Partydul care dă petrecere non stop!

Lucrează 7 zile din 7 şi, totuşi, reuşesc să fie plini de energie! Carismatici, mereu pe val, indiferent de anotimp, şi unul dintre secretele succesului lor este comunicarea permanentă cu fanii! Olix şi Dan Finţescu nu fac promisiuni electorale, dar garantează distracţie maximă oriunde sunt prezenţi!

Îi auzim la radio şi, în fiecare sâmbătă, după miezul nopţii, sunt în cluburi, unde fac atmosferă cu cele mai tari mixuri transmise live pe Kiss FM! Orice sesiune plenară de partyd este importantă! Iar membrii de partyd trebuie să aibă o singură deviză ”We love to Party”!

Comuna 2

Toată vara sunteţi la mare, la Summer Kiss. Iarna – la munte, la Winter Kiss! În celelalte anotimpuri aveţi week-end-urile ocupate cu sesiuni de Partyd. Cum văd partenerele voastre un astfel de program?

Olix: Partenera mea e obişnuită deja de 3 ani cu programul meu. Uneori mă însoţeşte în deplasările din week-end, iar la munte şi la mare, la fel, mă vizitează cu mare plăcere: ea în vacanţă, eu la muncă.

Dan: Pentru mine răspunsul e simplu: nu vede nimeni, pentru că, din păcate, viaţa mea profesională agitată are un preţ asupra vieţii  personale. Cam orice parteneră am avut până acum, a cam luat-o la fugă când a văzut cât timp sunt plecat.

Parcurgeţi sute de km în ecare week-end, aveţi nopţi nedormite, iar luni vă reluaţi job-urile! Cum vă încărcaţi bateriile?

Comna 4Olix: Simplu! Încercăm să profităm la maxim de somnul din noaptea de duminică şi, în general, de orele de odihnă pe care le avem.

Dan: Şi în plus, de-a lungul timpului am dezvoltat un sistem prin care bateriile se încarcă într-un mod  miraculos, fără să aibă nevoie de prea mult somn.

Ce vă place să faceţi în timpul liber?

Dan: Să citesc şi să călătoresc. Diferenţa este că în timpul călătoriilor pe care le fac pentru Partydul Kiss FM văd foarte multe cluburi şi hoteluri, în timp ce în călătoriile pe care le fac în timpul meu liber, îmi place să mă plimb şi să vizitez foarte multe muzee, mai ales cele care au legătură cu istoria.

Olix: În timpul liber mă odihnesc, mă uit la filme, seriale, ştiri sau ies cu bicicleta prin oraş.

Care credeţi că (mai) este rolul unui DJ astăzi?

Olix: Teoretic vorbind, să pună muzica pe care oamenii vor sa o audă, în acelaşi timp să-i şi surprindă plăcut cu piese foarte noi sau cu piese diferite, pe care oamenii se aşteaptă mai puţin să le audă. Mie, cel puţin, îmi place să fac astfel de surprize.

Ce înseamnă pentru voi o sesiune de Partyd reuşită?

Olix: O sesiune de Partyd reuşită este una în care, în primul rand, vedem şi simţim că oamenii se distrează foarte bine alături de noi. Dacă cei veniţi în club alături de noi se distrează şi rămân cu noi în club până dimineaţa, atunci noi o declarăm o sesiune de Partyd reuşită!

Dan: Dacă lumea care a fost în acea noapte cu noi în club s-a distrat, atunci e una reuşită. Nu este important cât de mulţi sau puţini au fost, nu contează ce sistem de sunet avem la dispoziţie şi cât de performante sunt luminile. Important este ca lumea să danseze şi să zâmbească.

12

Care este secretul longevităţii acestui proiect?

Dan: Longevitate?! Deja?! Noi încă ne considerăm la început. Nu simţim că Partydul a rezistat mult pe piaţă, ci că mai are mult de evoluat. Sperăm să rămânem în poziţia de lideri ai party-urilor  încă mulţi ani de-acum încolo.

Olix: “Funcţionăm” de doar 4 ani în această formulă şi secretul cred că este comunicarea. Eu şi Dan vorbim între noi foarte mult şi rezolvăm şi trecem peste orice probleme care apar.

Site-urile de socializare sunt la modă iar voi aveţi zeci de mii de fani, inclusiv din Chişinău. Reuşiţi să comunicaţi permanent cu ei?

Dan: Nu zeci, ci o sută şi aproape şaptezeci de mii. Da. Site-urile de socializare permit ceea ce până la apariţia lor nu s-a putut: contactul direct între noi şi fani. De la ei aflăm o mulţime de lucruri care ne ajută (ce muzică le place, care sunt tendinţele pe care le au, preferinţele publicului, ce oraşe doresc prezenţa noastră etc) şi încercăm, pe cât posibil, să răspundem tuturor întrebărilor pe care le primim.

Olix: Zilnic postăm muzică nouă, mixuri noi sau chiar concursuri pe pagina noastră de facebook. Dar în acelaşi timp citim toate comentariile lăsate de către ei acolo şi încercăm să fim cât mai aproape de ei răspunzându-le la orice întrebări.

Fintescu 1 Fintescu 4 Olix 1

Ce pregătiţi  pentru ediţia din 21 septembrie, din Club B 68 – Chişinău!?

Olix: Multă muzică nouă, hituri actuale, dar şi multe surprize. Categoric garantăm o noapte incendiară!

