Făina cu extras din semințe de struguri, acum şi în Moldova!

Este un produs minune, apreciat de gurmanzii din întreaga lume, iar din această săptămână va fi lansat și la noi acasă.

separator

Primele colete surpriză au ajuns la UNICA.MD. Am fost fericite să gustăm din pâinea fabricată din făină cu extras din semințe de struguri. Gustoasă, nutritivă, și mai puțin calorică.

_MG_0072

În multe ţări extractul din seminţe de struguri este folosit ca ingredient minune în bucătărie. O reţetă recomandată de mulţi nutriţionişti este pâinea ce conţine acest extract. Acum făina cu extract din semințe de struguri se produce și în Moldova. Dacă eşti curioasă să afli gustul acestei pâini sănătoase, află că o vei putea testa pe data de 29 septembrie la Festivalul etno-gastonomic ”Bostaniada”, ce va avea loc în satul Lozova, raionul Străşeni. Iar în curând vei putea găsi acest deliciu şi pe rafturile reţelelor de magazine N1 şi  IMC Market.

_MG_0069De ce extractul din semnţe de struguri este considerat „elixirul tinereţii”!

Consumați pâine din făină cu extract din semințe de struguri pentru că nu îngrașă și este absolut sănătoasă.

Studiile de laborator arată că extractul conţine procianidine (o clasă foarte activă de flavonoizi ) cu o putere antioxidantă de 20 de ori mai mare decât vitamina E şi de 50 de ori mai puternică decât vitamina C.  Antioxidanţii din extract au capacitatea de a proteja organismul de radicalii liberi (celule înalt reactive produse de propriul organism care afectează funcţia celulară), diminuând astfel procesul de îmbătrânire prematură, de aceea este considerat „elixirul tinereţii”.

_MG_0076 _MG_0077

Cercetările multiple au dovedit eficienţa extractului din semințe de struguri asupra mai multor boli:

– Reduce colesterolul “rău” din sânge şi previne afecţiunile cardiovasculare.

– Întăreşte vasele sangvine prin creşterea elasticităţii pereţilor capilare, prevenind formarea plăcilor de ateroscleroză în artere.

IMG_1601-1024x682 IMG_1620-1024x682 IMG_1628-1024x682

IMG_1631-682x1024– Conţine unul din puţinii antioxidanţi ce poate penetra bariera encefalică pentru a ajuta la protejarea creierului şi a ţesutului nervos, astfel te apără de boala Alzheimer.

– Reglează nivelul de zahăr din sânge şi previne diabetul zaharat de tip 2, în plus are o putere antiinflamatoare asupra pancreasului.

– Previne şi ajută la tratarea osteoporozei prin creşterea densităţii osoase.

– Împiedică dezvoltarea unor formaţiuni tumorale benigne, cum sunt chisturile ovariene, fibroamele uterine adenoamele si adenofibroamele mamare. Adică te apără de incidenţa mai multor tipuri de cancer. Ba mai mult, în cazul bolnavilor de cancer diminuează efectele chimioterapiei.

– Îmbunătăţeşte vederea şi previne cariile dentare.

– Ajută la creşterea părului şi unghiilor.

– Protejează pielea de razele ultraviolete şi oferă elasticitate acesteia.

VO - Logo pt Blancsatul Ghidighici, str. Drumul Bâcului, 14 „C”
tel./fax + 373 22 92 94 44
e-mail.:info@vegetal.md
www.vegetal.md

Aurelia Cupcea intră pe mâna stiliștilor de la Unica!
Articolul anterior
Bocanii masculini te fac remarcată!
Articolul următor
Alte articole interesante