Mihaela Strâmbeanu apreciată de cei dragi și de oamenii de cultură

mihaela strimbeanuFemeia cu suflet de actriță, cu roluri mari în scenă și cu scene de viață jucate pe roluri, Mihaela Strâmbeanu este omagiată astăzi. Acum o săptămână, actrița, care și-a dedicat mai mult de 20 de ani scenei, a fost premiată de către Ministerul Culturii. Ea a obținut premiul ”Valeriu Cupcea”, pentru contribuţie deosebită în domeniul artei teatrale. ”Este primul premiu atât de mare și substanțial, din punct de vedere financiar”, a recunoscut actrița în cadrul unei emisiuni.

separator

Un premiu bine meritat în ajunul zilei de naștere a actriței.

Unica.md îi urează actriței Mihaela Strâmbeanu sănătate și realizări cât mai frumoase! Să aibă parte de roluri deosebite, care să-i aducă satisfacție și împlinire, iar proiectele în care este implicată să îi aducă noi premii și aprecieri.

Alexandru CozubDin numele colegilor de la Teatrul Național Mihai Eminescu, vine cu un mesaj de felicitare directorul artistic al teatrului, Alexandru Cozub:

”Mihaela este o persoană foarte talentată, bolnavă de meseria sa și de artă. Împreună cu ceilalți colegi de ai ei, care făuresc teatrul, îi dorim multă sănătate și mult succes în tot ceea ce își propune. Să aibă parte de cât mai multe roluri importante pentru ea și pentru spectatori. În viață să aibă parte încă de multe momente deosebite și oameni dragi alături. La mulți ani!”

Rotaru DiannaCu un mesaj de felicitare a ținut să vină și interpretă cu acte în actorie, Dianna Rotaru:

”Sunt o admiratoare a Mihaelei. Ori de câte ori merg la spectacolele în care joacă sau e protagonistă, rămân cu o profundă dragoste și admirație față de tot ce transmite actrița în scenă: putere, dăruire, credibilitate și iubire de artă. Mihaela Strâmbeanu este un exemplu pentru toți care învață această profesie, pentru că ea în numele artei se jertfește, o face cu iubire nemărginită și cu devotament. Este o femeie UNICĂ. La mulți ani, multă inspirație, roluri îndrăgite și viață plină de arome dulci ale succesului!”

Saturaţia părului cu Keratină- un nou trend în lumea mondenă!
Articolul anterior
Şcoala Manierelor Elegante „ABeZe” a lansat 2 cursuri noi
Articolul următor
Alte articole interesante