Vezi cu cine s-a pupat pasional Anda Adam!

Ieri, Anda Adam a postat pe contul personal de Facebook o fotografie cu Catalin Botezatu. În descrierea imaginii, cântâreaţa spunea “Ma simt iubită.”
Chiar dacă la început toată lumea credea că Anda încercă doar s-o enerveze pe Bianca Drăguşanu, lucrurile par mult mai serioase: Cătălin Botezatu şi Anda Adam sunt împreună!

anda-2_2f4cc266c5_wk

Cei doi au păşit pe covorul verde ţinându-se de mână  la gala Media Music Awards. Iar Anda a pozat fericită la braţul lui Botezatu, însă nu au oferit nicio declaraţie presei. Motivul era simplu: cei doi pregătiseră un moment special.
Cântăreaţa a urcat pe scenă pentru a cânta noua sa piesă. Aceasta a fost însoţită de mai mulăi bărbaţi (dansatori), care erau îmbrăcaţi în costume de jucători de fotbal american. La finalul piesei, Anda a dat casca jos unuia dintre dansatori şi l-a sărutat pasional. Şi mai mare a fost surpriza însă când audienţa a observat că bărbatul cu care Anda a împărtăşit momentul intim este nimeni altul decât… Cătălin Botezatu.

61387132

“Am pregătit împreună surpriza. În momentul în care am sărutat-o m-am simţit bine.” – a declarat Catalin pentru Libertatea.

Numărul morților crește în Iran după zece nopți de proteste violente împotriva regimului

Iranienii au ieșit în stradă pentru a zecea noapte consecutivă pentru a protesta împotriva regimului islamist după uciderea Mahsei Amini, relatează The Guardian. Protestele continuă în Iran în ciuda avertismentului dat de puterea judecătorească.

Numărul morților crește în Iran după zece nopți de proteste violente împotriva regimului

Bilanțul oficial al deceselor arată că cel puțin 41 de oameni au fost uciși de când au început tensiunile, majoritatea dintre aceștia fiind protestatari, transmite Digi24.ro.

Organizația Iran Human Rights, pentru drepturile omului, cu sediul în Norvegia, anunța duminică un bilanț de cel puțin 57 de morți. Ei spun, însă, că faptul că internetul a fost tăiat face tot mai dificilă confirmarea unui număr de decese într-un context în care protestele conduse de femei s-au răspândit într-un număr mare de orașe.

În imagini, protestatarii continuă să strige „moarte dictatorului” pe străzi.

Reluând un avertisment anterior al președintelui extremist Raisi, și șeful puterii judecătorești din Iran, Gholamhossein Mohseni Ejei, i-a amenințat pe protestatari cu „o acțiune decisivă și lipsită de indulgență”.

Sute de protestatari, activiști pentru reformă și jurnaliști au fost arestați în timpul protestelor de noapte care au început imediat după moartea femeii de 22 de ani, în 16 septembrie.

În cele mai mari proteste din ultimii trei ani în Iran, forțele de ordine au tras cu gloanțe de război în timp ce protestatarii au aruncat cu pietre, au incendiat mașini de poliție și clădiri oficiale. Unele dintre protestatare și-au ars simbolic vălurile obligatorii și și-au tăiat părul.

În mijlocul protestelor, guvernul iranian a încercat să răspundă la criticile internaționale – ambasadorii norvegian și britanic au fost chemați la explicații pentru „interferență” și „relatări ostile în presă”, iar ministrul de externe a criticat SUA pentru „sprijinul său pentru insurgenți”.

Iranul cere explicații de la ambasadele străine

Duminică, Jake Sullivan, consilierul pe probleme de securitate națională de la Casa Albă, a spus că SUA au făcut „pași tangibili” spre sancționarea poliției moralității, responsabilă de uciderea Mahsei Amini.

Regatul Unit, la rândul său, a fost criticat pentru „atitudinea ostilă” a presei de limbă farsi. Diplomația britanică a răspuns că statul britanic susține libertatea presei și condamnă atacul guvernului iranian asupra „protestatarilor, jurnaliștilor și libertății internetului”.

