Mimimi Cakes – torturi savuroase cu design personalizat pentru orice sărbătoare din familia ta

Delicios, cu un design personalizat și un gust care îți răsfață la maximum papilele gustative. Așa arată tortul pe care oricine îl visează pe masa de sărbătoare! Ai un eveniment festiv în familie și aștepți oaspeți dragi sau, pur și simplu, vrei să-ți delectezi familia cu un desert plin de savoare și nu ai timp pentru a petrece mult timp la bucătărie? Există o soluție și o ocazie perfectă – torturi la comandă cu livrare.

Mimimi Cakes te invită să încerci gustul de neuitat și delicat al torturilor personalizate care îți lasă gura apă și vor încânta cu siguranță sărbătoritul și oaspeții evenimentului tău.

Tortul de la Mimimi Cakes nu este doar un deliciu, ci și o piesă de artă realizată în mod special pentru sărbătoarea familiei tale.

Comandă tortul preferat și adaugă originalitate la masa festivă, creând emoții și amintiri de neuitat! Pentru prepararea torturilor sunt folosite ingrediente naturale de calitate, atent selectate.

Ești în căutarea unui tort special și unic pentru ziua de naștere a micuțului tău? Uită-te la aceste torturi inspirate din povești și desenele animate adorate de cei mici. Împreună cu sărbătoritul zilei puteți participa la crearea deliciului festiv personalizat.

Un tort la comandă poate fi un cadou memorabil și gustos pentru o femeie sau un bărbat, fie că este vorba despre o zi de naștere sau pentru a marca un alt eveniment special.

Sau poate ești în pregătiri pentru organizarea nunții sau petrecerii de botez și îți dorești un tort spectaculos pentru masa de sărbătoare? Experimentează adevărata plăcere primind la ușă tortul tău preferat dintr-o gamă variată de umpluturi și design individual!

La Mimimi Cakes puteți comanda o varietate de torturi de orice dimensiuni și design cu o gamă de 7 umpluturi (double chocolate, red velvet, carrot, chocolate mascarpone, orreo, vanilla strawberry, pinna colada).

Cum faci o comandă?

Comandarea livrării torturilor este simplă. Pentru a plasa o comandă de tort este necesar să alegeți decorul și umplutura! Acestea pot varia între ele. Pentru decorul care v-a plăcut puteți alege orice tip de umplutură.

Veți primi comanda la ora convenită și vă veți putea bucura de gustul uimitor al unui desert proaspăt preparat!

Vezi gama variată de torturi și află mai multe detalii pe Cake.md

Caz rar, în România. O femeie vaccinată cu două doze Pfizer a decedat fiind infectată cu Covid-19
Articolul anterior
O deputată din Moldova a decedat în urma complicațiilor Covid-19
Articolul următor