De ce e bine să bei în fiecare zi apă cu ghimbir

Cercetările recente arate ce radecina de ghimbir are un efect pozitiv asupra durerii artritei. Apa cu ghimbir ameliorează inflamațiile articulare și alină durerile, datorită proprietăților sale analgezice.

separator
Dacă suferi de migrene, remediile naturale pe baza de ghimbir îți sunt de ajutor. O mare parte dintre cei care se confruntă cu astfel de dureri mai au și alte simptome, precum greața și stomac deranjat, ambele putând fi tratate cu apa de ghimbir. Băutura ajută la diminuarea durerii și tratează simptomele neplăcute.
Există numeroase studii care arată că substanțele antiinflamatoare din ghimbir ameliorează arsurile la stomac. Ghimbirul este bine cunoscut și pentru proprietarea de a trata stomacul deranjat. O ceașcă de apă cu ghimbir, consumată când îți este greață, este cel mai bun leac.
Cum prepari apa cu ghimbir?
Ai nevoie de:
  • ½ jumătate de lămâie
  • 1 rădăcina de ghimbir
  • 3 căni cu apă
  • miere
Dă ghimbirul prin răzătoarea mare și toarnă peste el apă. Adaugă sucul de la o jumătate de lămâie și mierea, pentru a îndulci preparatul. Amestecă bine ingredientele. Poți savura băutura atât caldă, cât și rece.

Germania: o fetiţă de 5 ani a fost găsită închisă, fără să poată vedea lumina zilei mai mulți ani
Articolul anterior
Natalia Morari, surprinsă de colegii săi din redacție! Vezi ce farsă i-au făcut de ziua ei
Articolul următor
Alte articole interesante