Vezi cu cine s-a pupat pasional Anda Adam!

Ieri, Anda Adam a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu Catalin Botezatu. În descrierea imaginii, cântâreaţa spunea “Ma simt iubită.”
Chiar dacă la început toată lumea credea că Anda încercă doar s-o enerveze pe Bianca Drăguşanu, lucrurile par mult mai serioase: Cătălin Botezatu şi Anda Adam sunt împreună!

anda-2_2f4cc266c5_wk

Cei doi au păşit pe covorul verde ţinându-se de mână  la gala Media Music Awards. Iar Anda a pozat fericită la braţul lui Botezatu, însă nu au oferit nicio declaraţie presei. Motivul era simplu: cei doi pregătiseră un moment special.
Cântăreaţa a urcat pe scenă pentru a cânta noua sa piesă. Aceasta a fost însoţită de mai mulăi bărbaţi (dansatori), care erau îmbrăcaţi în costume de jucători de fotbal american. La finalul piesei, Anda a dat casca jos unuia dintre dansatori şi l-a sărutat pasional. Şi mai mare a fost surpriza însă când audienţa a observat că bărbatul cu care Anda a împărtăşit momentul intim este nimeni altul decât… Cătălin Botezatu.

61387132

“Am pregătit împreună surpriza. În momentul în care am sărutat-o m-am simţit bine.” – a declarat Catalin pentru Libertatea.

Partydul care dă petrecere non stop!
Articolul anterior
Kătălina Rusu este Vidrașco
Articolul următor
Alte articole interesante