Gosh Shop te invită la un eveniment de make-up cu lansare de noi produse!

Un eveniment de make-up și frumusețe îți aduce cele mai actuale noutăți în materie de beauty. Rețeaua Gosh-Shop te invită la un eveniment de prezentare a brandurilor ,,Affect Professional” și ,,Gosh Copenhagen”. În cadrul atelierului, vei învăța cum să folosești în mod corect produsele de machiaj.

separator

Cei prezenți vor afla lucruri noi de la doi profesioniști în make-up din Republica Moldova: Rodica Cheptine va oferi masterclass-ul ,,The New Retro”, iar Ecaterina Poimtseva va prezenta atelierul ,,Colour&Creative Make-up”.

,,Affect Professional” este brand de produse cosmetice profesionale din Polonia. Marca a fost lansată în decembrie 2015, fiind creată pentru a face diferență între produsele profesionale și cele de zi cu zi.

Calitatea, pigmentarea profundă și designul modern cresc nivelul de competitivitate a brandului Affect în raport cu cele mai bune mărci profesionale de machiaj.

Gosh Copenhagen – este o companie tânără și inovatoare, care produce cosmetice, produse pentru îngrijirea corpului și părului, dar și parfumerie. Fondată în Danemarca, în 1945, ca fiind o companie farmaceutică, Gosh Copenhagen s-a concentrat eficient în ramura industriei cosmetice.

Produsele Gosh Copenhagen sunt vândute în mai bine de 75 de țări din întreaga lume, acestea nu conțin parfum și parabeni și sunt hipoalergenice. Din 2019, compania a început să confecționeze ambalaje din plastic reciclat din ocean, pentru a contribui la salvarea planetei.

În cadrul masterclass-urilor, vor fi folosite produse exclusiv din rețeaua Gosh-Shop, iar participanții vor primi diplome.

Pentru înregistrare contactează organizatorii evenimentului la numerele de telefon: 069642240 și 069857333.

Doi copii sunt dați dispăruți. Părinții îi caută cu disperare
Articolul anterior
O moldoveancă, stabilită în Italia, va participa la organizarea Premiilor Oscar 2020
Articolul următor
Alte articole interesante