Produse cu certificare Ecocert, Cosmos și Cosmebio ce asigură efect antioxidant și anti-îmbătrânire asupra pielii

Brandurile de produse cosmetice ecologice sunt astăzi tot mai solicitate pe fundalul tendințelor pentru modul de viață sănătos, prietenos cu mediul ambiant și pielea noastră. Curățare delicată, îngrijire naturală, protecție împotriva factorilor agresivi externi și a îmbătrânirii premature – acestea sunt sarcinile în care cosmeticele organice își demonstrează siguranța și eficiența.

Dacă și tu ai îndrăgit cosmetica organică sau îți propui să încerci noile tendințe eco pentru tenul tău, îți ușurăm alegerea și îți prezentăm brandul Naobay (Natural and Organic, Beauty and You) – producătorul spaniol de produse cosmetice naturale și certificate organic, pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele, la femei și bărbați, cu 98% ingrediente naturale. Brandul Naobay posedă certificare Ecocert, Cosmos și Cosmebio.

Cu Naobay ai grijă de pielea ta și de mediul în care trăiești!

Produsele cosmetice naturale și certificate organic Naobay nu reprezintă doar un brand nou de îngrijire a pielii. Ceea ce le face deosebite cu adevărat este curcubeul de extracte pure de origine vegetală și ingrediente revoluționare cu puternic rol antioxidant, regenerant, antiaging și hidratant în profunzime. Gama de produse Naobay include produse pentru îngrijirea tenului atât pentru femei, cât și pentru bărbați, fiind pus accentul pe frumusețe indiferent de gen.

Formulele cosmetice Naobay sunt concepute pentru a satisface caracteristicile diferitelor tipuri de piele, potrivite inclusiv pentru piele problematică și piele ce își pierde fermitatea. Toate formulele se bazează pe materii prime organice – extracte naturale și uleiuri esențiale.

Paleta de ingrediente naturale, ape florale, extacte vegetale din frunze, rădăcini și fructe, uleiurile vegetale și esentiale transformă gama de produse cosmetice naturale si organice Naobay într-un izvor de sănătate pentru pielea ta. Ingredientele folosite sunt alese cu grijă pentru a hrăni pielea cu energie pură și tonus, din surse vegetale sigure și certificate organic.

Naobay oferă o gamă largă de creme și agenți de curățare care nu afectează pH-ul pielii și nu distrug bariera lipidică.

Agenții de curățare asigură o curățare profundă, hidratează, calmează și în același timp uniformizează nuanța tenului și luptă cu îmbătrânirea prematură. Brandul are o linie special creată pentru pielea ce își pierde fermitatea – aceste produse având efect antioxidant și anti-îmbătrânire.

Caracteristicile produselor cosmetice organice si naturale Naobay:

  1. 1. Organic– Cercetarea continuă și dezvoltarea continua, având la bază principiile cosmeticii certificate organic
  2. 2. Transparența & sinceritate: Vei găsi pe fiecare produs procentul de ingrediente organice sau naturale. În plus, Naobay garantează că nu folosește substanțe cu potențial nociv pentru sănătatea pielii și corpului tău.
  3. 3. Siguranță: Toate ingredientele folosite în produsele Naobay pot fi utilizate în siguranță și pe termen lung, fără nici un potențial dăunător pentru sănătatea ta. În produse vei găsi doar ingrediente naturale și uleiuri de origine vegetală care permit pielii să respire si reușesc să transmită în același timp proprietățile benefice pe care le au. Toate produsele NAOBAY sunt concepute în conformitate cu Regulamentul UE 1223/2009. Ingredientele sunt sigure și pot fi folosite cu încredere pentru un organism sănătos și o piele radiantă.
  4. 4. Respect pentru pielea ta: fiecare piele este diferită, iar produsele cosmetice naturale și organice Naobay sunt concepute în funcție de ce nevoie are fiecare tip de piele. Extractele din plante și uleiuri oferă un tratament blând și natural, în cel mai potrivit mod pentru pielea ta.
  5. Ingrijirea mediului: Toate ingredientele Naobay sunt biodegradabile, și, bineinteles, nu sunt testate pe animale. Produsele Naobay nu conțin ingrediente de origine animală și sunt certificate PETA.
  6. Vegan friendly: Toate produsele Naobay pot fi folosite în siguranță dacă ești vegetarian. Ingredientele din gama Naobay sunt exclusiv de origine vegetală: ape florale, extracte din plante, radacini si fructe, uleiuri vegetale si uleiuri esentiale.
  7. Produse cu dragoste: Pentru că un mediu de lucru armonios susține o companie etică și produse și servicii de calitate, producătorul are ca valori respectul reciproc, pasiunea si responsabilitatea.

Alege cu încredere produsele cosmetice organice și naturale Naobay din Farmacia Familiei! Folosind produsele Naobay ai grija de mediul înconjurător și de pielea ta în egală măsură!

NAOBAY – Produsele cosmetice naturale si certificate organic Ecocert din Farmacia Familiei!

Italia anunță cel mai mare număr de infectări zilnice de la începutul pandemiei
Articolul anterior
Îngrijește-ți tenul dimineața și seara oferindu-i sănătate și strălucire!
Articolul următor
Alte articole interesante