O interpretă de la noi a suferit un atac de cord din cauza unui credit la bancă!

Nimeni până acum nu știa că această interpretă este nepoata Anastasiei Lazariuc. Acum 15 ani era recunoscută în stradă.

separator
1615150_698396343537776_1825297978_n

Veronica Stolli este unica interpretă care promova piesele și dansurile indiene acasă. Mai țineți minte hitul „Zubi, Zubi”?

http://www.youtube.com/watch?v=Y0VEjOTyQQI

Într-un interviu oferit pentru apropomagazin.md, Veronica  povestește cât de mult a investit în cariera ei.

1608521_698396340204443_792091611_n 1615239_698396336871110_536264349_n

Ca să mențină în scenă trupa „ReGal”, aceasta s-a împrumutat de la bancă. Atunci nici prin gând nu i-a trecut că trei ani mai târziu, când avea să se destrame formaţia, urma să primească cea mai grea palmă de la viaţă. În 2004, trupa „ReGal” s-a destrămat, iar colegii de trupă,  când au aflat că trebuie să ramburseze creditul la bancă, au dat bir cu fugiţii. Atunci, interpreta a suferit un atac de cord, iar perioada de recuperare nu a fost deloc uşoară.

„Am fost trădată de cei doi băieţi, numele cărora refuz să-l rostesc. Au procedat neomenește. Din cauza lor, copilul meu a fost la un pas de a rămâne fără mamă. Ne-am despărţit urât, iar totul a pornit de la bani. I-am luat din stradă, i-am ajutat să devină cunoscuţi, ca într-un final să mă trădeze în cel mai josnic hal. Doi ani, atât a durat perioada mea de recuperare. Am luptat şi cu depresia, iar cea mai importantă bătălie a vieţii am învins-o datorită fiicei mele. Mi-am reluat activitatea scenică şi am început să adun bani, astfel am scăpat de datorii, povestește Veronica pentru apropomagazin.md

Sursa: Apropomagazin.md

Mama lui Emilian Crețu împlinește astăzi 60 de ani! Ce urare i-a făcut fiul ei

Emilian Crețu o sărbătorește astăzi pe mama sa, Anastasia. Pentru a marca ziua de naștere și în mediul online, actorul i-a transmis un mesaj, alături de o fotografie împreună. Mii de oameni au fost impresionați, după ce actorul și-a exprimat toată dragostea pentru ființa care i-a dat viață și a făcut-o prin cuvinte simple.

,,La mulți ani MAMA!!!

P.S. Această domniță pretinde că azi face 60 ANI, nu cred și gata!!!”, a scris Emilian Crețu, pe facebook.

La mulți ani sărbătoritei și tuturor femeilor care astăzi sunt omagiate!

A fost lansată ruta turistică „Chișinău Sightseeing”. Anunțul făcut de Primărie

A fost lansată ruta nr. 2 a Troleibuzului Turistic „Chișinău Sightseeing”. Potrivit Primăriei Chișinău, evenimentul este o oportunitate unică de a descoperi bogăția istorică și culturală a capitalei Republicii Moldova.

Capacitatea de îmbarcare în troleibuzul turistic este permisă în limita a 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copii până la 7 ani circulă gratuit și în mod obligatoriu, urmează a fi însoțiți de un părinte.

Orar de circulație:

ora 12:00 (audioghid în l. rusă)

ora 14:00 (audioghid în l. engleză)

ora 16:00 (audioghid în l. română)

Startul – Arcul de Triumf. Finalul – Centrul de Informare Turistică

Prețul pentru o călătorie cu troleibuzul turistic constituie – 30 lei.

,,Troleibuzul turistic este nu doar o modalitate excelentă de a explora orașul pentru turiștii străini, ci și pentru localnicii dornici să redescopere frumusețea și farmecul Chișinăului. Cu rutele sale bine stabilite și ghidajul informativ în 3 limbi, acesta oferă o experiență memorabilă pentru toți cei care îl aleg. Troleibuzul turistic circulă doar în zilele de weekend”, mai anunță Primăria Chișinău.

O expoziție dedicată culturii găgăuze, inaugurată la Parlament

În contextul Zilei scrisului și a limbii găgăuze, care este marcată anual pe 27 aprilie, la Parlament a fost inaugurată o expoziție tematică. Aceasta prezintă personalități, obiceiuri și tradiții culturale găgăuze și poate fi vizitată luni, 22 aprilie, de la ora 8.0 până la 17.00.

Expoziția include fotografii și documente despre:
– preotul și scriitorul Mihail Ciakir, care a fost inițiatorul primului ziar în limba găgăuză, unul dintre autorii dicționarului găgăuz-român și primul traducător al Bibliei în limba găgăuză;
– cercetătoarea, entografa, activista civică și politiciana Maria Marunevici;
– preotul, scriitorul și profesorul Dmitrii Caracioban, care a fost și autor al primelor filme găgăuze, dar și fondatorul primului muzeu al culturii găgăuze, situat în localitatea Beșalma;
– scriitorul, poetul, pedagogul și folcloristul Nikolai Baboglu, care a tradus în limba găgăuză operele lui Mihail Eminescu și Ion Creangă, dar și a participat activ la elaborarea primelor manuale găgăuze pentru școlile naționale;
– scriitorul și pedagogul Dionis Tanasoglu, care a contribuit la dezvoltarea alfabetului găgăuz și a fost rector al Universității de Stat din Comrat.

Totodată, în cadrul expoziției sunt prezentate și elemente ale culturii materiale a găgăuzilor, precum costume populare, covoare, prosoape, basmale brodate, vase și altele.

Sursă: Facebook/Parlamentul Republicii Moldova

În 2024 se împlinesc 30 de ani de la adoptarea Legii privind statutul special al UTA Găgăuzia. Cu această ocazie, sunt planificate mai multe evenimente în cadrul unei campanii de informare dezvoltate în parteneriat cu Grupul de lucru parlamentar privind UTA Găgăuzia. Scopul acesteia este să contribuie la coeziunea socială și la pacea interetnică în țara noastră.

Andrei Malakhov a cerut în direct ruşilor să doneze bani pentru Janna Friske!
Articolul anterior
Te îngraşi, dacă sari peste micul dejun!
Articolul următor