De ce să alegi un deodorant fără săruri de aluminiu?

Alegeți un deodorant fără săruri de aluminiu și lăsați pielea să respire. Uitați de senzația neplăcută de transpirație și bucurați-vă la maximum de fiecare zi! Un deodorant de înaltă calitate sau un antiperspirant fără aluminiu împiedică mirosurile neplăcute și parfumează axila, fără să irite pielea.

separator

Sărurile de aluminiu blochează formarea transpirației și a mirosului rezultat, dar pot irita pielea sensibilă. Nu trebuie să vă faceți griji că sărurile de aluminiu ar afecta evacuarea toxinelor, dar, dacă doriți să utilizați preparate fără aluminiu, antiperspirantele naturale fără aluminiu există!

Care este diferența dintre un deodorant și un antiperspirant fără săruri de aluminiu?

Deodorantul blochează interacțiunea transpirației cu bacteriile și previne mirosurile potențial neplăcute. În schimb, antiperspirantul încearcă să împiedice transpirația cât mai mult posibil. Amintiți-vă, totuși, că transpirația este un proces natural, care ajută la menținerea temperaturii corpului și la hidratarea pielii, deci nu putem trăi fără transpirație.

Pielea de la subraț este foarte fină, iar din cauza „abuzurilor” la care este supusă zilnic poate să sufere leziuni puternice. Epilatul, transpirația și produsele antiperspirante pot irita subrațul, ducând la apariția eczemelor, hiperpigmentării sau chiar a chisturilor.

Alege cu atenție deodorantul!

Specialiștii recomandă să folosești un deodorant care sa lase pielea să respire. Evită-le pe cele solide sau pe baza de pudră, pentru ca împiedică eliminarea transpirației. Important este să acoperi mirosul, chiar dacă subrațul ți se umezește. De asemenea, nu aplica deodorantul imediat după duș sau epilare. Porii sunt deschiși, iar ingredientele din produs pot duce la inflamarea acestora.

Alegeți un produs de calitate, de la branduri precum  NumisMed Deo Roll-on pH5,5 Sensitive
Dezvoltat special pentru pielea sensibilă la subraț. Hrănește și netezește pielea și oferă protecție sigură împotriva mirosului 24 ore. Textura de emulsie oferă o senzație plăcută de prospețime pe întreaga durată a zilei și pH-ul 5,5 conservă stratul acid protector al pielii. Formula sa fără alcool și cu alantoină cu efect de calmare face ca acest produs să fie bine tolerat și de cea mai sensibilă piele.

*Cu un parfum revigorant pentru femei și bărbați deopotrivă.
*Inofensiv în timpul sarcinei sau alaptării.
*Potrivit ca primu deodorant pentru adolescenti.

Fără aluminiu. Fără alcool. Nu infundă porii. Testat dermatologic. Produs în Germania.

Acum puteți beneficia de reducere 25% la Numismed Deo roll-on pH5,5 în toată rețea Farmacia Familiei.

Ce povești dulci îi pui copilului să asculte cât #StămAcasă
Articolul anterior
Important! Ghiduri pentru redeschiderea în siguranță a școlilor
Articolul următor
Alte articole interesante