Salată mediteraneană

Poți folosi orice brânză, dar voluptoasa mozzarella este cea mai indicată.

separator

Ingrediente

Pentru dressing:

5 linguri ulei de măsline

2 linguri oțet de vin

1/2 linguriță muștar

sare de mare și piper negru proaspăt măcinat

 

Pentru salată:

1 ceapă roșie, curățată și tăiată rondele

250 g mozzarella

4-5 roșii, tăiate

1 avocado copt

sare și piper negru proaspăt măcinat

frunze de busuioc, pentru ornament

Mod de preparare

1. Pentru dressing: Amestecă toate ingredientele.

2. Pentru salată: Clătește rondelele de ceapă pentru a îndepărta aroma puternică. Aranjează-le pe un platou. Rupe mozzarella în bucăți și așeaz-o pe platou, alături de roșii. Decojește și taie avocado, adăugându-l apoi în salată.

3. Toarnă dressingul și ornează cu busuioc platoul.

 

Poftă mare!

Sursa:

http://www.ecuisine.ro

 

RULADĂ “DUET CU CIUPERCI”
Articolul anterior
Victoria Lungu: „Am slăbit 7 kg în timpul postului”
Articolul următor
Alte articole interesante