Dan: Chişinăul este un loc foarte special pentru noi! Eu am şi scris pe blog despre cât de calzi şi de dornici de distracţie sunt moldovenii. Aş completa ce a spus colegul şi prietenul meu – pentru sâmbăta asta pregătim mai ales sufletele noastre, care să reacţioneze la energia celor din club. De acolo, împreună, vom petrece până dimineaţa aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată până acum.

O tânără mamă din Italia a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor

O dramă medicală s-a încheiat tragic miercuri, 24 aprilie 2024, când inima Annabellei Benincasa, o tânără mamă și pianistă talentată, s-a oprit definitiv după ce a petrecut 14 ani în comă. Incidentul care a declanșat această lungă suferință a avut loc în mai 2010, când Annabella, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a suferit complicații severe în urma unei operații de augmentare mamară la o clinică privată din Caserta, Italia.

Un vis transformat în coșmar

Originară din Cava dei Tirreni, în provincia Salerno, Annabella își dorea să își îmbunătățească aspectul estetic printr-o intervenție aparent simplă și comună. Totuși, o reacție adversă la anestezie a precipitat un șir de evenimente nefericite, culminând cu intrarea sa în comă. Eforturile disperate de resuscitare nu au reușit să o aducă înapoi la o viață normală, lăsând-o într-o stare vegetativă profundă.

În urma incidentului, Annabella a fost transferată prin mai multe clinici specializate și a suferit numeroase intervenții ortopedice, într-o încercare de a-i îmbunătăți starea. În cele din urmă, a fost mutată acasă, unde a primit îngrijiri continue, sprijinită de Asl (Administrația Sanitară Locală). 

Ce spun medicii care s-au ocupat de Annabelle

Medicii implicați în cazul Annabellei au fost condamnați pentru vătămare corporală gravă, un verdict care a subliniat gravitatea neglijenței medicale și a stârnit un dialog național despre riscurile intervențiilor estetice și importanța supravegherii medicale. Tragedia a sensibilizat opinia publică și a determinat multe femei să fie mai precaute în privința alegerilor lor estetice.

Moartea Annabellei Benincasa ridică întrebări serioase despre standardele de siguranță în chirurgia estetică și despre cum o decizie vizând frumusețea exterioară poate avea consecințe devastatoare. 

Țânțari care răspândesc malaria, descoperiți și pe teritoriul României. Semnalul de alarmă transmis de autorități

România se confruntă cu o nouă provocare de sănătate publică: prezența țânțarilor care pot transmite malaria. Această situație alarmantă a determinat autoritățile și specialiștii în sănătate să intensifice măsurile de prevenție și să informeze publicul despre riscurile asociate.

Recent, mai mulți țânțari capabili să răspândească malaria au fost identificați în diverse regiuni din Europa, inclusiv în România. Schimbările climatice, care favorizează temperaturi mai ridicate și perioade mai lungi de căldură, au facilitat răspândirea acestor insecte vectori. Situația este similară în alte țări europene, unde experții avertizează că bolile transmise de țânțari, cum ar fi malaria și febra dengue, ar putea deveni mai frecvente.

Semnalul de alarmă transmis de autorități

Rachel Lowe, un medic respectat din Barcelona, a subliniat necesitatea unei pregătiri adecvate în fața acestor boli. Conform unei declarații pentru The Guardian, Europa ar putea fi nepregătită să gestioneze un val de infecții cu malaria și febra dengue. Ea a avertizat că răspunsul slab la schimbările climatice ar putea duce la o creștere a numărului de cazuri și chiar la decese.

„Odată cu răspunsul slab la schimbările climatice, ne putem aștepta la o creștere a cazurilor și la apariția morților cauzate de boli precum malaria și febra dengue pe teritoriul Europei. Trebuie să anticipăm eventuale pandemii și să intervenim din timp pentru a le preveni”, a declarat medicul Rachel Lowe, conform The Guardian și Realitatea.net.

Malaria este o boală infecțioasă gravă, cu simptome ce pot fi confundate ușor cu cele ale altor afecțiuni minore. Simptomele includ frisoane severe, febră înaltă, grețuri, dureri musculare, dureri de piept, oboseală persistentă și transpirații abundente. Este crucial ca oricine prezintă aceste simptome să caute imediat asistență medicală.

Prevenția și măsurile de control

Pentru a preveni răspândirea malariei, este esențială o monitorizare atentă a populațiilor de țânțari și implementarea de strategii eficiente de control al vectorilor, cum ar fi:

Utilizarea de insecticide în zonele cu risc crescut.
Instalarea de plase de țânțari la ferestre și uși.
Folosirea de lotiuni sau spray-uri repelente de insecte.
Eliminarea apelor stătătoare, care pot servi drept mediu propice pentru reproducerea țânțarilor.

Prezența țânțarilor care transmit malaria în România este un semnal de alarmă pentru toți cetățenii. Este vital să se ia măsuri de precauție și să se respecte recomandările autorităților pentru a reduce riscul de infecție. 

Semafoare pe asfalt pentru pietonii cu ochii mereu în telefon. În ce țară se întâmplă?

Sud-coreeni încearcă să prevină accidentele de la trecerile de pietoni.

Pentru că problema ochilor ațintiți în telefon a ajuns să fie globală, autoritățile au amplasat semafoarele la nivelul solului, și nu pe stâlpi, tocmai ca oamenii să le observe indiferent de situație. 

sursa

Nu-i da bebeluşului lapte de vacă!
Articolul anterior
Vezi cu cine s-a pupat pasional Anda Adam!
Articolul următor