Video!!! Ploaie cu grindină la Căușeni. Un fir rupt, de înaltă tensiune, a ucis trei vaci

Aseară, la Căușeni a plouat cu grindină, iar furtuna a făcut prăpăd în curțile și grădinile gospodarilor. Vântul a rupt un fir de înaltă tensiune, care a căzut la pământ și a electrocutat trei vaci care se întorceau de la păscut. Reprezentanții furnizorului de curent spun că au contactat proprietarii vacilor și le-au explicat procedura de recuperare a prejudiciilor.

separator

Potrivit responsabililor de la „Gas Natural Fenosa” cazul este investigat.

„Eu nu pot să anticipez acum și să spun care va fi decizia acestei comisii, dar ea deja a luat legătura cu autoritățile și cu proprietarii animalelor care au fost electrocutate, iar ulterior se va proceda conform deciziei comisiei, întemeiate pe prevederile legislației,” a menționat Vasile Gribincea, purtător de cuvânt „Gas Natural Fenosa”, pentru redacția tv8.md.”

Ploaia cu grindină a făcut ravagii și în satul Chircăiești, unde în doar câteva minute au fost doborâți la pământ zeci de copaci, iar culturile agricole au fost afectate. Daunele cauzate de furtună urmau a fi evaluate astăzi de o echipă de specialiști care au mers la fața locului. Meteorologii anunță că, începând de astăzi, pe întreg teritoriul țării sunt posibile ploi însoțite de descărcări electrice și vânt puternic. Vremea în următoarele zile se va răci.

Sursa

Ridichile accelerează arderea grăsimilor și te ajută în cura de slăbire
Articolul anterior
O fetiță de un an și jumătate a ajuns în stare gravă la spital după ce a băut dizolvant pentru ojă
Articolul următor
Alte articole interesante