7 idei de cadouri perfecte de Crăciun- Antos Cosmetică Naturală

Cosmetica Naturală Antos în spiritual magiei

separator
Crăciunului și al pasiunii față de îngrijirea naturală, a creat cadourile perfecte de Sărbători, care speră să inspire pe destinatar să înceapă un stil de viață sănătos, îmbogățit cu prospețime și arome menite să confere îngrijire delicată tenului și corpului.

mamici grijulii

Set pentru mame grijulii: cremă hidratantă cu proteine de orez; crema hidratantă de zi; cremă nutritivă.

Crema hidratantă cu proteine de orez regenerează epiderma, avînd o acțiune emolientă și un efect de catifelare.

Cremă de zi este indicată pentru toate tipurile de piele și ca bază de machiaj. Asigură o hidratare perfectă a tenului, lăsînd pielea suplă și luminoasă.

Utilizată în mod constant ca cremă de noapte, crema nutritivă ajută pielea să-și regăsească splendoarea naturală și gradul potrivit de nutriție și hidratare, avînd totodată un benefic efect contra ridurilor.

copii

Set pentru îngrijirea copiilor: gel de duş pentru copii; şampon pentru copii; săpun lichid delicat; unguent cu propolis.

Gelul de duş curăţă cu delicateţe pielea copilului, realizând o extrem de importantă funcţie emolientă şi calmantă. Conţine extracte de tei, muşeţel şi miere de albine.

Agenţii de curăţare ce stau la baza săpunului lichid permit utilizarea lui frecventă, fapt ce răspunde exigenţelor de igienă cotidiană a pielii sensibile a copilului. Conţine miere de albine, extracte de calendulă şi muşeţel.

Șamponul asigură o delicată şi impecabilă curăţare a părului, respectînd echilibrul fiziologic al pielii capului și fără a cauza senzaţii neplăcute de usturime în ochi.

Unguentul cu propolis indicat pentru îngrijirea tipurilor de piele uscate, crăpate sau îmbătrînite. Conţine miere de albine, ceară de albine, ulei de migdale dulci, aloe vera şi propolis.

barbati

Set pentru partenerul iubit: loţiune pentru bărbierit; cremă pentru bărbierit; cremă după bărbierit; cremă de zi pentru bărbaţi.

Loţiunea hidratează pielea după acţiunea iritantă a aparatelor de ras şi are un efect calmant şi revigorant imediat, iar crema după bărbierit este foarte delicată, calmează pielea şi îi conferă prospeţime şi aromă, evitînd formarea leziunilor tipice datorate utilizării produselor tradiţionale pentru ras.

prietena

Set cosmetică minerală pentru cea mai bună prietenă. Cremă concepută special pentru procedura de machiere, albă, compactă și uscată. Pregătește pielea pentru aplicarea machiajului, împiedică particulele de praf să astupe porii și permite aplicarea mai ușoară a fondului de ten. Perfectă pentru un machiaj de lungă durată. Destinată profesioniștilor în make-up.

0 IMG_1787
IMG_1807

Inspirație la ales cadouri și Sărbători Fericite!

Antos-la-cosmetica-italiana-per-eccellenzaAntos

mun.Chișinău, str. Mihai Eminescu 66
tel.(373 22)23-23-35,  069026886

Este gripă sau răceală?
Articolul anterior
Mărarul şi ghimbiru îţi pot „drege” stomacul de sărbători
Articolul următor