Saturaţia părului cu Keratină- un nou trend în lumea mondenă!

Ai un păr fragil, deteriorat şi problematic în timpul aranjării? Ai obosit de tratamentele costisitoare şi fără un rezultat anume? Uite că salonul de frumuse

separator
ţe „Langeles” îţi propune procedura  “Saturaţia părului cu Keratină” de la KEUNE (Olanda), pentru a avea un păr strălucitor, mătăsos şi ascultător.

Află că:

Unul dintre cele mai importante şi inedite ingrediente pentru un păr frumos şi neted este keratina. Tratamentul “Saturaţia părului cu Keratină” de la KEUNE (Olanda) impregnează keratina activă atât la exteriorul, cât şi în profunzimea firului de păr. Prin urmare acesta devenind mătăsos, neted şi uşor de pieptănat în doar câţiva paşi.

Păr glamour şi mătăsos în doar 4 paşi!

1. Se spală părul cu şampon Care Line “Complexul cu Keratină”. Acesta conţine:

  • Keratină şi Provitamina B5, care hrăneşte, hidratează şi dă strălucire.
  • Complexul Quat protejează firul de păr de fisuri şi ruperi.

2. Pe întreaga lungime a părului se aplică un amestec format din masca Care Line „Complexul cu Keratină” şi Mixul activ de keratină de la KEUNE (Olanda), apoi trebuie să stai pentru 15-20  de minute sub klimazon.

3. După 20-30 de minute, amestecul se spală, apoi pe lungimea părului se aplică Serul Care Line „Complexul cu Keratină”.

4. Uscare şi coafare.

Pentru a avea un păr de invidiat, ar fi bine să repeţi aceast tratament de 2 – 4 ori, in funcţie de starea părului. Iar pentru  a menţine rezultatele obţinute, ar fi bine ca la domiciliu să foloseşti programul „Complexul cu Keratină” de la KEUNE (Olanda).

Cu siguranţă părul tău nu a fost niciodată mai sănătos şi mai luxos!

Beauty salon „Langeles”

Adresa: or. Chişinău, str. Ştefan cel Mare 119
Telefon/fax: +373 22 210077
Mobil: +373 069478807
Email: salon@langeles.md
www.langeles.md

Ce tipuri de ulei folosești la gătit?!
Articolul anterior
Mihaela Strâmbeanu apreciată de cei dragi și de oamenii de cultură
Articolul următor
Alte articole interesante