Obține albire și luciu pentru dinții tăi împreună cu produsele Global White!

Dinții sunt acoperiţi la exterior de smalţ, un ţesut dur alcătuit dintr-o reţea minerală de cristale care are un conţinut mic de apă, de numai 2%. Suprafaţa smalţului este acoperită cu numeroşi pori, asemeni unui burete, în care pot pătrunde particule din alimente, cafea, tutun sau alţi coloranţi alimentari şi care pot păta dinţi. În timp, culoarea dinţilor poate deveni din ce în ce mai întunecată, din cauza acestor pete.

separator

Cu toții ne dorim un zâmbet alb și strălucitor, din acest motiv este extrem de important să cunoaștem rutina zilnică corectă de îngrijire a danturii pentru a obține acest rezultat. În procesul de albire a danturii se elimină pigmenții întunecați de pe suprafața smalțului, deoarece tratamentele ajută la îndepărtarea acestora, dantura va fi mai albă și va avea un aspect sănătos.

Pastele de dinți pentru albire  Global White conţin microparticule speciale care ajută la îndepărtarea petelor de pe suprafaţa dinţilor.

Pastă de dinți înălbire pe bază de cărbune, 30 ml și 100 ml

Cărbunele îndepărtează placa dentară și neutralizează mirosurile neplăcute. Vitamina B3 încetinește formarea plăcii dentare și preîntimpină apariția ulcerațiilor gingivale și ale buzelor pe când lactatul de calciu întărește smalțul.

Pastă de dinți înălbire naturală, 100 ml

Frunzele de mentă reprezintă un antiseptic natural care luptă cu bacteriile, oferind respirație proaspătă și de lungă durată. Extractele de plante îmbogățite cu vitamina A, B, C, K stimulează procesele de regenerare în cavitatea bucală și oferă acțiune calmantă.

Pastă de dinți înălbitoare, 100 ml

Pasta conține un complex din patru abrazive care  îndepărtează efectiv placa dentară.
Complexul de fluoruri acționează profilactic asupra cariilor, remineralizează smalțul.
Extractul de lămâie este o sursă bogată de vitamina C, albește smalțul și tonifiază gingiile, pe când xilitolul contribuie la suprimarea bacteriilor cariogene.

Pastă de dinți vitaminizată, 30 ml și 100 ml

Hidroxiapatita contribuie la întărirea smalțului. Dinții devin mai rezistenți la acțiunea bacteriilor și mai puțin sensibili la durere. Vitaminele A, C, E și extrasul de laminaria previn procesele inflamatorii, posedă acțiune regenerantă și efect antibacterian. Xilitolul ajută la suprimarea microorganismelor cariogene orale.

Pastă de dinți înălbitoare pentru dinți sensibili, 100 ml

Fructul exotic papaia are proprietăți de vindecare, albire și îndepărtare a petelor de pe dinți. Vitamina C  întrerupe sângerarea gingiilor și previne procesele inflamatorii, pe când xilitolul este cunoscut prin proprietățile sale de reminalizare a smalțului dinților.

Pastele de dinți Global White conțin ingrediente active de albire, împrospătează respirația, reduc sensibilitatea și contribuie la întărirea smalțului.

Tu ce pastă de dinți Global White dorești să o încerci? Toate produsele Global White le găsiți în Farmacia Familiei! La procurarea a 2 produse Global White obțineți -20% reducere, iar la procurarea a 3 produse -30% la fiecare produs. Oferta este valabilă în perioada 16.12.2019-31.12.2019.

Aliona Triboi: adevărata frumusețe este cea naturală, nu sunt fanul machiajului

Deși a crescut-o singură, mama a știut mereu să-i infiltreze interpretei Aliona Triboi dorința de a avea grijă de ea. “Oricât de ocupată aș fi nu uit să mă demachiez, este ceea ce fac indiferent de împrejurătăți”, ne spune artista în acest interviu.
Vă invităm și pe voi să îi aflați secretele de frumusețe și cum s-a simțit atunci când a testat noua gamă Equilibra, Vitaminica!

🌐 Fii la curent cu noutățile Equilibra Moldova:
Instagram
Facebook

Specialistul Oohlala răspunde: 10 întrebări esențiale despre epilare cu zahăr

Epilarea a fost mereu un subiect de discuție și a creat mereu diverse situații de contradicție. În acest video, împreună cu specialistul Oh la la, Diana Seu, am discutat despre cele 10 întrebări legate de epilarea definitivă cu zahăr. Ah da, te îndemnăm să ne scrii ce ai mai vrea să știi și promitem să venim cât mai repede cu răspunsul așteptat de tine!

