Ridichile accelerează arderea grăsimilor și te ajută în cura de slăbire

Ridichile sunt o sursă excelentă de vitamina C, B2, B6, acid folic, fibre, kaliu, magneziu. Pe lângă nutrienți, ridichile mai conțin și o cantitate mare de apă. Datorită conținutului de fibre dietetice, ridichile îmbunătățesc digestia, accelerează metabolismul și potolesc senzația de foame. Ridichile roșii sunt unele dintre cele mai bune legume în dieta de slăbire.

separator

Ridichile întăresc imunitatea, mențin sănătatea pielii, părului și unghiilor. Vitamina C, zincul și complexul de vitamine B din ridichi îți asigură o piele sănătoasă.

Ridichile sunt de mare ajutor în curele de slăbire întrucât conțin multă apă și carbohidrați nedigerabili, prevenind astfel aportul excesiv de calorii și acumularea de grăsimi.

Ajută la tratarea problemelor urinare. Fiind diuretice, ridichile elimină inflamațiile de la nivelul aparatului urinar și senzațiile de usturime la urinare. Totodata, ridichile ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Te protejează de bolile cardiace. Fiind o sursă excelentă de flavonoizi, ridichile reduc riscul apariției bolilor cardice.

Ridichile tratează bolile respiratorii. Acestea au proprietăți decongestionante și antivirale, elimină congestia nazală și scad febra.

Reduc tensiunea arterială. Fiind bogate în kaliu, ridichile contribuie la reducerea valorilor tensiunii arteriale. În plus, consumul de ridichi echilibrează nivelul zahărului din sânge.

Întăresc sistemul imunitar. Vitamina C, acidul folic și antocienii care se regăsesc în ridichi întăresc sistemul imunitar și contribuie la prevenirea cancerului.

Consumă ridichile proaspete, în salate asezonate cu ulei și variate verdețuri de primăvară.

sursa

Top zece orașe din țara noastră cu cea mai mare suprafață a spațiului verde pe cap de locuitor
Articolul anterior
Video!!! Ploaie cu grindină la Căușeni. Un fir rupt, de înaltă tensiune, a ucis trei vaci
Articolul următor
Alte articole interesante