publică: prezența țânțarilor care pot transmite malaria. Această situație alarmantă a determinat autoritățile și specialiștii în sănătate să intensifice măsurile de prevenție și să informeze publicul despre riscurile asociate.

Recent, mai mulți țânțari capabili să răspândească malaria au fost identificați în diverse regiuni din Europa, inclusiv în România. Schimbările climatice, care favorizează temperaturi mai ridicate și perioade mai lungi de căldură, au facilitat răspândirea acestor insecte vectori. Situația este similară în alte țări europene, unde experții avertizează că bolile transmise de țânțari, cum ar fi malaria și febra dengue, ar putea deveni mai frecvente.

Semnalul de alarmă transmis de autorități

Rachel Lowe, un medic respectat din Barcelona, a subliniat necesitatea unei pregătiri adecvate în fața acestor boli. Conform unei declarații pentru The Guardian, Europa ar putea fi nepregătită să gestioneze un val de infecții cu malaria și febra dengue. Ea a avertizat că răspunsul slab la schimbările climatice ar putea duce la o creștere a numărului de cazuri și chiar la decese.

„Odată cu răspunsul slab la schimbările climatice, ne putem aștepta la o creștere a cazurilor și la apariția morților cauzate de boli precum malaria și febra dengue pe teritoriul Europei. Trebuie să anticipăm eventuale pandemii și să intervenim din timp pentru a le preveni”, a declarat medicul Rachel Lowe, conform The Guardian și Realitatea.net.

Malaria este o boală infecțioasă gravă, cu simptome ce pot fi confundate ușor cu cele ale altor afecțiuni minore. Simptomele includ frisoane severe, febră înaltă, grețuri, dureri musculare, dureri de piept, oboseală persistentă și transpirații abundente. Este crucial ca oricine prezintă aceste simptome să caute imediat asistență medicală.

Prevenția și măsurile de control

Pentru a preveni răspândirea malariei, este esențială o monitorizare atentă a populațiilor de țânțari și implementarea de strategii eficiente de control al vectorilor, cum ar fi:

Utilizarea de insecticide în zonele cu risc crescut.
Instalarea de plase de țânțari la ferestre și uși.
Folosirea de lotiuni sau spray-uri repelente de insecte.
Eliminarea apelor stătătoare, care pot servi drept mediu propice pentru reproducerea țânțarilor.

Prezența țânțarilor care transmit malaria în România este un semnal de alarmă pentru toți cetățenii. Este vital să se ia măsuri de precauție și să se respecte recomandările autorităților pentru a reduce riscul de infecție. 

Semafoare pe asfalt pentru pietonii cu ochii mereu în telefon. În ce țară se întâmplă?

Sud-coreeni încearcă să prevină accidentele de la trecerile de pietoni.

Pentru că problema ochilor ațintiți în telefon a ajuns să fie globală, autoritățile au amplasat semafoarele la nivelul solului, și nu pe stâlpi, tocmai ca oamenii să le observe indiferent de situație. 

sursa

Gestul neașteptat făcut de un concurent la America’s Got Talent! (Video)
Articolul anterior
4 modele de rochii trendy pentru vară!
Articolul următor