Cinci produse alimentare care merită adăugate în dietă pentru a slăbi

Alimentația echilibrată și activitatea fizică vă pot oferi rezultate excelente. De exemplu, făina, de fapt, poate fi inclusă în dieta dvs., deoarece conține fibre și substanțe nutritive care contribuie la scăderea în greutate. Așa că, vă prezentăm mai multe alimente care o să vă permită să pierdeți în greutate și să păstrați rezultatul pentru cât mai mult timp.

separator

Banana verde – conțien amidon care reduce cantitatea de zahăr din sâng și crește sintezei insulinei.

Vânăta – făina din vinete este bogată în fibră, un complex de vitamine A, C și B. Ajută la reglarea funcționării intestinelor, oferind sațietate și de asemenea, îmbunătățește funcțiile de vedere și de protecție ale corpului.

Fasolea albă –  asigură organismului vitamina A. Proteină, care inhibă digestia carbohidraților și reduce absorbția zaharurilor. Acestă legumă reduce cantitatea de carbohidrați pe care ați dobândit-o în timpul meselor cu aproape 20%.

Semințele de in – inul este una dintre substanțele cele mai recomandate pentru cei care doresc să obțină o talie mai subțire. Făina din in este un produs favorit în lupta cu grăsimea abdominală, deoarece este saturată cu omega-3, ceea ce reduce inflamația celulelor.

Fructul pasiunii – are un efect laxativ și este capabil să normalizeze procesul digestiv. Utilizarea acestui fruct hrănește corpul și dă un sentiment de sațietate. Complexul vitaminic al fructului este reprezentat de vitaminele A, C, K, PP, E de către grupa B. Mineralele care fac parte din fructul pasiunii sunt: calciu, sodiu, potasiu, magneziu, cupru, sulf, fier, fluor și zinc.

Ai grijă ce și când mănânci: Vezi care este timpul de digerare al alimentelor
Articolul anterior
Un microbuz de pe ruta Chișinău-București s-a răsturnat în apropiere de Leușeni
Articolul următor
Alte articole interesante