Motivul pentru care foștii membri ai trupei O-Zone au rupt orice legătură. Ce s-a întâmplat

Trupa O-Zone făcea furori, în anii 2000, rupând topurile cu piesele lansate. Și cu toate că succesul a răsunat și peste granițe, cei trei nici nu mai vor să audă unul de altul în prezent.

După destrămarea formației O-Zone, membrii Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș au rupt orice legătură. Cu toate că deveniseră celebri peste noapte, cei trei artiști au ales să meargă pe drumuri separate și să își încerce norocul cu proiecte solo.

Radu Sîrbu a rămas în România și și-a deschis un studio de muzică profesionist, potrivit Viva. El a precizat că nu mai țin legătura, pentru că între ei a fost, mai degrabă, o relație de muncă și nu una de prietenie:

„Nu am mai ținut legătură. Mai vorbim de câteva ori pe an, o dată când ne urăm toate cele bune de ziua de naștere și a doua, cu mai știu eu ce ocazie specială. Cam atât! Dacă ne vedem pe stradă, ne salutăm, dar mai multe nu știu ce să vă spun! O-Zone a fost asemenea unui job! Până îți dai demisia ai o relație mai bună sau mai rea cu colegii. Apoi, îți vezi de drumul tău și, ca atare, cu unii dintre colegi mai ții legătura, cu alții, nu! Așa s-a întâmplat și cu noi, cei de la O-Zone!”, a explicat Radu Sîrbu pentru Cancan, citat de Viva.

Ce spune Radu Sîrbu despre o posibilă reuniune a trupei O-Zone

Radu Sîrbu a explicat, scurt și la obiect, că nu crede într-o reuniune a trupei O-Zone, fiind de părere că nu ar mai avea același impact pe care l-a avut la început:

„Sunt de părere că lucrurile bune, cele mai bune, se întâmplă o singură dată în viață. O singură dată apare contextul și dai marea lovitură. Astăzi, ce se cânta acum 20 de ani nu mai are același impact. S-au schimbat generațiile și gusturile. Și spun asta în ciuda faptului că am lansat, cu câteva luni în urmă, un remix al aceleiași melodii, despre care nu pot spune că nu aprins. Dimpotrivă, s-a bucurat și el de succesul lui. Dar, sincer, o nouă reunire a trupei mi-e greu să cred că se mai poate produce așa ceva! Fiecare ne-am văzut de viețile noastre!”, a spus Radu Sîrbu, citat de sursele menționate mai sus.

„Împreună, trupa noastră, are pe Spotify și azi peste două milioane de fani, ceea ce nu e deloc puțin lucru! Dar tot nu știu dacă am mai avea în prezent succesul de acum 20 de ani, dacă ne-am propune așa ceva. O-zone a avut momentul său de glorie, atunci când a fost scris să fie!”, a mai adăugat acesta, potrivit surselor citate mai sus.

Accident tragic la Cimișlia! Un șofer de 24 de ani a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu mașina

O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital, după ce mașina cu care se deplasau a derapat de pe traseu și s-a răsturnat. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 01:00, la intrarea în satul Mihailovca, din raionul Cimișlia, sscrie PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, în accident a fost implicat un automobil de marca Dacia, la volanul căruia se afla un șofer originar din localitatea Baimaclia, din raionul Căușeni, carea avea în calitate de pasageră o femeie de 32 de ani, originară din localitatea Valea Hîrtopului, din același raion.Din motive încă nestabilite de anchetă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Automobilul Dacia era condus de un tânăr de 24 de ani, care în urma accidentului a decedat pe loc.

Acesta se deplasa cu viteză excesivă, iar când a ajuns într-o curbă periculoasă, nu a ținut cont de vizibilitatea redusă pe timp de noapte și traseu umed, astfel a pierdut controlul asupra volanului, iar  ca rezultat mașina a derapat de pe traseu și a ajuns într-un șanț de pe acosstament, după carea fost proiectată înapoi pe carosabil unde și s-a răsturnat”, susține Poliția.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Din 1 ianuarie, în România cresc alocațiile de stat: Câți bani urmează să primească copiii moldoveni care dețin cetățenie română

Alocațiile de stat pentru copii urmează să crească de la 1 ianuarie 2025 cu 10,4%, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Astfel, copiii cu vârsta peste doi ani urmează să primească 323 de lei pe lună, față de 292 de lei, suma pe care au primit-o până la sfârșitul anului 2024. Alocațiile de stat pentru copii au crescut ultima dată în ianuarie 2024, cu 13,8%, scrie digi24.ro.

Cum vor fi majorate alocațiile copiilor din România în anul 2025

Începând din luna ianuarie 2025, alocațiile de stat vor fi majorate astfel:

Pentru copiii care au peste doi ani, de la 292 de lei la 323 de lei/lună.

Pentru copiii sub doi ani sau copiii cu dizabilități, de la 719 lei la 794 lei/lună.

„Cei 3,6 milioane de copii, precum și tinerii care frecventează liceele și școlile profesionale vor primi alocații de stat majorate. Fondurile necesare provin din bugetul Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, iar plățile sunt gestionate de Agenția Națională de Plăți și Inspecție Socială”, a declarat Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale. Alocația pentru copii este o sumă de bani oferită de stat, care este distribuită părinților sau tutorilor copiilor, adolescenților și, în unele cazuri, adulților tineri. În România, alocația de stat pentru copii are caracter universal și constă într-o sumă de bani, acordată tuturor copiilor în vârstă de până la 18 ani, care au reședința legală în România, precum și tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani, care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora.

Trei cazuri de mituire la intrarea în țară

În această săptămână, polițiștii de frontieră din cadrul punctelor de trecere „Sculeni-Sculeni” și „Cahul-Oancea” au demonstrat dedicarea față de integritatea și respectarea legii, contracarând trei tentative de corupere activă, informează unica.md cu referire la un comunicat oficial.

24 decembrie 2024: un cetățean cu dublă cetățenie (ROU/MD) a încercat să ofere 50 RON pentru a evita aplicarea ștampilei de intrare în Republica Moldova.

26 decembrie 2024: un cetățean ucrainean a oferit 20 USD, încercând să evite prezentarea documentelor necesare pentru transportul pasagerilor.

27 decembrie 2024: un cetățean român cu document de identitate expirat a oferit 50 EUR pentru facilitarea trecerii frontierei.

Toate cazurile au fost raportate, iar cercetările sunt în desfășurare. Poliția de Frontieră rămâne fermă în aplicarea principiului „Toleranță Zero la Corupție”.

Evitați orice tentativă de mituire. Orice încercare de a influența ilegal deciziile autorităților se sancționează conform legii.

Dacă observați nereguli sau acte de corupție, vă încurajăm să le raportați autorităților competente pentru a contribui la menținerea unui climat de integritate.

Pentru denunțarea manifestărilor de corupție contactați Linia Anticorupție la numărul scurt 1520.Poliția de Frontieră este pentru a proteja, nu doar pentru a verifica. Cu sprijinul cetățenilor, putem construi împreună un mediu sigur și corect, unde legile sunt respectate de toți.” anunță Poliția de Frontieră.

Cleopatra Stratan: ,,Am o relație foarte specială cu mama”. Ce profesie are Rodica Stratan
Articolul anterior
Meteorologii anunță ninsori neobișnuite în această iarnă
Articolul următor