🌐 Fii la curent cu noutățile salonului Online:

Instagram: https://www.instagram.com/oohlala_md/

Facebook: https://www.facebook.com/epilareoohlala

Uită de masaj facial și botox! Tunsori care te fac să pari mai tânără și te pun în valoare la orice vârstă

Masaj facial, botox, acestea sunt lucruri pe care femeile le fac în speranța că vor părea mai tinere. Dacă îți dorești o schimbare, avem o veste bună pentru tine, o coafură sau o tunsoare la modă poate avea un efect similar. Părul ajută la înmuierea liniilor faciale și, de asemenea, poate distrage atenția de la un gât ceva mai îmbătrânit, scrie unica.ro.

Coafura în stilul lui Brigitte Bardot

Pentru cele care doresc părul lung și nu agreează bretonul, o coafură inspirată de cea a actriței  Brigitte Bardot poate fi alegerea ideală. Straturile de păr vor încadra fața și vor crea un aspect sofisticat și sexy.

Coada

Coada are puteri miraculoase. Îți ridică sprâncenele, iar bonusul este că pur și simplu nu necesită prea mult timp.

Pixie

Cu o astfel de coafură, oamenii îți vor vedea mai întâi fața. Stiliștii recomandă un păr mai scurt pentru un lifting facial – cu cât mai scurt, cu atât mai bine. Părul mai lung face adesea ca fața să pară obosită și nu proaspătă. Desigur, tunsoarea pixie nu este pentru toată lumea, așa că e de preferat să îți consulți mai întâi stilistul.

Tunsoarea pixie adaugă instantaneu prospețime și o energie tinerească aspectului tău. Este o tunsoare confortabilă și populară, care arată bine și fără nicio coafare suplimentară.

Bob gradat

Oferă un look modern și mai multă structură părului. Joacă-te cu liniile diagonale, la un unghi de 45 de grade, iar la spate să fie extrem de scurt. Dacă nu te poți decide asupra unei tunsori, optează pentru un bob clasic. Este o opțiune universală, se potrivește aproape tuturor și arată bine atât pe părul drept, cât și pe cel creț. Tunsoarea bob adaugă farmec și eleganță aspectului tău. Dacă îți lași părul puțin dezordonat, poți avea un aspect șic și poți părea mult mai tânără.

Tunsorea în straturi

Este o opțiune de compromis, deoarece vă împrospătează cu siguranță aspectul fără a-l schimba dramatic. Această tunsoare la modă este bună pentru femeile cu fața plină, deoarece șuvițele texturate și alungite pot schimba frumos proporțiile.

Lob

Este o tunsoare de întinerire care ascunde cu succes schimbările legate de vârstă. Este perfectă pentru o față subțire, alungită, cu o bărbie proeminentă. Arată extrem de atractiv pe părul creț și nu necesită aproape nicio coafare.

Cascadă

O tunsoare în cascadă creează volum, iar șuvițele din jurul feței îi îmbunătățesc forma. Cascadele sunt ideale pentru părul drept, atunci când îți dorești o schimbare subtilă a aspectului tău, nu una drastică. Este o tunsoare grozavă de întinerire pentru o față dolofană și rotundă. Chiar dacă îți place părul lung, îți recomandăm să renunți la el și să optezi pentru un păr de lungime medie. Femeile care au intrat deja în cel de-al patrulea deceniu de viață arată mai feminine cu părul de lungime medie.

Dacă faci bucle pe părul de lungime medie, vei crea volum.  Părul subțire și turtit te face să arăți mai bătrână, dar volumul îți face fața mai ascuțită și ascunde ridurile .

Sfaturi de la stiliști

Specialiștii au câteva sfaturi pentru tine. Iată ce ar trebui să știi! În locul unei tunsori netede, e de preferat să le alegi pe cele pline și cu volum. Astfel de coafuri au un efect de întinerire. Coafurile asimetrice și dezordonate pot fi de mare ajutor dacă dorești să îți împrospătezi aspectul.

Bretonul dezordonat poate ascunde micile riduri de pe frunte, în timp ce bretonul asimetric își face privirea mai expresivă. Este de preferat să eviți bretonul gros și drept. Părul lung este adesea purtat în coc sau sub forma acelor răsuciri franțuzești, iar astfel de coafuri te pot face să arăți mai în vârstă.  Coafurile anti-îmbătrânire sunt simple. Tunsorile fanteziste și coafurile complicate subliniază în mod nefavorabil schimbările legate de vârstă. Alege tunsori simple și naturale, care sunt cu adevărat tinerești.

Video! Misteriosul meteorit din Chelyabinsk ,,respiră”. Oamenii de știință nu pot explica fenomenul
Articolul anterior
,,Forfotă de Crăciun la Castel” – un adevărat Târg de Sărbătoare! Vezi ce surprize îi așteaptă pe cei mari și mici
Articolul următor