Concurenţii de la “MasterChef”, înjurați și jigniți!

Jurații Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea nu pierd nicio ocazie de a-i jigni pe concurenții la titlul de cel mai bun bucătar. Aceștia fie le sparg farfurii în faţă, fie îi “ucid” cu priviri ce le taie respiraţia.

separator
Concurenţii de la “MasterChef”, înjurați și jigniți!

Fiecare confruntare cu juraţii de la “MasterChef” a devenit o probă de rezistenţă psihică.

Dacă maestrul Scărlătescu nu are dispoziție, mâncarea pregătită cu mare chin şi trudă poate sfârși direct pe pardoseală, fireşte, amestecată cu cioburile farfuriei care se face ţăndări atunci când e aruncată cât colo.

Florin Dumitrescu e ceva mai rezervat când e vorba de gesturi violente, dar nu face economie câtuşi de puţin la invective, înjurături şi jigniri atunci când ceva din farfuria aspirantului îl deranjează şi nu se încadrează în aşteptările sale.

Ca într-o veritabilă echipă de “torţionari”, Sorin Bontea şi-a ales, de la emisiune la emisiune, modalitatea de a-i tortura pe concurenţi: îi “ucide” cu priviri tăioase care, cu siguranţă, fac ca sângele să le îngheţe în vene bieţilor bucătari amatori.

Când scapă din “ancheta” culinară, aspiranţii la titlul de cel mai bun bucătar sunt pe cât de epuizaţi şi de traumatizaţi din cauza tratamentului la care au fost supuşi, pe atât de înverşunaţi împotriva celor trei juraţi.

“După, sunt terminaţi, sunt storşi ca o lămâie, dar tot ar fi în stare să-l strângă de gât pe oricare dintre juraţi. Unii dintre concurenţi au mărturisit, chiar cu lacrimi în ochi, că nu au trăit în viaţa lor momente mai umilitoare, din cauza tratamentului josnic la care au fost supuşi. Dar oamenii trebuie să ştie că ăsta e doar un show…”, au dezvăluit surse din televiziunea din Pache Protopopescu.

Sursa

Ursula von der Leyen condamnă atacul Iranului împotriva Israelului şi cere protejarea civililor în Orientul Mijlociu

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a condamnat miercuri în „termenii cei mai fermi” atacul cu rachete balistice al Iranului împotriva Israelului, avertizând împotriva unei noi escaladări a situaţiei în Orientul Mijlociu, relatează stirileprotv.ro.

„Astfel de acţiuni ameninţă stabilitatea regională şi escaladează tensiunile într-o situaţie deja extem de volatilă”, a declarat Ursula von der Leyen, cerând tuturor părţilor să protejeze viaţa civililor nevinovaţi.

Şefa executivului european a reiterat în acest context apelul Uniunii Europene la o „încetare a focului la frontiera cu Libanul şi în Fâşia Gaza şi la eliberarea tuturor ostaticilor care sunt deţinuţi de aproape un an” de către gruparea islamistă palestiniană Hamas.

Israelul l-a declarat „persona non grata” pe secretarul general al ONU, Antonio Guterres

Ministrul israelian de externe Israel Katz a anunțat că a decis să îl declare „persona non grata” pe Antonio Guterres, secretarul general al ONU și să îi interzică să intre în Israel, scrie hotneews.ro.

Katz a afirmat că a luat decizia ca urmare a comentariilor făcute de secretarul general al ONU după ce Iranul și-a lansat noul atac cu rachete asupra teritoriului israelian marți seara.

„Orice persoană care nu poate condamna fără echivoc atacul mârșav asupra Israelului nu merită să pășească pe pământ israelian”, a transmis Katz.

„Acesta este un Secretar-General care încă nu a denunțat masacrul și atrocitățile sexuale comise de criminalii Hamas pe 7 octombrie, și nici nu a condus niciun efort de a-i declara o organizație teroristă. Un Secretar-General care acordă sprijin teroriștilor, violatorilor și criminalilor de la Hamas, Hezbollah, Houthi, și acum Iran – fanionul terorismului global – va fi amintit ca o pată pe istoria ONU”.

„Israelul va continua să își apere cetățenii și să își mențină demnitatea națională, cu sau fără Antonio Guterres”, a conchis ministrul de externe al Israelului într-un mesaj publicat pe rețeaua „X”.

Cum arată cea mai înalta femeie din lume. Este din Turcia, are 24 de ani și peste 2,15 metri

O femeie din Turcia a fost declarată oficial cea mai înalta persoană de sex feminin în viață de către Guinness World Records. Inălțimea ei este de 215,16 centrimentri și este rezultatul unei afecțiuni medicale, scrie digi-life.tv.

Statura atinsă de Rumeysa Gelgi este rezultatul unei afecţiuni numite sindromul Weaver care, printre altele, determină o creştere accelerată.

„Fiecare dezavantaj poate fi transformat într-un avantaj pentru tine, aşa că acceptă-te aşa cum eşti, fii conştient de propriul potenţial şi fă tot ce poţi”, a declarat tânăra de 24 de ani.

Este pentru a doua oară când Gelgi a reuşit să doboare un record mondial, după ce a fost declarată cea mai înaltă persoană adolescentă în viaţă în 2014. De atunci, ea a folosit această platformă pentru a susţine alte persoane diagnosticate cu afecţiuni rare.

În cea mai mare parte a timpului, ea foloseşte un scaun cu rotile, deşi poate merge cu ajutorul unui cadru.

Cel mai înalt bărbat din lume, Sultan Kosen, este din aceeaşi ţară, Turcia. El avea 251 centimetri înălţime când a fost măsurat, în 2018.

Cea mai înaltă femeie în viaţă a fost Zeng Jinlian, din China, cu o înălţime de 246,3 centimetri, măsurată înainte de a muri, în 1982.

Diana Dumitrescu, absolut goală!
Articolul anterior
Leonardo DiCaprio a ratat din nou Oscarul!
Articolul următor