Alege gelul de duș potrivit în funcție de tipul pielii

Gelul de duș este la fel de important ca și oricare alt produs cosmetic. De aceea, trebuie să-l alegi în funcţie de tipul epidermei sau de afecţiunile acesteia.

separator

Mulți dintre noi optează pentru produse cosmetice de îngrijire corporală în dependenţă de baza parfumului pe care îl au, fără a ține cont de ingredientele periculoase. Pe etichetele acestora nu vei citi niciodată ”conține parabeni”. Aceștia stau ascunși în spatele următoarele denumiri: methylparaben (E218), ethylparaben (E214), propylparaben (E216), butylparaben, isobutylparaben și ne sunt “serviți” cu un miros imbatabil de trandafir, vanilie sau mentă.

Schimbă gelurile de duș puternic parfumate, pline de substanţe toxice cu cele care conțin ingrediente naturiste, de-a dreptul miraculoase, şi vei avea pielea fină și catifelată pe parcursul întregii zile.

Dacă ai pielea grasă, poți folosi gelul de duș purifiant de la compania Antos, care conține:

-Propolis, un produs dezinfectant, antiinflamator, antiacneic, cicatrizant, etc.

-Aloe Vera, care are proprietăţi antiinflamatoare, antifungice, vindecătoare şi de răcorire a zonei pe care este aplicată.

-Ceaiul verde, care oferă luminozitate tenului.

-Brusturele, care face pielea să devine mai luminoasă, mai catifelată, mai curată și mai fină.

Dacă ai pielea normală, alege gelul de duș de la Antos, care conține:

-Miere de albine, care conferă un efect antioxidant, tonifiant şi reparator, previne apariţia prematură a ridurilor şi face pielea să fie mult mai elastică şi strălucitoare.

-Extractul de rozmarin, care este bine cunoscut datorită abilităților sale de reîntinerire a pielii. Vitaminele și antioxidanții pe care îi conține sunt esențiali și contribuie la diminuarea aspectului capilarelor de la suprafața pielii, oferind tenului matur un aspect mai suplu și mai ferm.

-Salvia, care are un efect uşor astringent şi revigorează tenul obosit.

-Melisa, care închide porii, are efect energizant și calmant.

-Uleiul esențial de rozmarin, care redă fermitate pielii, înlătură iritațiile și poate fi folosit în tratamentul împotriva celulitei.

În cazul în care ai pielea uscată, optează pentru gelul de duș cu proteine de orez, care conține:

-Miere de albine, care conferă un efect antioxidant, tonifiant şi reparator, previne apariţia prematură a ridurilor şi face pielea să fie mult mai elastică şi strălucitoare.

-Extract de mușețel, care tonifică pielea.

-Floare de tei, care luptă împotriva ridurilor și îmbătrânirii, grație conținutului ridicat de antioxidanți, îmbunătățește aspectul pielii, calmează și relaxează pielea.

-Calendula, care reduce ridurile și tratează petele maronii.

-Semințe de grapefruit, care au un rol dezinfectant la nivelul pielii, este antiacneic și antiseptic.

-Nalba, care este perfectă în combaterea ridurilor.

Investițiile în propria frumusețe sunt de durată și nu se vor lăsa mult așteptate!

Bufet suedez, în cantinele şcolilor din Capitală!
Articolul anterior
Lucruri la bucătărie pe care le făceai greșit până acum!
Articolul următor
Alte articole interesante