Alimente care scad pofta de sex

Nu este un secret că după mesele copioase, te simţi epuizată şi ai o dorinţă acerbă să te bagi în pat. Nu pentru o partidă amoroasă, ci pentru a dormi buştean. Ei află că alimentele nesănătoase nu numai că îţi afectează sănătatea, dar îţi influenţează şi relaţia intimă.

separator

Iată 3 alimente care îţi taie pofta de sex:

Produsele din soia
Conţin estrogeni care reduc nivelul de testosteron la bărbaţi. Acest lucru duce la diminuarea libidoului şi la apariţia disfuncţiilor sexuale. Se spune că unii călugări budişti mănâncă tofu pentru a reduce dorinţa sexuală. Iar revista ” Human Reproduction ”  a publicat în 2008 o informaţie care susţine că un consum regulat de soia reduce cantitatea de spermă, respectiv scade şansele de a avea un copil.

soia

Produsele fast-food
Pline de grăsimi nesănătoase, zahăr şi sare cresc nivelul colesterolului, contribuie la formarea plăcilor sanguine şi afectează vasele penisului şi vaginului. Acest lucru duce la disfuncţii erectile şi la scăderea libidoului la femei.

8-tips-for-people-eating-fast-food-woman-is-eating-fast-food

Produsele de patiserie
Bogate în trans-grăsimi şi zahăr, aceste alimente afectează sănătatea tuturor organelor. Pe lângă faptul că sporesc şansa de obezitate, reduc nivelul de testosteron – responsabil şi de libidou. Adică dorinţa sexuală scade vertiginos, dacă insişti în fiecare zi să te răsfeţi cu chifle.

patiserie

25 de fuste midi pentru vara 2015!
Articolul anterior
Cum îți tratezi acasă părul deteriorat! Sfaturi de la specialiști
Articolul următor
Alte articole interesante