Gheorghe Țopa a devenit bunic pentru a cincia oară

Bucurie mare în familia lui Gheorghe Țopa. Artistul a devenit bunic pentru a cincia oară.

Interpretul a publicat un video cu nepoțelul în brațe.

„Astăzi am o bucurie, pe care vreau să o împart cu fanii mei, cu cei care mă urmăresc, prietenii mei adevărați. Am o bucurie, a apărut pe lume Ilie, al cincilea nepot”, a spus artistul.

În total, artistul are 4 nepoți și o nepoată.

Gheorghe Țopa are 61 de ani. S-a născut la 6 mai 1963 în orăşelul Nisporeni, Republica Moldova. Este al zecelea copil din cei unsprezece ai familiei Ţopa. Gheorghe a fost un copil talentat, i-a plăcut să cînte, să participe la diferite serbări, a învăţat să cînte de unul singur la chitară. 

Este interpretul care a reușit să-și mențină statutul necătând la faptul că este pe scena de acasă de foarte mulți ani. A simțit schimbările pe pielea lui și  le mai simte încă, doar că a știut mereu să se adapteze vremurilor noi.

Într-o ediție a emisiunii marca unica.md ”Uși Deschise” cu Aura, artistul a povestit despre încercările vieții, concertele avute de-a lungul anilor, partea urâtă a celebrității și cum i-a reușit să-și mențină faima.

Dacă nu ați reușit să vedeți emisiunea, vă invităm să o priviți. Vedeți video mai jos.

Taximetrist, internat în stare gravă după ce a fost înjunghiat de un individ agresiv

Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost înjunghiat de un individ pus pe bucluc. Incidentul a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:20, pe strada Ștefan cel Mare, din localitatea Floreni, Anenii Noi.

Potrivit surselor Pulsmedia.md, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani, angajat al unei companii de taximetrie. Acesta se afla cu mașina de serviciu, în proximitatea stației de așteptare a transportului public, când de el s-a apropiat un individ, care avea la el o sacoșă.

Individul, s-a dovedit a fi un bărbat de 64 de ani, care l-ar fi întrebat pe taximetrist despre faptul cu care dintre colegii acestuia ar fi avut ieri o discuție, în cadrul căreia ar fi fost numit cu cuvinte necenzurate.

Între taximetrist și bărbatul de 64 de ani s-a iscat o ceartă, în urma căreia ultimul a scos un din sacoșă un cuțit cu care i-a aplicat taximetristului două lovituri, una în regiunea pieptului și alta în abdomen, după care a solicitat intervenția unei ambulanțe și a fugit de la fața locului. Echipajul medical venit la fața locului au găsit victima zăcând la sol, în stare de inconștiență. Acesta a fost transportat de urgență, în stare gravă, la un spital din Capitală.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz în cadrul căruia urmează să stabilească identitatea cuțitarului, dar și locul unde se află acesta.

Eleva din municipiul Soroca care a obținut media 10 la bacalaureat: ,,Este ceea ce mi-am dorit”

Iana Gherman este singura elevă din municipiul Soroca care a reușit să obțină media 10 la bacalaureat. Tânăra spune că a muncit mult pentru aceste rezultate, iar acum are planuri mari de viitor.

Eleva este absolventa Liceului Teoretic „Constantin Stere” din Soroca. Tânăra a studiat la profilul real în clasă francofonă, așa că toate examenele le-a susținut în limba franceză.

Deși a muncit mult și era convinsă că va lua note bune, vestea că este singura elevă din Soroca cu 10 pe linie a luat-o prin surprindere, notează Moldova 1.

„Eu mă simt o persoană căreia i se dădea ușor materia de liceu, am depus efort să învăț, făceam temele, studiam obiectul, dar nu stăteam asupra cărților chiar cu nopțile. Cînd am aflat rezultatele – eram șocată, nu-mi venea a crede, după asta am înțeles că este ceea ce îmi doream eu”, afirmă Iana Gherman.

Tânăra a fost felicitată de directorul Liceului „Constantin Stere” din Soroca pentru rezultatele frumoase.

„Elevii din clasele francofone cu profil real susțin examenela matematică, fizică, chimie, biologie în limba franceză, e greu, dar aceasta nu-i împiedică sa obțină rezultate remarcabile la bacalaureat”, a specificat Vasile Baș.

Media 10 la examenul de bacalaureat, sesiunea 2024, a fost obținută de 47 de elevi de la instituțiile de învățământ din țară. Este vorba despre tinerii din Bălți, Chișinău, Edineț, Soroca, Strășeni, Ștefan Vodă și Ungheni.

Kaleidoscop – mai puternic, mai mult, mai tare!

La data de 22-23 iunie, Grădina Botanică s-a transformat într-un veritabil spațiu muzical, găzduind cea de-a 3-a ediție a festivalului KALEIDOSCOP. 

Evenimentul a reunit peste 20 mii oameni într-o atmosferă unică, iar pe scenă au urcat artiști de excepție care au încântat publicul cu prestații memorabile. 

Printre aceștia s-au numărat Smiley, The Motans, Irina Rimes, Subcarpații, Alternosfera, The Urs, Vescan, Andia și Killa Fonic.

Grădina Botanică, cu peisajul său idilic și diversitatea floristică, a oferit cadrul perfect pentru desfășurarea acestui festival. 

Vizitatorii s-au putut bucura nu doar de muzică de calitate, ci și de frumusețea naturii, într-o sinergie perfectă între artă și mediu. 

iTicket – organizatorul celor două zile magice a reușit să creeze o experiență complexă, care a inclus nu doar concerte, ci și diverse activități interactive și zone de relaxare. 

Standurile de mâncare au răsfățat gusturile vizitatorilor cu o gamă variată de preparate delicioase.

Feedback-ul pozitiv din partea participanților și a artiștilor confirmă succesul răsunător al KALEIDOSCOP-ULUI. Demonstrând că muzica și natura pot coexista armonios.

Datorită acestora, ediția din acest an a fost la cel mai înalt nivel, care a urmat aceeași tradiție, dar care a ridicat așteptările pentru edițiile viitoare. 

Ne revedem, în vara lui 2025.

Partenerul general al evenimentului a fost mastercard, partener principal FINCH, partener TYMBARK, parteneri media Jurnal TV, tv8 și HITFM.

Tragedie la Cahul! Un minor de 17 ani a murit într-un grav accident rutier
Articolul anterior
Zmeura- fructul tinereții veșnice!
Articolul următor