Banane cu lapte – una din cele mai toxice combinaţii

Iată câteva combinaţii alimentare considerate de nutriţionişti a fi nesănătoase şi periculoase pentru organism. 

separator

Fasole cu brânzeturi. Proteina din lactate şi fasolea este o combinaţie care poate duce la gaze şi balonare. Nu fasolea în sine este cauza acestor efecte, ci combinaţia dintre aceste alimente.

tn4_tartine_cu_branza_si_crema_de_fasole

Banane cu lapte. Aceasta este una dintre cele mai grele şi mai toxice combinaţii alimentare, ingreunând corpul şi încetinind mintea. Daca eşti fan shake-uri pe bază de banane şi lapte, asigură-te că banana este foarte coaptă şi adaugă nişte nucşoară pentru digestie.

652x450_071427-lapte-banana

Iaurt cu fructe. Teoria combinării alimentelor nu sfătuieşte amestecul de fructe acre cu lactatele, aceasta ducând la schimbarea florei intestinale, la producerea de toxine, la răceala şi la alergii, scrie dcnews.ro. Dacă, totuşi, nu poţi să rezişti, poţi să consumi iaurt fără arome la temperatura camerei pe care poţi să-l amesteci cu puţină miere, scorţişoară şi stafide în locul fructelor de pădure acre.

101216736

Lămâie la salate de roşii şi castraveţi. Cartofii, vinetele şi roşiile nu se combină cu castraveţii, în timp ce lămâia nu merge cu niciunul de mai sus.

salata-rosii-si-castraveti

Desigur că fiecare dintre noi suntem diferiţi şi vom experimenta diverse niveluri de sensibilitate la diferitele combinaţii alimentare nesănătoase. Multă lume pune problemele digestive sau alergiile pe seama unui anumit aliment, când, de fapt, combinaţia mai multor alimente este de vină.

Sursa

Ana Barbu ar fi împlinit 56 de ani! Natalia organizează un concert în memoriam artistei!
Articolul anterior
Cum să-ți machiezi buzele de Halloween!
Articolul următor