Ambasadorul norvegian a fost chemat să explice „poziția intervenționistă” a președintelui parlamentului de la Oslo, Masud Gaharahkhani, de origine iraniană, care și-a exprimat sprijinul pentru protestatari.  

„Dacă părinții mei nu ar fi luat decizia de a fugi în 1987, și eu aș fi fost unul dintre cei care luptă în stradă cu viața”, a scris el, pe Twitter, duminică.

Guvernul de la Teheran a organizat și el mitinguri pro-regim, duminică, la Teheran, o încercare disperată de a arăta că încă există sprijin pentru teocrația sângeroasă care conduce Iranul din 1979.

Proteste în solidaritate cu femeile iraniene și cu protestatarii au fost organizate la Atena, Berlin, Bruxelles, Istanbul, Madrid, Paris și New York.

Aproape 17.000 de ruși au trecut granița în Finlanda în weekend

Aproape 17.000 de ruși au trecut granița în Finlanda în timpul weekend-ului, o creștere de 80% față de săptămâna precedentă, au anunțat autoritățile finlandeze, luni, în condițiile în care fluxul de ruși care încearcă să scape de mobilizare a crescut puternic, scrie Reuters.

Aproape 17.000 de ruși au trecut granița în Finlanda în weekend

Activitatea de la granița ruso-finlandeză s-a mai clamat la începutul zilei de luni, însă a rămas mai ocupată decât în săptămânile precedente, a anunțat căpitanul Taneli Repo, de la autoritatea de frontieră sud-estică din Finlanda, transmite digi24.ro.

„Cozile continuă să fie ceva mai lungi față de cum erau în pandemie”, a spus el. Anunțul de miercuri al lui Vladimir Putin, că Rusia va începe prima sa mobilizare publică de la Al Doilea Război Mondial încoace, pentru ca dictatorul rus să aibă mai mulți oameni de trimis să moară în Ucraina, a provocat o fugă a bărbaților tineri spre granițe.

Tinerii ruși care au trecut în Finlanda pe la punctul de trecere de la Vaalimaa, săptămâna trecută, unii după o călătorie de trei ore din Sankt Petersburg, spun că au părăsit țara de frica mobilizării.

Guvernul finlandez, care se teme că va deveni o țară de tranzit pentru ruși, a anunțat, vineri, că va opri orice rus încearcă să intre în țară cu o viză turistică. Unele excepții din motive umanitare vor fi permise, însă.

Flux imens de ruși în Serbia. Prețul chiriilor din orașe a explodat

Fluxul de ruși în Serbia continuă fără încetare, devenind și mai masiv după anunțul mobilizării parțiale militare în Rusia.

Orașul din Europa în care chiriile au explodat după sosirea rușilor

Potrivit cotidianului Blic, de la începutul conflictului armat din Ucraina aproximativ 40.000 de ruși au sosit până acum în Serbia, în special în capitala Belgrad și în celelalte orașe principale Novi Sad și Niș, transmite mediafax.ro.

Transferul s-a făcut mai ales cu avionul, cu cele mai recente zboruri disponibile, dar și cu mașina. Și este de așteptat, scrie ziarul, ca în următoarele două săptămâni să ajungă la Belgrad alți 4.000 de oameni. Cea mai imediată consecință a fost creșterea semnificativă a prețurilor la achiziționarea de bunuri imobiliare și la chiriile apartamentelor și spațiilor de birouri.

Mulți dintre rușii care se mută în țara balcanică sunt profesioniști sau antreprenori, cu o disponibilitate considerabilă de bani și care caută locuri de cazare care să le permită să funcționeze și să lucreze liber și fără restricțiile financiare și problemele de schimb și comunicare care au apărut în Rusia. 

În Serbia sunt înregistrate peste 3.800 de companii rusești, scrie Blic, potrivit cărora chiriile la Belgrad, în special, au crescut cu până la 50%. Datorită disponibilității considerabile a numerarului rusesc, mulți – potrivit ziarului – i-au evacuat pe chiriașii prezenți în favoarea lor, în timp ce unii fac reclamă la apartamente pentru închirierea apartamentelor exclusiv rușilor.

Partydul care dă petrecere non stop!
Articolul anterior
Kătălina Rusu este Vidrașco
Articolul următor