Obține albire și luciu pentru dinții tăi împreună cu produsele Global White!

Dinții sunt acoperiţi la exterior de smalţ, un ţesut dur alcătuit dintr-o reţea minerală de cristale care are un conţinut mic de apă, de numai 2%. Suprafaţa smalţului este acoperită cu numeroşi pori, asemeni unui burete, în care pot pătrunde particule din alimente, cafea, tutun sau alţi coloranţi alimentari şi care pot păta dinţi. În timp, culoarea dinţilor poate deveni din ce în ce mai întunecată, din cauza acestor pete.

separator

Cu toții ne dorim un zâmbet alb și strălucitor, din acest motiv este extrem de important să cunoaștem rutina zilnică corectă de îngrijire a danturii pentru a obține acest rezultat. În procesul de albire a danturii se elimină pigmenții întunecați de pe suprafața smalțului, deoarece tratamentele ajută la îndepărtarea acestora, dantura va fi mai albă și va avea un aspect sănătos.

Pastele de dinți pentru albire  Global White conţin microparticule speciale care ajută la îndepărtarea petelor de pe suprafaţa dinţilor.

Pastă de dinți înălbire pe bază de cărbune, 30 ml și 100 ml

Cărbunele îndepărtează placa dentară și neutralizează mirosurile neplăcute. Vitamina B3 încetinește formarea plăcii dentare și preîntimpină apariția ulcerațiilor gingivale și ale buzelor pe când lactatul de calciu întărește smalțul.

Pastă de dinți înălbire naturală, 100 ml

Frunzele de mentă reprezintă un antiseptic natural care luptă cu bacteriile, oferind respirație proaspătă și de lungă durată. Extractele de plante îmbogățite cu vitamina A, B, C, K stimulează procesele de regenerare în cavitatea bucală și oferă acțiune calmantă.

Pastă de dinți înălbitoare, 100 ml

Pasta conține un complex din patru abrazive care  îndepărtează efectiv placa dentară.
Complexul de fluoruri acționează profilactic asupra cariilor, remineralizează smalțul.
Extractul de lămâie este o sursă bogată de vitamina C, albește smalțul și tonifiază gingiile, pe când xilitolul contribuie la suprimarea bacteriilor cariogene.

Pastă de dinți vitaminizată, 30 ml și 100 ml

Hidroxiapatita contribuie la întărirea smalțului. Dinții devin mai rezistenți la acțiunea bacteriilor și mai puțin sensibili la durere. Vitaminele A, C, E și extrasul de laminaria previn procesele inflamatorii, posedă acțiune regenerantă și efect antibacterian. Xilitolul ajută la suprimarea microorganismelor cariogene orale.

Pastă de dinți înălbitoare pentru dinți sensibili, 100 ml

Fructul exotic papaia are proprietăți de vindecare, albire și îndepărtare a petelor de pe dinți. Vitamina C  întrerupe sângerarea gingiilor și previne procesele inflamatorii, pe când xilitolul este cunoscut prin proprietățile sale de reminalizare a smalțului dinților.

Pastele de dinți Global White conțin ingrediente active de albire, împrospătează respirația, reduc sensibilitatea și contribuie la întărirea smalțului.

Tu ce pastă de dinți Global White dorești să o încerci? Toate produsele Global White le găsiți în Farmacia Familiei! La procurarea a 2 produse Global White obțineți -20% reducere, iar la procurarea a 3 produse -30% la fiecare produs. Oferta este valabilă în perioada 16.12.2019-31.12.2019.

Video! Misteriosul meteorit din Chelyabinsk ,,respiră”. Oamenii de știință nu pot explica fenomenul
Articolul anterior
,,Forfotă de Crăciun la Castel” – un adevărat Târg de Sărbătoare! Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mari și mici
Articolul următor
Alte articole interesante